Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gol geliyorum diyordu zaten , istermisiniz fenerde puan kaybetsin birtek biz kazanalım
    Ama ligin gidişatını belirleyenlerin cücüyü bizim maça verme nedeni bu ilk hafta kızkardeşler kaza yaparsa müdahale etmesi için bence inşallah yanılırım ama cücü bizim maça verildiğinde hep altında bir pislik arıyorum

Yorum

• beşiktaş'ın en iyi oyuncusu şu ana kadar hakem.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Sturridge zerre umrumda değil, olmassa hiçbir zaman üzülmem ama Halil Dervişoğlu sonradan çok üzecek gibi bizi.

Sturridge'e oyuncak ettirdik kendimizi, şimdi Halil'in gol/asist haberlerini okuyoruz sürekli.
        En son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 17.08.2019, 22:31.
        #

Yorum

• Yusuf hayallerinin peşinden gittiği takımda çok boynu bükük bakar skorlara. Özellikle şampiyonlar liginde averaj takımı olurlar. Umarım silinir gider hayalleriyle beraber

Yorum

• yıl boyu bizim takımla birlkite kuzey liglerini özelikle bize iki oyuncu kazandıran miditylandi takip edeceğim. bu takımın scout sistemine çok güveniyorum işimize yarar, lig seviyesi üzerinde bir kaç adam yakalarsak buradan harika bir iş olur.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yusuf hayallerinin peşinden gittiği takımda çok boynu bükük bakar skorlara. Özellikle şampiyonlar liginde averaj takımı olurlar. Umarım silinir gider hayalleriyle beraber
              Bi sonraki satisa kadar iyi oynasin biraz para kazandirsin bize sonra ne olursa olsun unrumda olmaz.
              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Yusuf çıktığına sevinmistir.

Geberdi çünkü,yetmiyor şuan fiziği.

Bütün fransa atletik.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• fransız kulüpleri atletik oyuncu tercih ediyor düz bir oyun var topla hızlı koş tuhaf bir sistem. ama iyi koşuyorlar at gibiler maşallah.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yusuf hayallerinin peşinden gittiği takımda çok boynu bükük bakar skorlara. Özellikle şampiyonlar liginde averaj takımı olurlar. Umarım silinir gider hayalleriyle beraber
                    kardeşi ve menejeride silinir
                    www.akyuzkalip.com
                    www.facebook.com/akyuzkalip
                    www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• Ölecekti kaleci az kalsın ya.

Yorum

• Lille in oyununda hiçbirşey yok, topu alan illerdeki sarı kafaya dikiyor, ya da topla koşuyor.. pas yok, organizasyon yok.. Yusuf sadece duran top kullanır orada, onu da çok iyi kullandığı söylenemez, 10 tane korner, 5-6 tane yantop kullandı, birini buluşturamadı. inşallah oradan iyi bir paraya satılabilir, ondan sonra nerede temsil ediyorsa kendince, orada etsin, umrumda değil.. Trabzonsporun başka forma altında temsil edilmeye ihtiyacı yok, zaten öyle de temsil edilmez..

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ölecekti kaleci az kalsın ya.
                          Hata yaptılar başım dönüyor diyorsa orada kalenin arkasına çıkarılır. Ve zaten direk travma baş dönmesi eşittir tetkik sedye ile alırsın içeri oradan da hastaneye o şekilde kenara yürütülmez adam

Yorum

• Yusuf neden silinsin.
                            Yusuf degerlerinirse sonraki satisdan yuzde 20 alicagiz. Ayrica diger genclerimizinde piyasasi artar.

Yorum

• Her şey para değil kalmadık %20 si ne. %100ü zor bela 16milyon etti zaten

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                + diğer bir husus novakla sözleşme uzatılmalı iyi de para verilmeli bu çocuğa.tavana yakın ücret verilmelidir.

eğer novak bir iki sene daha Trabzona alışmış kalmak istiyorsa hatunu da sıkıntı yapmazsa bizde ileriki senelerde de oynar

oynaması için de para ne gerekiyorsa yapılmalıdır.

böyle solbeck bulamassın bu paraya
                                Novak mutlu diye bizimkiler ağırdan alıyor ama büyük sıkıntı çıkabilir başımıza. Geç bile kaldık. 1 ay sonra İstanbul'dan menajerler haber yollar kontratı bittiğinde 1.8-2 milyona yerin hazır şeklinde o saatten sonra zaten uzatamazsın. Söylediğim parayı da seve seve verirler abartı falan yok.

Yorum

Yükleniyor...
                                X