Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Altyapıdan her seferinde yıldız mi çıkacak? Normal seviyede oyuncuları transfer edip duruyoruz ama altyapıdan yıldız istiyoruz, öyle bir şey yok. Parmak bu anlayışla kayıp gidiyordu elimizden. Sene başında adama bakış belliydi.

Kampın kalabalık olması, alınan alınmayan oyuncu falan bunlar başka eleştiriler, tartışma olabilir.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fazla para isteseler estudiantes açıklamazdı resmi sitesinden.Büyük ihtimalle doğru bu haber.
      Kendisi, menajeri, imza parasi vs
      „Choose a lazy person to do a hard job.
      Because a lazy person will find an easy way to do it.“
      BILL GATES

Yorum

• mario gomez imkansız değil de artık bu yaştan sonra ülke dışına çıkmak ister mi ? 34 yaşına gelmiş en fazla 2 sene daha oynar. Futbolu bizde bırakmak isteyeceğini düşünmüyorum. Asıl önemli olan maaş falan değil bonservis. en kötü 1-2 arası bonservis de verilecektir.
        Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
        çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• 2,2.5 a tav olur Gomez

Yorum

• Fizik kondisyonu yerindeyse yıllık 2 verilir ama izleyenler durumu iyi değil diyordu en son.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Ibiseviç mi Gomez mi

yâni su asamada

Ben net olarak Ibiseviç derim, kesinlikle

daha formda, daha hirsli, son 2 senedir daha golcü
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2,2.5 a tav olur Gomez
                Verelim mi yani? Uçuk paralar onlar.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Gomez ölmüş, gömeni yok. Yönetim eğer bu moruğa 1.2'den fazla verirse samimiyetini kaybetmiş olur ki ben transferine kesinlikle karşıyım.Bize aç, hırslı futbolcu gerekli. Buna vereceğin paraları geleceği parlak bir oyuncunun bonservisine harca. Gomez'in resmen son vurgunu yapması için kucağına koşuyoruz.
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ibiseviç mi Gomez mi

yâni su asamada

Ben net olarak Ibiseviç derim, kesinlikle

daha formda, daha hirsli, son 2 senedir daha golcü
                    Ulloa

Yorum

• Ibisevic'ten başka adam mı kalmadı dünyada? Sezon başı 35 yaşına girecek.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gomez ölmüş, gömeni yok. Yönetim eğer bu moruğa 1.2'den fazla verirse samimiyetini kaybetmiş olur ki ben transferine kesinlikle karşıyım.Bize aç, hırslı futbolcu gerekli. Buna vereceğin paraları geleceği parlak bir oyuncunun bonservisine harca. Gomez'in resmen son vurgunu yapması için kucağına koşuyoruz.
                        Adım gibi eminim o çöple ugrasmiyorlar.

Yorum

• İlk olarak Oxychen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ibisevic'ten başka adam mı kalmadı dünyada? Sezon başı 35 yaşına girecek.

Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
                          Are you ready? Diyordun

Yorum

• 97 numarayı satalım Falcao'yu biz alalım
                            # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Döviz daha fazla düşmeden kimi satıyosak satalım

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adım gibi eminim o çöple ugrasmiyorlar.

Umarim. Ben de öyle düsünüyorum, düsünmek istiyorum.
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X