Burak bambaşka bir oyuncu olmuş bjk de .bizdeki şımarık ben buranın reisiyim havalarindan eser yok. Müthiş derecede de takım oyunu oynuyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
renktaslarim sadece ilk onbir icin yararli oyuncu aramamaliyiz öyle yedek oyuncularimiz olmaliki ilk onbiri zorlamamalilar veya yedekten oyuna girerek oyunu cevirebilmeliler
konyaspor mesela severiz sevmeyiz o baska bir olay fakat ömer ali diye bir oyunculari var yillardir orada beli bir standarti var ömer aliyi alabilirsek yedek veya kupa maclarinida göz önüne getirirsek böyle hircin savasci dinamik oyunculara ihtiyacimiz var . tabiki simdik bütcemiz olur 100 milyon euro o zaman ne isimiz var ömer aliyle deriz fakat suan az bir bütce ile ömer ali gibi veya ömer aliyi mutlaka almaliyiz bu cocuk daha 27 yasinda yedegimizde batuhan oturacagina ömer ali otursun isterim bu arada konyasporda yillardir oynuyor kendisi de seve seve gelir büyük takimda oynamak ister kesinlikle ..alanyasporda bir oyuncu daha var efecan kücük boyuyla cok güzel oynuyor efecanda hircin savasci bir oyuncu mutlaka bunlari alalim diye bir sikitim yok fakat böyle oyuncularla yolla devam etmeliyiz süperligde böyle oyunculari toplarsan basarili olursun , erzurum spordan mohammed rezah mutlaka alinmali böyleleri alinmali bu az bütce ile cok gücleniriz ...ayrica biz trabzonsporuz bunun farkindayim kücük oyuncular alalim demiyorum sadece sahaya ruhunu verecek hircin oyuncular almaliyiz .BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
Bongonda reis bugünde takmis. Zamaninda cok savundum onu ve gitmesi büyük hataydi. Castillo dururken Bongonda'yi yolladik
Keza Bero'da öyle. Vitesse'nin en önemli futbolcusu haline geldi. Ortasahada oynatilinca tikir tikir oynuyor. Bizim dangalak teknik direktörler sag acikta oynatiyordu. Burada cok yazdim ortasada sürekli oynamali diye
Bongonda 28 mac - 8 gol - 10 asist
Bero 27 mac - 8 gol - 1 asist
Ha birde Kucka varAh Kucka, ah
.
FrancescoTotti
Yorum
-
İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBongonda reis bugünde takmis. Zamaninda cok savundum onu ve gitmesi büyük hataydi. Castillo dururken Bongonda'yi yolladik
Keza Bero'da öyle. Vitesse'nin en önemli futbolcusu haline geldi. Ortasahada oynatilinca tikir tikir oynuyor. Bizim dangalak teknik direktörler sag acikta oynatiyordu. Burada cok yazdim ortasada sürekli oynamali diye
Bero ise kenarda durabilirdi, ama Hollanda liginin dandikligini biliyoruz, bizim lig kesinlikle daha zor, isterse Ajax gitsin sampiyonlar ligini alsin...
Belçika ligi bile Hollanda liginden daha zor, daha mücâdele gücü olan bir lig
Ama göze hos gelen lig Hollanda ligidir o ayriTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizde is yapabilecek bir tek Bongonda var aralarinda,,, Kuçka olmadi olmayacakti... kankasi olan bir hoca gelseydi belki...
Bero ise kenarda durabilirdi, ama Hollanda liginin dandikligini biliyoruz, bizim lig kesinlikle daha zor, isterse Ajax gitsin sampiyonlar ligini alsin...
Belçika ligi bile Hollanda liginden daha zor, daha mücâdele gücü olan bir lig
Ama göze hos gelen lig Hollanda ligidir o ayri
Bero konusunda olay sadece attigi goller degil. Bero tam bir box-to-box ortasaha oyuncusu oldu Vitesse'de. Oyunu iki yönlü cok iyi oynuyor. Bizde ilk geldiginde de böyleydi. Sakatliktan sonra 2-3 mac ortada oynadi ama ondan sonra sürekli sacma bir sekilde sag acikta oynatildi. Bizde istikrarli bir sekilde ortada oynatilsaydi suan ortasahamizda sorun olmazdi. Sezon sonu ismi PSV veya Feyenoord'la gecmeye baslarsa hic sasirmam. Bundesliga veya Rus takimlarida pesinde olacak gibi.En son Giallorossi tarafından düzenlendi; 10.03.2019, 22:27..
FrancescoTotti
Yorum
-
İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKucka konusunda benimde kendisine kücük bir sitemim var zaten. Kendini takima verseydi bu takimin vazgecilmesi olurdu. Ama sürekli yedek ve ilk 11 arasinda git gel yapildigi icin takima küstü. Zaten 10. haftadan itibaren takimi kafasinda bitirmisti. Ayrica aldigi para cok fazlaydi yani gönderilmesi dogru oldu.
Bero konusunda olay sadece attigi goller degil. Bero tam bir box-to-box ortasaha oyuncusu oldu Vitesse'de. Oyunu iki yonlu cok iyi oynuyor. Bizde ilk geldiginde de böyleydi. Sakatliktan sonra 2-3 mac ortada oynadi ama ondan sonra sürekli sacma bir sekilde sag acikta oynatildi. Bizde istikrarli bir sekilde ortada oynatilsaydi suan ortasahamizda sorun olmazdi. Sezon sonu ismi PSV veya Feyenoord'la gecmeye baslarsa hic sasirmam. Bundesliga veya Rus takimlarida pesinde olacak gibi.
Yorum
-
İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBongonda reis bugünde takmis. Zamaninda cok savundum onu ve gitmesi büyük hataydi. Castillo dururken Bongonda'yi yolladik
En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 10.03.2019, 22:50.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBero için kaç kere dedik burda adam ümit milli takımda 8 no oynuyordu diye. Bizdeki t.direktörler hep profesör. Bu sene iş yapardı bizde. Adam yok pahasına gitti.
hollanda da sıfır baskı.adeta spor yapmak için futbol oynanır.haliyle istatistikleri abartmamak lazım.
keza belçika ligi kaliteside üst düzey değildir bence.bunlar küçük nüfuslu küçük yüz ölçümlü ülkeler aga.istanbul ligi olarak düşün.
bizde güçlü şehirler var aga.bu şehirlerde baskı var.yüksek negatif enerji var.bunlara karşı dirençlimisin .önemli bir detay bu.skor elde etme baskısı var.hollanda da takımlar oynar sonra el sıkışırlar sonra bide taraftarlarına gider oyuncular.sonra da doooğru evlerine yol alır.En son jairzinho tarafından düzenlendi; 10.03.2019, 23:03.TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKucka konusunda benimde kendisine kücük bir sitemim var zaten. Kendini takima verseydi bu takimin vazgecilmesi olurdu. Ama sürekli yedek ve ilk 11 arasinda git gel yapildigi icin takima küstü. Zaten 10. haftadan itibaren takimi kafasinda bitirmisti. Ayrica aldigi para cok fazlaydi yani gönderilmesi dogru oldu.
Bero konusunda olay sadece attigi goller degil. Bero tam bir box-to-box ortasaha oyuncusu oldu Vitesse'de. Oyunu iki yönlü cok iyi oynuyor. Bizde ilk geldiginde de böyleydi. Sakatliktan sonra 2-3 mac ortada oynadi ama ondan sonra sürekli sacma bir sekilde sag acikta oynatildi. Bizde istikrarli bir sekilde ortada oynatilsaydi suan ortasahamizda sorun olmazdi. Sezon sonu ismi PSV veya Feyenoord'la gecmeye baslarsa hic sasirmam. Bundesliga veya Rus takimlarida pesinde olacak gibi.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Futbolcuların kalitesi sadece istatistiklerle ölçülemez çünkü istatistikler oynadığınız ligin kalitesine göre doğrudan değişir..Bero akıllı ama yetenekleri kısıtlı bir oyuncuydu.Box to box tan anladığınız çok koşmak değildir umarım.Bero savunma yapmayı bilmiyordu rakibe bodoslama giriyordu.Hücumda skor üretme olasılığı vardı ancak genel olarak tekniği zayıf bir oyuncuydu.Birebirde etkisiz,çalım atamayan,sadece şut konusunda iyi bir isimdi.
Bero Psv de ilk 11 oynasın bir daha bu foruma girmem.Bero ancak orta sıra takımların yetenekleri kısıtlı ama iyi mücadele eden vasat oyuncusu olur.İzlemesek adamı çok yetenekli biri sanacağız
Kuckanın Genoa günlerini bilmiyorum ama Trabzonsporda gördüğüm Kucka Trabzonspor tarihinin belki de en vasat ortasaha oyuncularından birisi olabilir.Atletizm yok,teknik yok,pas becerisi yok,savunmada adam takibi yok.Ne önlibero diyebilirsiz ne de 8 numara.Topu alıp boş alanda sürüp uzaktan şut atıyor diye bu adama box to box diyenler vardı.Oyun kurma becerin zayıf orasını anladık da önlibero da değilsen sen ne iş yaparsın kardeş demek isterdim kendisine.
Bongonda oynadığı maçlarda ciddi işler yapmadı genel olarak vasattı ama alternatif olarak transfer edilip takımda tutulabilirdi.Kanat sıkıntısı yaşadığımızı da göz önüne alırsak bu konuda doğru olanı yapamadığımızı düşünüyorum.En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 10.03.2019, 23:45.
Yorum
-
awaziem,mensah,taylan antalyalı,fofana,emrah başsan bu adamların hepsini alırdım. Awaziem ve mensah kiralık sözleşmeleri bitiyor. diğerleri sıfır bonservis.
Madem kadro maliyeti çok önemli sosa,olcay,ibanez,toure,roda ile yollar ayrılsın. Ayrıca batuhan ve murat cem ile vedalaşılsın.Şu yoklukta bile kadroyu zorlayamıyorlarsa kadroda kalmaları gereksiz olur.
a.ömür ciddi bir teklif varsa mali yapıyı rahatlatmak adına gidebilir.
ugurcan,arda,muhammed
joe,serkan asan,novak,faruk genç,ali osman,hüseyin,huseini,awaziem
onazi,mensah,taylan,kerem,parmak,yazici
fofana,emrah başsan,tony,amiri
burak temur,koray,ekuban
genç,dinamik ve yetenekli bir kadro.
Bu kadro Ş.L yi kovalar.Maliyet olarakta oldukça uygun olur.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleawaziem,mensah,taylan antalyalı,fofana,emrah başsan bu adamların hepsini alırdım. Awaziem ve mensah kiralık sözleşmeleri bitiyor. diğerleri sıfır bonservis.
Madem kadro maliyeti çok önemli sosa,olcay,ibanez,toure,roda ile yollar ayrılsın. Ayrıca batuhan ve murat cem ile vedalaşılsın.Şu yoklukta bile kadroyu zorlayamıyorlarsa kadroda kalmaları gereksiz olur.
a.ömür ciddi bir teklif varsa mali yapıyı rahatlatmak adına gidebilir.
ugurcan,arda,muhammed
joe,serkan asan,novak,faruk genç,ali osman,hüseyin,huseini,awaziem
onazi,mensah,taylan,kerem,parmak,yazici
fofana,emrah başsan,tony,amiri
burak temur,koray,ekuban
genç,dinamik ve yetenekli bir kadro.
Bu kadro Ş.L yi kovalar.Maliyet olarakta oldukça uygun olur.
Yorum
Yorum