Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bazn hakikaten anlamıyorum sizi norveçlinin parası çokmuş ee napıcak crystal palace 9 milyon avro verdiği adama 1 milyon avro bonservislimi yolluycak sana saf mı bu kadar yada biz mi çok akıllıyız biz yusufa 18 milyon avro az diyoruz tamam takımın direk oyuncusu ama sorloth kendini gösterirse alırsın bonservisini zaten yüksek meblağlara satarsın biz oyuncuya 6 milyon avro vermemeliyiz diyorsunuz ee tmm da adam başarılıysa verilir zaten sen burdan para kazanıcaksın yani parayı bedavadan vermiyorsun
    napalım 9 milyon verdiyse. oynatmadığı adamı napacak, turşusunu mu kuracak. bi keriz bulup kakalayacak işte

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yusuf için üzülmeyeceğim dedim ama bugün sabah haberini yazarken küçük bir çocuk gibi ağlayacaktım nerdeyse. Gözlerim doldu, darmaduman oldum sabahın 6'sında.

Yönetim Sörloth'tan sonra malum iki santrafor için uğraşıyor. Adebayor ve Sturridge. Hangisi olur bilmiyorum ama bence ikisi de eşit mesafede.

Vestel hayırlı olsun.

Perşembe günü Sparta Prag maçında Ekuban'a dua etmekten başka çaremiz yok malesef.

Yusuf'un bölgesine transfer yapılabileceğini duydum. Ama sadece duydum. Yönetim kaynaklı ya da onaylı değil.
      Bence Cumaya kadar aciklanir bi Forvet Burak ins Sturridge olur bu

Yorum

• 3 yıllık anlaşma; göğüs reklamı ve birçok yan haklar, Trabzon Stadı'nda showroom açılması, bazı Trabzon markalı ürünlerin çıkarılması. Geniş bir sponsorluk anlaşması.

Yıllık 3 milyon euro.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Yıllık 3 milyon euro çok güzel 3 yıl 9 milyon euro başarılı.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            3 yıllık anlaşma; göğüs reklamı ve birçok yan haklar, Trabzon Stadı'nda showroom açılması, bazı Trabzon markalı ürünlerin çıkarılması. Geniş bir sponsorluk anlaşması.

Yıllık 3 milyon euro.
            Çok iyi fiyat.
            Aracı olmasa bu fiyatlara çıkmazlardı bence.

Yorum

• Başkan 1 büyük, 1 de küçük sponsorluk anlaşması daha hayata geçireceğiz dedi yanlış anlamadıysam.

Yorum

• oynatmıyor tamam da adamı yatırım yapğmış bedavayamı vericek sana ee sende tonla gol attı nolucak sana bedavaya verdiği adamı senle 20 milyon euroya satıcan o da zarar edicek ne ala memleket

Yorum

• Yalnız arkadaşlar başkan niye çökmüş vaziyette ? Morali bozug sanki

Yorum

• İlk olarak phantom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yalnız arkadaşlar başkan niye çökmüş vaziyette ? Morali bozug sanki
                    Yorgun olabilir belki o yüzdendir. Az uyumuş olabilir ya da

Yıllık 18 milyon tl yapıyor 3 milyon euro.
                    En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 05.08.2019, 12:21.

Yorum

• Bu nasıl ayrılacağız söylemini burada veya sosyal medyada bir çok arkadaştan duydum..O yüzden yazdığımı kimse şahsi algılamasın.

Evet ayrılık hakikaten üzün verici insan duygusallaşıyor ama bu duruma bunun üstünde anlam yüklemeye çok fazla gerek yok.

Nasıl ayrılacağız uçağa binip gidecek öyle ayrılacağız ne olacak . Allah hayatın gerçek acılarından esirgesin. Yusuf gider Kerem gelir o gider Ahmet gelir bu devran devam eder o yüzden çok fazla anlam yüklememek lazım..

Yorum

• Yazıcı'nın gitme ısrarı nedeniyle gönderdik dedi. Sürekli engellememe rağmen mücadele etti dedi. (gitmek için sanırım)

Dediğimiz gibi Yazıcı gitmek için ısrar etmiş, savunan arkadaşlar ne diyecek bakalım.
                        En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 05.08.2019, 12:26.

Yorum

• B.ku yedik, Rolleri bitinceye kadar kimse gitmeyecek dedi. Yarın Uğurcan açıklanır.
                          Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak gurelalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Belli taahhütlerde bulunduk diye biliyorum mesela maaş bütçesi belli bir rakamı geçmeyecek gibi. Yönetim mali disiplin için onlara uymaya çalışıyor. Ama bu allahın emri değil tabii esnetilebilir. Bence Sturridge i alacağız ingilteredeki transfer sezonu kapandıktan sonra gelir atar imzayı. Olmazsa da Adobayor olur.
                            Yönetimden tek beklentim mali disipline uymaları. Tranferden gelen paralarla borç ödensin. ayrıca şu takıma 10 numara almak ihanettir. takımda en fazla bulunan mevki 10 nunmara.

Yorum

• Yusuf'u yönetim göndermek istiyor ama üstlerindeki yükü atmak istiyorlar falan filan tarzı konuşanlar iyi dinlesin başkanı. Adam resmen biz satmayacaktık zorla gitti diyor.

Yorum

• İlk olarak phantom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yalnız arkadaşlar başkan niye çökmüş vaziyette ? Morali bozug sanki
                                Başkan üzgün belli ki bu sene göndermek istemiyordu

Yorum

Yükleniyor...
                                X