Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Valla burda herkes Sosaya sallarken, yok fiziken ölmüş yok kafasında futbolu bitirmiş yorumları yaparken biz savunduk yiğidimi
    Yaklaşık 1 sene önce yaptığım yorum ektedir Burada teşekkürü hakeden bir başkan ve teknik direktör var. Ayrıca şu da anlaşılıyor ki futbolda en önemli etkenlerden biri İLETİŞİM.

sosa 2_1024x623.jpg

Aynı şeyleri Kuco içinde söylemek isterdim fakat gelirken de söylemiştim değerli bir futbolcu olabilir ama aradığımız tarzda bir futbolcu değil.
    Çünkü biz hatta genel olarak bizim ligde 4-2-3-1 sistemi oynanıyor. Kuconun ise bu sistem oynayabileceği rol yok bence.
    Yıllardır İtalya da oynadığı için 3-5-2 sistemini benimsemiş bir futbolcu. Ve ortasahada ki sol iç,sağ iç olarak değerlendirilebilecek bir futbolcu.
    Bizim sistemde ortaikili de ki bir rol verildiğinde affalıyor. Ne 6 ne 8 i tam anlamıyla oynayamıyor. Kucka daha çok ortasahadaki destek oyuncusu. 4-3-3 deki sağ iç sol iç de olabilir. Ama bizim sistemde faydalı olabileceğini düşünmüyorum.
    Aslında fiziki durumu,hava toplarındaki etkinliği bakıldığında 6 numaraya çok uygun duruyor. Ama saha içi alışkanlıkları yüzünden bu role bürünemiyor.
    Ha Ünal hoca onu oraya adapte edebilirse gerçekten çok büyük iş başarmış olur. Ama ben hiç ümitli değilim.Hocadan değil Kucodan.
    En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 01.01.2019, 16:26.
    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Trabzonspor ile yolları ayrılan Kosta Rikalı file bekçisi Esteban Alvarado, ülkesinin takımlarından Liga Deportiva Alajuelense’ye transfer oldu. Kulüple 2 yıllık sözleşme imzalayan deneyimli file bekçisinin transferi, kulübün resmi internet sitesinden duyuruldu. Esteban, transferi hakkında da konuştu.

Esteban Alvarado: “Türkiye’nin ardından doğru zaman”

Kulübün ileriye yönelik ciddi projeleri olduğunu, bunların kendisiyle uyuştuğunu savunan Esteban, imza törenindeki konuşmasında şunları söyledi: “Türkiye’de ayrılığımla ilgili gelişmenin ardından doğru bir zaman olduğunu düşündüm. Liga Deportiva Alajuelense benim ve ailem için mutluluk verici bir yer. Sekiz yıl uzak kaldıktan sonra ülkeme dönmek mutluluk verici. Ailemin isteği eve dönmekti”.

Adam 2 günde takim buldu kendine.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor ile yolları ayrılan Kosta Rikalı file bekçisi Esteban Alvarado, ülkesinin takımlarından Liga Deportiva Alajuelense’ye transfer oldu. Kulüple 2 yıllık sözleşme imzalayan deneyimli file bekçisinin transferi, kulübün resmi internet sitesinden duyuruldu. Esteban, transferi hakkında da konuştu.

Esteban Alvarado: “Türkiye’nin ardından doğru zaman”

Kulübün ileriye yönelik ciddi projeleri olduğunu, bunların kendisiyle uyuştuğunu savunan Esteban, imza törenindeki konuşmasında şunları söyledi: “Türkiye’de ayrılığımla ilgili gelişmenin ardından doğru bir zaman olduğunu düşündüm. Liga Deportiva Alajuelense benim ve ailem için mutluluk verici bir yer. Sekiz yıl uzak kaldıktan sonra ülkeme dönmek mutluluk verici. Ailemin isteği eve dönmekti”.

Adam 2 günde takim buldu kendine.

Şimdi bizim bu dombiliye de ödememiz var di mi
        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Sadik icin 2 milyon istiyormus Malatya. 6 ay sonra sozlesmesi bitecek adama cok para degilmi.

HEP
          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sadik icin 2 milyon istiyormus Malatya. 6 ay sonra sozlesmesi bitecek adama cok para degilmi.
            elleme alsınlar
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

Sadik icin 2 milyon istiyormus Malatya. 6 ay sonra sozlesmesi bitecek adama cok para degilmi.
              Sikeciler 1 milyon euro artı atifi önermisler olur gibi...
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• Sadık 2 seneye çöp olur. Abartılıyor
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Malatya başkanı "6 ay sonra bedava alırım diye düşünmesiler eğer transfer olmaz ise sadık sözleşmesini uzatır" anlamına gelen şeyler söyledi.
                  trabzonspor; yani herşeyim...

Yorum

• Türk stoperlerde iş yok. Hepsi abartılıyor bence. Serdar Aziz de mesela sanıldığı kadar iyi bir stoper değil. (Hüseyin'i tenzih ediyorum)

Yorum

• Sadik kim abi ya.. Hüseyin Türkmen cebinden 61tane Sadik cikarir

Yorum

• Zeki Yavru'nun TFF'ye başvurduğu doğru mu?

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Zeki Yavru'nun TFF'ye başvurduğu doğru mu?
                          Umarım doğrudur

Yorum

• Duyumcu yok mu beyler, eskiden her transfer sezonunda 2-3 tane duyumcu turerdi haber verirdi, ne kısır transfer sezonudur, transferi gectim duyumcu bile yok.
                            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Zeki Yavru'nun TFF'ye başvurduğu doğru mu?
                              Bunu kulübe tekrar kim soktuysa ; sanıyorum Hayrettin Hacısalihoğlu .

Şimdi kendi cebinden versin parasını.
                              .

Yorum

• Senol Güneş Bjk tribünlerinden bu kez kafasina ayakkabi yiyerek de kurtulamayacak bu gidisle.

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X