İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sturridge zerre umrumda değil, olmassa hiçbir zaman üzülmem ama Halil Dervişoğlu sonradan çok üzecek gibi bizi.
Sturridge'e oyuncak ettirdik kendimizi, şimdi Halil'in gol/asist haberlerini okuyoruz sürekli.En son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 17.08.2019, 22:31.#
Yorum
-
yıl boyu bizim takımla birlkite kuzey liglerini özelikle bize iki oyuncu kazandıran miditylandi takip edeceğim. bu takımın scout sistemine çok güveniyorum işimize yarar, lig seviyesi üzerinde bir kaç adam yakalarsak buradan harika bir iş olur.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf hayallerinin peşinden gittiği takımda çok boynu bükük bakar skorlara. Özellikle şampiyonlar liginde averaj takımı olurlar. Umarım silinir gider hayalleriyle beraberTRABZONSPOR 1967
Yorum
-
fransız kulüpleri atletik oyuncu tercih ediyor düz bir oyun var topla hızlı koş tuhaf bir sistem. ama iyi koşuyorlar at gibiler maşallah.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf hayallerinin peşinden gittiği takımda çok boynu bükük bakar skorlara. Özellikle şampiyonlar liginde averaj takımı olurlar. Umarım silinir gider hayalleriyle beraber
Yorum
-
Lille in oyununda hiçbirşey yok, topu alan illerdeki sarı kafaya dikiyor, ya da topla koşuyor.. pas yok, organizasyon yok.. Yusuf sadece duran top kullanır orada, onu da çok iyi kullandığı söylenemez, 10 tane korner, 5-6 tane yantop kullandı, birini buluşturamadı. inşallah oradan iyi bir paraya satılabilir, ondan sonra nerede temsil ediyorsa kendince, orada etsin, umrumda değil.. Trabzonsporun başka forma altında temsil edilmeye ihtiyacı yok, zaten öyle de temsil edilmez..
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖlecekti kaleci az kalsın ya.
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle+ diğer bir husus novakla sözleşme uzatılmalı iyi de para verilmeli bu çocuğa.tavana yakın ücret verilmelidir.
eğer novak bir iki sene daha Trabzona alışmış kalmak istiyorsa hatunu da sıkıntı yapmazsa bizde ileriki senelerde de oynar
oynaması için de para ne gerekiyorsa yapılmalıdır.
böyle solbeck bulamassın bu paraya
Yorum
Yorum