başakşehirden aleksiji kiralayabilsek 10 numara ihtiyacımızı görür. sanırım bunlar bu adamı araplardan el altından para vermeden aldılar başakşehir bir arap kulübü olabilir. tam vakıf değiliz her şeye. aleksij biz de iş yapardı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
hüseyin hoca 30 tane kaset izlemiş hiçbirini beğenmemiş biraz scout görüşü alınmalı yoksa 30 tane futbolcu izleyince insan kararsız kalır. önemli olan oyun içinde aksiyon ve yetenek. mesela sorlothun videosunda fuleli koşan hızlı bir forvet demiştik. istatistik her şey değil. 30 oyuncu arasından secim yapmak zor. seçenekler kararsızlığı doğurur.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Hatırladığım kadarıyla devre arasına iddialı girdiğimiz dönemlerde yaptığımız saçma işler;
-Brozek kardeşler transferi
-Alanzinho transferi
-Sola adam almayıp Ndoye'la devam etmek
İvanildo, Avdijaj, Onazi, Ekuban ve Sturidge ile 2. yarıya girmek akıllanmadığımız anlamına gelir.
Umarım arka planda işler yolundadır.
Yorum
-
İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleObi Mikel bize uymuyor mu
Bu adamdan beklentimiz ne pas trafiğinde hatasız oynuyor defansif bir ön libero ondan hücum katkısı beklememek lazım yapmadığı tek şey orta sahada çok koşup oyun bozmak bunu Chelsede de yapmıyordu zaden çok merak ediyorum Sosa ile kıyaslıyor musunuz Sosanın ondan fazlası hücuma destek vermesi azı ise saçma saban paslarının defansı tehlikeye sokması bizim takımda topu alıp dikine oynayan bir iki adam olsa bu Mikel onlar için mükemmel bir ön libero olur ama attığı her top kendisine geri geliyor adamın top çevirmekten başı dönüyor bizim takımda
Atiba-onazi karışımı birşey lazım bize. Artık mikelle devam ederler, zira bence ndiaye alınarak mikelin yetersizliğini kapatacağı gerektiğinde onun yerinde oynar düşüncesinde teknik heyet.
Yorum
-
İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim ne yapsın o serseriyi futbol oynamayı unutmuşÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Sosa da 1-2 mio. € nin hesabi yapilmamali....
gs gomis 2-3 mio. fazla vermedi ve gönderdi..
50 mio. € ya Diagne, Mitroglou, Andona, Falcao yi aldi ama yerini dolduramadi....
novak bence 3 buyutulmuslerden birine gider, sosada öyle bir ihtimal var hele hele son ana kadar sqmpionluga oynarsak bize zarar verme amacli bu oyunculara teklif yapacaklardir...Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
Sosa da 1-2 mio. € nin hesabi yapilmamali....
gs gomis 2-3 mio. fazla vermedi ve gönderdi..
50 mio. € ya Diagne, Mitroglou, Andona, Falcao yi aldi ama yerini dolduramadi....
novak bence 3 buyutulmuslerden birine gider, sosada öyle bir ihtimal var hele hele son ana kadar sqmpionluga oynarsak bize zarar verme amacli bu oyunculara teklif yapacaklardir...Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
bu saatten sonra transfer olmaz kimse bekleyipte hayal kırıklığına uğramasın zaten geç kalındı pazar lig başlıyor ahmet ağaoğlu hüseyin çimşir ile devam kararı vererek çok büyük bir kumar oynayıp risk aldı kasımpaia maçını saymıyorum ama 2. hafta malatya ve 3. hafta şikecilerle oynadığımız maçlarda ters skorlar alınırsa buralar çok büyük karışır.
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu saatten sonra transfer olmaz kimse bekleyipte hayal kırıklığına uğramasın zaten geç kalındı pazar lig başlıyor ahmet ağaoğlu hüseyin çimşir ile devam kararı vererek çok büyük bir kumar oynayıp risk aldı kasımpaia maçını saymıyorum ama 2. hafta malatya ve 3. hafta şikecilerle oynadığımız maçlarda ters skorlar alınırsa buralar çok büyük karışır.
Yorum
Yorum