Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Renktas senin verdigin bilgileri her zaman merakla okuyoruz,saolasin.Hüseyin Mert Kurt hakkinda ne düsünüyorsun?Direk bu Kamp icin sormuyorum genel soruyorum.
    Hüseyin Mert Kurt'u pek izleme şansı bulamadım, ama onun posizyonunda işi zor..

Kadro da kalacağını zannetmiyorum, büyük ihtimal Hekimoğlu veya Of'a kiralanır..

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      10 numara rakip defans arasında değil bi gerisinde değil mi zaten
      Stoper veya onlibero sirtina gelip baskı kuruyor işte. Sırtı dönük oynamak zorunda olduğu süre çoğalıyor.

Yorum

• Abdüş'te,Sosa'da 10 numara denendi.
        İkisi de dayak yemekten top oynayamıyor.
        Sosa eski Sosa değil.
        Orada eski dinanizmi yok.
        Modern forvet arkası oynayan oyuncular çok dinamik.
        Yusuf'un da başarısı bu zaten.
        Abdüş oyun içinde dönüserek oynar forvet arkasında,maçın gidişatına ve konsantrasyonu bozulan savunmalara,açık veren,geri dönüş problemi yaşayan savunmalara karşı sergiler hünerlerini.
        Kuvvet ve denge sorunu var.
        Bu ligde maçların tamamında direk 10 numara oynaması zor.
        Karşısında full konsantre ve sert stoperler Abdüş'ü yıldırıyolar.
        Bunları gördük.
        O bölge de Yusuf bile ikili mücadelelerden kaçınıyor.
        Abdüş için her maç 90 dakika 10 numara oynanak mümkün değil.
        Altyapıda orada oynamış olması doğru referans değil.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Taş gibi olur ama durağan olabilir. Hareketlilik kısıtlanabilir. 10 numara Yusuf olsa bu hareketliliği sağlar. Nerede ise bütün toplar merkezde kendisinde toplanır.
          Sorun kalite değil zaten hareketlilik Okay-Kucka kalotesiz miydi mesela?
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Halil ve babasi da bizim kapimizda yatiyordu ne oldu kulubu istedigi ucreti alamayinca vermediler bize.
            Hala ipler elimizde sonucta bu adamın sözleşmesi bitmiyor.
            Fiyati biraz daha yukarı çekersek ben hem Yusuf kardeşim adına hemde kulübümüz adına memnun olurum bu transferden.
            Tarihimizin en büyük satışını yapıyoruz hemde altyapimizdan çıkan bir çocukla, gurur duymalıyız.

Yorum

• Bu çocukların beyni bu milli takımlarda,çevrelerinde hep yıkanıyor işte çünkü altyapıları yok cahil çocuklar eğitim sıfır. Olcay hikaye atıyor şükürler olsun diye sanane lan gavat sana mı kaldı. Sizce olcay gibi kaç tane fırlama vardır milli takım da gerisini siz düşünün.

Yorum

• Hicbir oyuncuya güvenmemeyi ben zaten Selcuk ve Burak'tan sonra aci bir sekilde ögrenmistim.
                Ama Yusuf mac sonu röportajlarinda zaten planinin Avrupa'da oynamak oldugunu söylemisti.
                Yani yeni verilmis bir karar degil. Saygi duyarim lakin kendimi onun yerine koyunca cok erken gittigimi düsünüyorum.
                Kalici bir basari birakmadan gitmek kötü benim gözümde. Tabi buna ne kadar inaniyor belli degil.
                Gidecekse de kulüp asla ve asla maddi ve manevi zarar görmemeli.
                Yusuf kendinden önce Trabzonspor'u düsünürse gözümüzde büyür.
                Yok kücük cocuk gibi ben gidecem de gidecem diye tutturursa buyursun gitsin.
                Kendi kendine eder böylece.
                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Her şeye rağmen Yusufun yine de takımda kalacağını düşünüyorum.
                  #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak CİVELEK.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abdüş'te,Sosa'da 10 numara denendi.
                    İkisi de dayak yemekten top oynayamıyor.
                    Sosa eski Sosa değil.
                    Orada eski dinanizmi yok.
                    Modern forvet arkası oynayan oyuncular çok dinamik.
                    Yusuf'un da başarısı bu zaten.
                    Abdüş oyun içinde dönüserek oynar forvet arkasında,maçın gidişatına ve konsantrasyonu bozulan savunmalara,açık veren,geri dönüş problemi yaşayan savunmalara karşı sergiler hünerlerini.
                    Kuvvet ve denge sorunu var.
                    Bu ligde maçların tamamında direk 10 numara oynaması zor.
                    Karşısında full konsantre ve sert stoperler Abdüş'ü yıldırıyolar.
                    Bunları gördük.
                    O bölge de Yusuf bile ikili mücadelelerden kaçınıyor.
                    Abdüş için her maç 90 dakika 10 numara oynanak mümkün değil.
                    Altyapıda orada oynamış olması doğru referans değil.
                    sosa savunmada verdiği mücadeleden oraya geldiğinde enerjisi tükeniyordu. şimdi hem stoper hem ön libero sağlam oluyor
                    ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sorun kalite değil zaten hareketlilik Okay-Kucka kalotesiz miydi mesela?
                      Evet durağanlık benimde gözüme çarpıyor. İnsanlar Mikel'i saldıran defansif orta sahalardan sanıyor ama tempolu bir oyuncu değil. Merkez ideal oyuncu. Pas oyunu oynuyoruz zaten. Abdülkadir Nweakame ve Yusuf ile bu üretkenliği ve hareketliliği sağlarız. Tabi zenginlik biraz daha düşecek. Mikel Kucka kadar değildir. İngiltere'de çok olumlu referanslar aldı adam. Kucka bildiğin bizde yokları oynadı.
                      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yusuf gidiyor diye bütün takımın yerini değişmeye gerek yok Sosa olduğu yerde kalır. 35 yaşında 10 numara oynanmaz, merkezde top dağıtmaya devam. Abdülkadir de sağ tarafta iyi ama zaman zaman ortaya çekilebilir. İniesta merkez orta sahaydı ama sola sarkık 10 numara gibi oynardı genelde, Abdülkadir'in de yeri dönem dönem değişebilir fakat sürekli bir değişikliğe gerek yok. Parmak oynar, arada Avdijaj oynar bazen de Abdülkadir geçer işte. Avdijaj dışında 4-2-3-1 oynanmaz ama, Parmak diyelim aldı formayı:

-------------Mikel-------------

--Parmak-------------Sosa------

Olur. Berkay Özcan da cuk oturur bu dizilişe ama Yusuf'tan gelen para bence tamamiyle forvete gömülmeli. 18 diyelim 30% muhabbeti doğruysa -ki bununla ilgili bir açıklama yok, coolank söylemişti sadece- 5.4 milyon euro kalır bize. 1 milyon da biz ekleriz 6.5 milyona Delort kiralanır, 5 milyon da opsiyon konur. Mesela diyorum yani Delort iyi olurdu, olmadı 5.5 milyona gidip Ajorque bonservisiyle alınabilir.
                        Hocam mikel bizim kaleye mi rakip kaleye mi yakın. Pek anlamadım. Eger rakip kaleye yakınsa vay halimize. Ayrıca hagi örneği var elimizde. Emre ve okan arkasında koştular, hagi 10 numara oynadı. Biz sosa gşbi adamı rakip kaleden uzaklaştırıyoruz. Yaratıcı adamlarını her zaman rakip kaleye yakın oynatacaksın

Yorum

• Yalnız Mikel'de ne gomuldu forumda sanki chelsea'de baskasi oynadi 10 yildir. Performansini cok merak ediyorum, milletin dedigi kadar yerleremi dustu bu oyuncu.
                          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Her şeye rağmen Yusufun yine de takımda kalacağını düşünüyorum.

Umarım gider

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evet durağanlık benimde gözüme çarpıyor. İnsanlar Mikel'i saldıran defansif orta sahalardan sanıyor ama tempolu bir oyuncu değil. Merkez ideal oyuncu. Pas oyunu oynuyoruz zaten. Abdülkadir Nweakame ve Yusuf ile bu üretkenliği ve hareketliliği sağlarız. Tabi zenginlik biraz daha düşecek. Mikel Kucka kadar değildir. İngiltere'de çok olumlu referanslar aldı adam. Kucka bildiğin bizde yokları oynadı.
                              Dediğim gibi ben Mikel'i Sosa'nın alternatifi görüyorum. Sosa ile başka bir planda oynayabilirmiyiz görmek lazım. Yusuf yerine gelecek oyuncu önemli
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hocam mikel bizim kaleye mi rakip kaleye mi yakın. Pek anlamadım. Eger rakip kaleye yakınsa vay halimize. Ayrıca hagi örneği var elimizde. Emre ve okan arkasında koştular, hagi 10 numara oynadı. Biz sosa gşbi adamı rakip kaleden uzaklaştırıyoruz. Yaratıcı adamlarını her zaman rakip kaleye yakın oynatacaksın
                                Hocam bizim kaleye yakın tabiki. Busquets-Xavi-İniesta veya Casemiro-Kroos-Modric tarzı çift merkezli bir orta saha.

Yorum

Yükleniyor...
                                X