Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Transferden öyle bir soğudum ki 11 alt yapi oyuncusundan oluşan kadrolar yazasım var. Bundan sonra transfer tipi hüseyin, ekuban, Nwakaeme. Yani altyapı oyuncusu, kiralık, maksimum 1 milyon euro maaş ve bonservis.

Zaten sorun transfer yapilmamasi değil. Gidiş yolunun sürekli değişmesi. Son 10 yılı iyi takip etmiş biri olarak omurgali bir yönetim tarzı göremedim. 1 senede herşey değişiyor. benim korkum bu, iyi bir takım oluşmasını bekleyeceğiz, sonra bir anda yönetim değişecek, politika değişecek, paralar harcanacak, sonuç da alinamayacak. hem beklediğimizle kalacağız, hem de klüp soyulacak, olan bizim zamanımıza olacak.
    Aynen

Yorum

• Transfer demek maliyet demektir..Fifa sana diyor ki kardeşim sen kulüplere oyunculara ödeme yapamıyorsun üstüne caka satıp transfer yapma cüretini nereden buluyorsun? Ek maliyet yapmana izin vermiyor Fifa..

Fifa transfer yasağı müeyyidesini uygulayarak aslında bir nevi kulübü koruyor..Bunun farkına varmak lazım...Yok efendim Fifa'nın bize garezi var gibi aslı astarı olmayan yorumlar saçmalığın daniskasıdır..

Diğer taraftan ben mevcut yönetimin herhangi bir yerde şampiyonluk sözü verdiğini şampiyonluktan bahsettiğini görmedim duymadım..Duyan gören varsa link atsın...

Trabzonspor'un bütün gelirleri temlikli kasada 1 kuruş para yok bütün bunlari geçtim Trabzonspor'a heyecan katacak kitleleri heyecanlandıracak 1 adet başkan adayı bile yok..

Bu şartlarda mevcut yönetim kayyum atanmış gibi göreve geldi ve taraftardan 3 sene sabır istedi...Ziraat bankasından çekilen kredi için bankaya her sezon ilk 4 içerisinde bulunabilme sözü verilerek bir yol haritası çizildi...Doğru olan da buydu.

Mevcut yönetim kim ne derse desin mali anlamda kulübe bir disiplin getirmeye çalışıyor ve desteği hak ediyor..

Haa Trabzonspor büyük kulüptür hedef küçültemez diyorsanız o halde bu kulübün satılmasından başka bir çözüm yolu yoktur...
      Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• italya liginin en çok gol atan takımı olan atalantanın bu sezon ki net maaş ları.

bu arada dün gecede juventusu 3-0 la geçip kupada yarı finale kaldılar

takımın en yetenekli iki oyuncusu papu gomez ve duvan zapata 1.6 ve 1.5 milyon avroya oynuyorlar.sonra yetenek skalasında ilici ve pasalic geliyor.onlarda 1 er milyon avro ya oynuyorlar.diğerleri adeta işçi arı takım içi rollerde.haliyle oldukça düşük maaşlar

kıssadan hisse: proje takımı ve iyi bir teknik ekiple bir başarı öyküsü yazman işten bile olmaz.

bu arada papu gomez in istatistikleri.

Das sind die Leistungsdaten von Papu Gómez vom Verein Calcio Padova. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

buda duvan zapata

Das sind die Leistungsdaten von Duván Zapata vom Verein FC Turin. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

ekuban gibi 25 yaşından sonra piyasa yapmış.
        En son jairzinho tarafından düzenlendi; 31.01.2019, 16:54.
        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Transfer demek maliyet demektir..Fifa sana diyor ki kardeşim sen kulüplere oyunculara ödeme yapamıyorsun üstüne caka satıp transfer yapma cüretini nereden buluyorsun? Ek maliyet yapmana izin vermiyor Fifa..

Fifa transfer yasağı müeyyidesini uygulayarak aslında bir nevi kulübü koruyor..Bunun farkına varmak lazım...Yok efendim Fifa'nın bize garezi var gibi aslı astarı olmayan yorumlar saçmalığın daniskasıdır..

Diğer taraftan ben mevcut yönetimin herhangi bir yerde şampiyonluk sözü verdiğini şampiyonluktan bahsettiğini görmedim duymadım..Duyan gören varsa link atsın...

Trabzonspor'un bütün gelirleri temlikli kasada 1 kuruş para yok bütün bunlari geçtim Trabzonspor'a heyecan katacak kitleleri heyecanlandıracak 1 adet başkan adayı bile yok..

Bu şartlarda mevcut yönetim kayyum atanmış gibi göreve geldi ve taraftardan 3 sene sabır istedi...Ziraat bankasından çekilen kredi için bankaya her sezon ilk 4 içerisinde bulunabilme sözü verilerek bir yol haritası çizildi...Doğru olan da buydu.

Mevcut yönetim kim ne derse desin mali anlamda kulübe bir disiplin getirmeye çalışıyor ve desteği hak ediyor..

Haa Trabzonspor büyük kulüptür hedef küçültemez diyorsanız o halde bu kulübün satılmasından başka bir çözüm yolu yoktur...
          hepsine katilabilirim, anlayabilirim
          ama fifa/uefa garez konusunda sunu diyebilirim ki, onlarin garezi yoksa bile onlara yön veren ya da garezleri varmis gibi karar verdirten lobiler kesinlikle vardir, komplo teorisi gibi gelebilir umrumda degil...
          1347465425 kulüp var memlekette, hepsi tfflik, bir biz fifalik öyle mi ? yalan aga kim ne derse desin yalan
          eskisehir düne kadar 2011 senesinin sirp topçularina borçluydu, onlar fifaya degil de tffye mi gitmis ? kimi kandiriyorlar yaa
          simdi bir de avrupa men cezâsi deniyor, yok devenin nali, biraksinlar bu isleri

bir de gs oyuncu satti onun için aliyor diyenler
          2 senedir satisin kralini yapan bjk niye yüklü bonsvervis vererek topçu almiyor ?? sanki aralarinda gelir olarak uçurum kadar fark var, yalan, cinconu yalayanlarin yalanlari bunlar... onlara sorsan 2000'deki uefa kupasindan hâla paralari geliyordur hiaaammaaa..... hadi ordan

bir de kimse konusmuyor, maas olayi da yok mu ffpde bilmem neyde ?
          herifler satti, aldi... peki satilan ve alinanlarin maasini yan yana koydugumuzda ne oluyor ?
          neymis mitro bedelsiz gelmis, la herifin maasinin tamâmini vereceksiin diye bedelsiz alabildin, maasi da 2,5 vardir rahat
          diagne de saglam para kaldiracaktir en az 2
          marcao bakmam gerek, açikladilarsa
          luyindama da en az 2 alir, ya da çok yakin
          sattiklari ozan para almiyordu la

yalniz onu geçelim, fb tamâmen rezillik
          empolili zajc'i almislar, 6,5+ salih'in bonservisi
          satis yapmadi bunlar, maaslari esek kadar, slimani de kalacak gibi, bir de kameni bile hâla onlarda, esek kadar maasi var veriyorlar, zorla eskisehir'e gönderme pesindeler...
          (topuz da bunlardadir hâla belki ahaha)

bunlar bir yerden garanti almadi diyen safin önde gidenidir

yine de umarim ters teper, garanti yalan olur, bekledikleri basari da yalan olur, ondan sonra batmayacaklarini biliyorum ama devletin hangi baska rezil müdahaleyle bunlari kurtaracagini görmek istiyorum, herkesin gözüne soka soka yapmalarini istiyorum, belki o zaman bâzilari akillanir,

ve "devlet bize de kiyak yapti" safsatalarini demeye utanir
          En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 31.01.2019, 17:29.
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ama fifa/uefa garez konusunda sunu diyebilirim ki, onlarin garezi yoksa bile onlara yön veren ya da garezleri varmis gibi karar verdirten lobiler kesinlikle vardir, komplo teorisi gibi gelebilir umrumda degil...
            1347465425 kulüp var memlekette, hepsi tfflik, bir bir fifalik öyle mi ? yalan aga kim ne derse desin yalan
            eskisehir düne kadar 2011 senesinin sirp topçularina borçluydu, onlar fifaya degil de tffye mi gitmis ? kimi kandiriyorlar yaa

2 senedir satisin kralini yapan bjk niye yüklü bonsvervis vererek topçu almiyor ?? sanki aralarinda gelir olarak uçurum kadar fark var, yalan, cinconu yalayanlarin yalanlari bunlar... onlara sorsan 2000'deki uefa kupasindan hâla paralari geliyordur hiaaammaaa..... hadi ordan

herifler satti, aldi... peki satilan ve alinanlarin maasini yan yana koydugumuzda ne oluyor ?
            neymis mitro bedelsiz gelmis, la herifin maasinin tamâmini vereceksiin diye bedelsiz alabildin, maasi da 2,5 vardir rahat

satis yapmadi bunlar, maaslari esek kadar, slimani de kalacak gibi, bir de kameni bile hâla onlarda, esek kadar maasi var veriyorlar, zorla eskisehir'e gönderme pesindeler...

yine de umarim ters teper, garanti yalan olur, bekledikleri basari da yalan olur, ondan sonra batmayacaklarini biliyorum ama devletin hangi baska rezil müdahaleyle bunlari kurtaracagini görmek istiyorum, herkesin gözüne soka soka yapmalarini istiyorum, belki o zaman bâzilari akillanir

gene döktürmüşsün bro
            TEKKEBALL

Yorum

• İkinci dönem yapılabilecek en güzel şey mevcut eldeki havuzdan oyuncu kazanmak. A.Parmak olur, Sefa olur vs. Önlibero sorunu apaçık olduğu için Tunahan' ı merak ediyorum en çok. Diğerlerini azda olsa izledik fikir sahibi olduk.

Ve bir sonraki sezon için nwakeme ve ekuban tarzı oyuncuları bulup takıma kazandırmak.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                https://www.laquotavincente.it/wp-co...-A-2018-19.jpg

italya liginin en çok gol atan takımı olan atalantanın bu sezon ki net maaş ları.

bu arada dün gecede juventusu 3-0 la geçip kupada yarı finale kaldılar

takımın en yetenekli iki oyuncusu papu gomez ve duvan zapata 1.6 ve 1.5 milyon avroya oynuyorlar.sonra yetenek skalasında ilici ve pasalic geliyor.onlarda 1 er milyon avro ya oynuyorlar.diğerleri adeta işçi arı takım içi rollerde.haliyle oldukça düşük maaşlar

kıssadan hisse: proje takımı ve iyi bir teknik ekiple bir başarı öyküsü yazman işten bile olmaz.

bu arada papu gomez in istatistikleri.

Das sind die Leistungsdaten von Papu Gómez vom Verein Calcio Padova. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

buda duvan zapata

Das sind die Leistungsdaten von Duván Zapata vom Verein FC Turin. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

ekuban gibi 25 yaşından sonra piyasa yapmış.
                Parma'nın güncel maaş listesi var mı? Listede Kucka'ya kaç yazmışlar merak ediyorum.
                ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  gene döktürmüşsün bro
                  yalansa yalan deyin aga, net

Yorum

• biz kiskirtmak için bu haberi çikartanlar
                    transfer olsaydi, sirf kiskirtmak için belki de gündeme rumluk'tan girip pontus'tan çikacak olan bu köpekler, pislikler, serefsizler

simdi de yazsin aynisini
                    orul orul orruuulllll

Spor haberleri, Türkiye'de yer alan son dakika spor haberleri, son dakika özel spor haber ve gelişmeler Sözcü haber sitesinde yer almaktadır.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1347465425 kulüp var memlekette, hepsi tfflik, bir bir fifalik öyle mi ? yalan aga kim ne derse desin yalan

yine de umarim ters teper, garanti yalan olur, bekledikleri basari da yalan olur, ondan sonra batmayacaklarini biliyorum ama devletin hangi baska rezil müdahaleyle bunlari kurtaracagini görmek istiyorum, herkesin gözüne soka soka yapmalarini istiyorum, belki o zaman bâzilari akillanir

Sefer kardeşim diğer kulüpleri bilemem ama biz zaten geçen sezon transfer yasağı almıştık ve bu ceza ertelenerek kaldırılmıştı..Fifa bu kez ertelemedi ve cezayı verdi...

Diğer kulüplerin durumunu bilmiyorum ama asıl saflık dediğin gibi onlar bir yerlerden garanti alırken bizim yöneticilerimizin bir yerlerden garanti alamaması olur..

Yani bu kulüpler garanti alarak Fifa ve Uefa dosyalarını sümen altı edebiliyorsa biz niye aynı şeyi yapamıyoruz?
                      Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Parma'nın güncel maaş listesi var mı? Listede Kucka'ya kaç yazmışlar merak ediyorum.
                        sezon başı açıklanıyor maaş listesi italyada.italya kaynaklarınca.

muhtemelen parmada 500 bin avro yazılır kağıt üzerinde.üzerini biz ödeyeceğiz aldığımız bonservis parası ile.

bu arada parma maaş tablosu

işçi arılara genelde milyon avro vermiyorlar
                        TEKKEBALL

Yorum

• transfer tahtası kapanma mevzusundan sonra , forumda şöyle bir huy gelişti .

kendin yapamayınca başkasına bok at .

alıyor adamlar işte .
                          sen de köpek gibi kıskanıyor , kuduruyorsun .
                          sinirden ellerin titriyor , gözün kararıyor .
                          yalan mı ? daha ötesi var mı ?

acı olan şu aslında .
                          onlar alırken sen yutkunacaksın !
                          soğuk su bile kesmez bu içindeki yangını .
                          bu işler böyle .
                          onlar alacak , sen bakacaksın .

onlar katrilyonluk borçlarıyla yine şampiyon olacaklar , parayı ve malı götürecekler , ve sen yine arkalarından bakacak ve iç geçireceksin .

hatta daha da ileri gideyim .
                          sen gençleşme ayağına 50-100 bin liralara oyuncu çıkaracağım diye cebelleşirken ,
                          adamlar en az 1-2 milyon eurolara ( hem de altyapı ürünü olmadan ) sağdan soldan gençleri toplayacaklar ,
                          günün sonunda yarışı ( hem de o yapıştırma gençlerle ) yine senden önce bitirecekler .

dahası var .
                          senin göndermeye kıyamadığın rol - model futbolcuların ( pişecekler diye ) yerinde sayarken ,
                          onlar çıkardıkları bu paçoz gençleri bile senden en iyi pazarlayacak , hem gelen paralarla , hem de bu paçozlarla seni her kulvarda yine geçecekler .

bu kısır döngü ahirete kadar devam edecek ne yazık ki .

sen de arkalarından öyle bakacak , devamlı bir yerleri , bir şeyleri mazeret olarak görecek , göstereceksin .

boşuna bekleme güzel kardeşim !

senin rüyan hiç ama hiç bir zaman gerçek olmayacak .

Yorum

• Tolgay Arslan'ın alsak transfer yapmış olacaktık değil mi?
                            Alın size A.Parmak.
                            Santrafor için Ekuban bir transferdir.
                            Sağ bekte A.Kamil oynadıkça iyi bir yedek olabilir.Adam hızlı, genç.Defansif özelliği kötü ve geliştirmeli.

Sağ açıkta Buray tutarsa A.Ömür satılıp kasaya para kazandırır. Kalırsa alternatifli pozisyonlarda oynayabilen bir adam elimizde. 8-10 numaraya maç sırasında kaydırılır.Yusuf keza 6-8-10 oynuyor zaten.

Alttan 4-5 kişi daha 20-25 kişilik kadroya girebilir.
                            Lafın özü.Bu saatten (yeni yönetim anlayışı) sonra ilk 11'de en az 5-6 kişi yerlinin yerlisi olmalı. Üzerine yerli ve yabancılar.
                            Politika ve yeni vizyon bu artık.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Yönetim eğer yasak kalkarsa seneye 1 santrafor, 2 tane as stoper (1 tanesi Hüseyin'in eküri), 1 tane 6 numara, 1 tane sağaçık( santrafor), 1 tane de tecrübeli kaleci (gerekirse yedek kalıp Uğurcan'i yetiştirecek) almalı.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak ANAOKULU TERK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                transfer tahtası kapanma mevzusundan sonra , forumda şöyle bir huy gelişti .

kendin yapamayınca başkasına bok at .

alıyor adamlar işte .
                                sen de köpek gibi kıskanıyor , kuduruyorsun .
                                sinirden ellerin titriyor , gözün kararıyor .
                                yalan mı ? daha ötesi var mı ?

acı olan şu aslında .
                                onlar alırken sen yutkunacaksın !
                                soğuk su bile kesmez bu içindeki yangını .
                                bu işler böyle .
                                onlar alacak , sen bakacaksın .

onlar katrilyonluk borçlarıyla yine şampiyon olacaklar , parayı ve malı götürecekler , ve sen yine arkalarından bakacak ve iç geçireceksin .

hatta daha da ileri gideyim .
                                sen gençleşme ayağına 50-100 bin liralara oyuncu çıkaracağım diye cebelleşirken ,
                                adamlar en az 1-2 milyon eurolara ( hem de altyapı ürünü olmadan ) sağdan soldan gençleri toplayacaklar ,
                                günün sonunda yarışı ( hem de o yapıştırma gençlerle ) yine senden önce bitirecekler .

dahası var .
                                senin göndermeye kıyamadığın rol - model futbolcuların ( pişecekler diye ) yerinde sayarken ,
                                onlar çıkardıkları bu paçoz gençleri bile senden en iyi pazarlayacak , hem gelen paralarla , hem de bu paçozlarla seni her kulvarda yine geçecekler .

bu kısır döngü ahirete kadar devam edecek ne yazık ki .

sen de arkalarından öyle bakacak , devamlı bir yerleri , bir şeyleri mazeret olarak görecek , göstereceksin .

boşuna bekleme güzel kardeşim !

senin rüyan hiç ama hiç bir zaman gerçek olmayacak .
                                işte sadece skor odaklı sonuç odaklı düşünmenin zararları .net

bizim neticeye değil haticeye odaklanmamız lazım.sonucu kimse kestiremez.
                                TEKKEBALL

Yorum

Yükleniyor...
                                X