Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu UEFA işini ben anlamadım...İstanbulluların borçları 2,5 Milyarlardan başlıyor..

Onlarında, bizimde tüm gelirlerimiz temlikli, yani bankalara gidiyor..

Sadece Futbolcu satışları ve futbolcu hakedişlerinde yapabilecek tasarruflarla kalıyor, onuda açık ara bu sezon biz becerdik..

Yok yani bu sezon biz bu Avrupa’ya gidemezsek hiç gidemeyiz..
    https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sadece sattığın kadar alabilirsin cezası gelmesini temenni ediyorum. Şayet 6. sırada bitiren takımın da Avrupa'ya gidecek olması en çok şikecileri sevindirir ve ben kahrolurum
      Şikecilerin kararı açıklanmamış nedense. Onların da durumu kritik.

Bu arada başkanımız açıklama yapmış

En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 17.05.2019, 21:16.

Yorum

• Bana da art niyet var gibi geliyor. Öyle ki bu sene şampiyon da olsak aynı şey olacakmış gibi geldi bana. Nihayetinde borçları euro üzerinden olan bir kurum geliri tl iken ve kur bu haldeyken asla borcunu kapatamaz. Bu noktada tek çare Avrupa kupası olduğu halde takım da bu kadar özveriyle çalışırken görmezden gelinmesi bana makul gelmedi. İstanbul takımlarının sahip oldukları lobi, şike davası ve gerçek anlamda da olan borçlarımız vesilesi ile onlar giderken biz kalıyoruz. En iyi ihtimalle eğer ihtar beklentisi boşa çıkarsa Yusuf ve abdülkadiri satmak zorunda kalacağımız bir durumun içine düşebiliriz.
        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• UEFA, Trabzonspor'un Mayıs 2016'da imzaladığı FFP anlaşmasında başarısız olduğunu, bordo mavili kulübün bir üst kurula sevk edildiği duyuruldu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkan Yardımcısı UEFA, FIFA, Dış ilişkiler sorumlusu Önder Bülbüloğlu “UEFA ceza vermiyor ama, bizi de takibe de almadı, bizim cezamızı ceza kurulu kesecek, kesin ceza anlamına gelmiyor. Arkasında fazla detay var. Ceza kuruluna tavsiyelerde bulunuyor. Daha gidip ceza kuruluna anlatmamız gerekiyor karar sürpriz bir şekilde geldi. Durumu izleyeceğiz, kararın hemen verilmesi gerekiyor. TFF seçimleri, yapılandırmalar gibi durumlar var. Kesin sevk edildik , ceza kurulundan ceza almadan çıkmak zor. UEFA diyor ki al cezasını ver, bunlar kulübü darmadağın etti diyor ama son Ağaoğlu döneminde bir toparlanmaya girdi borcu şuraya düşürürse TFF yapılandırmalarını yaparsa cezayı ihtarla geçiştirip katılacağı paranın %50’sini alalım diyor. Buna UEFA kara vermez ceza kurulu verir. Konuyu inceliyoruz 5-6 madde var bunların içerisinde Bankalar Birliği projesi, TFF'nin kendi denetleme mekanizmasını kurma gibi maddeler var. Onları sağlamamız durumunda UEFA'ya katılımda %50 kesinti durumu var. Transfer yasağı alma gibi bir durumumuz yok. ” ifadelerin kullandı.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• BDDK ile anlaşılırsa, son çeyrekte 5 milyon eurodan fazla açık vermezse, programa da harfiyen uyulursa UEFA'ya katılıcaz fakat gelirin yarısına UEFA el koyacak.
            muharrem usta ne dersin bu hususta, sen de hiç utanma arlanma yok mu, bu takıma anasını bellemek için mi başkan olmuştun, belledin gittin he mi? yardım etsene. sen batırdın bu hale getirdin.

Yorum

• Devre arası yusuf veya abdülkadir yada her ikisi elden çıkartılsa bu durumdan kurtulurmuyduk acaba?
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak kartal 57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                enseyi karartmaya gerek yok bu takım avrupaya gitti makedonya takımında elendi kıbrıs takımna elendi macar videoton takımına elendi gönül tabiki avrupaya gitmek ister ama olmuyorsada üzülmeye gerek yok önemli olan transfer yasağı gelmesin bu yıl avrupaya gitmeyiz sağlam 4-5 banko transferle bir tek lige asılır seneye şampiyonluk olmasa bile şampiyonalr ligi için mücadele ederiz.
                Yapma gözünü seveyim. Avrupa bizim tek çıkış yolumuz

Yorum

• Hiç mi yüzümüz gülmeyecek bizim.

Rahmetli Müslüm Baba'nın şarkısı gibi ; İsyan ede ede oldum günahkar ...
                  .

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hiç mi yüzümüz gülmeyecek bizim.

Rahmetli Müslüm Baba'nın şarkısı gibi ; İsyan ede ede oldum günahkar ...
                    Hiç bir şeyden emin değilsem bundan eminim

Bizim yüzümüz gülmez

Yorum

• Valla gerekirse bizde “Sevdanın arkasında ol” diye kampanya düzenleyelim. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Önümüzdeki bir kaç ayıda ekonomik olarak dengede götürebilirsek borçları peyder pey ödemek için önümüz açık Allahın izni ile. Bu kadar olduysa daha iyi olacağına inanıyorum şahsen. Fenerlilerden neyimiz eksik heralde dünyadaki tüm TS liler hatırı sayılır bir meblağ toplayabilecektir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• satarsın abdülkadir'i, yusuf'u borçları tamamen temizlersin. sadece bankaya borcun kalır. onu da insan gibi vadesinde ödersin.

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ulan nasil bir beddua aldik arkadas biz.

Mahmut Hoca Efendi'yi sampiyonluk kutlamalarinda kizdirmayacaktik.

Bir insanın bedduasından bu kadar insan zarar görüyorsa eğer beddua eden kişinin yerinde olmak istemezdim bu kadar insanın hakkı nasıl ödenir bilemiyorum.

Bizim asıl sorunumuz geçmişte alınan akıl ve mantık dışı kararlar, hovarda yönetimlerdir. Gerisi kendimizi kandırmaktır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yapma gözünü seveyim. Avrupa bizim tek çıkış yolumuz
                            reis avrupa tabiki her taraftarımız gibi benimde hayalim ama bana sorarsan transfer yasağımı yoksa avrupadan 1 sene menmi diye ben 1 sene daha avrupaya gitmeyelim yapacağımız 4-5 sağaam transferle bu sene bir tek lige odakalnıp daha güçlü bir şekilde mücadele edelim derim. bak unutmayalım bu takım devre arası tarnsfer yasağı yüzünden belki bu yıl şampiyonluğu kaçırdı

Yorum

• İnşallah salakça yönetilen kulüplerin durumlarını bedduaya bağlarken ciddi değilsinizdir.

Yorum

• yok mu bir KHK kapatsınlar şu kulübü kafamız rahat etsin. Bu camiadan bir cacık olmayacağının en önemli belirtileri bunlar iyi günde bütün zenginler başımızda kötü günde hepsi yok oluyor. Tamam bir ali koç yok biz de ama yok mu 10 15 tane Trabzonsporlu 1er milyon euro vererek şu takıma sponsor olacak ? Mutlaka var ama hırs ve entrikadan başka birşey yok kimsenin derdi Trabzonspor olmadığı için biz burda baldırı çıplaklar kafa şişiriyoruz

Yorum

Yükleniyor...
                                X