Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Campi tam çakma pideci ismi değil mi ya, bir tek bana mı öyle geliyor?
    Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
    (Dozer) Cemil Usta
    Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Gece yine uçak beklenmiş

Yorum

• uçak konusunda yine taklaya geldik bu gidişle gerçekten transfer geldiğinde inanacak kimse kalmayacak
        Bayraklar çıkarılsın stadlar donatılsın

şampiyonuz bu sene taraftar hazırlansın

Yorum

• Sabah kalkinca ilk isimiz biri gelmis mi diye bakmak oluyor

Yorum

• İlk olarak Özgür KARADENİZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Marcus Berg isi olur gibi,
            Yonetimin aradigi saha disi ozelliklere sahip,
            İnstagram profilinde evcimen,aile delisi,sefkatli bi es ve baba gözüküyor.
            benimde bu uşağa kanım ısınıyor. gerek karakter gerek kalite olarak forvetteki eksik parçayı kapatabilecek kalite de.

Yorum

• Trabzonspor Ahmed Musa için Galatasaray ile yarışıyor. (FANATİK)

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonspor Ahmed Musa için Galatasaray ile yarışıyor. (FANATİK)
                Çok çok zor derim.

Yarışta rakibimiz olmasa bile çok zor.

Bir de Arabistan Ligi gibi tırt bir ligde bile geçen sene ancak 7 gol atabilmiş. 24 maçta.
                En son alper* tarafından düzenlendi; 12.07.2019, 09:07.

Yorum

• TK no belliyse bakabilirim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çok çok zor derim.

Yarışta rakibimiz olmasa bile çok zor.

Bir de Arabistan Ligi gibi tırt bir ligde bile geçen sene ancak 7 gol atabilmiş. 24 maçta.
                    berg tarzında fiziğinde bir forvet şart bize öncelikle. ha elinde böyle bir forvetin olur, ahmed musa gibi hızlı, atletik birini alır, gerek forvet arkası, gerek öne geçtiğin maçlarda kontra atak için v.s kullanırsın.

Yorum

• Uçak mevzusunu geçmişte çok yaşadık hiç iyi bir şey değil zaten gelince görüyoruz takip etmeye gerek yok. Genelde yalan çıkıyor.

Bu arada takımdaki afrikalıları düşünürsek forvet Afrikalı olmasın fazlası iyi değil çetecilik yaparlar ayrışma olur. İsveçli forvet ideal aslında. Ama Latin de olabilir.
                      En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 12.07.2019, 09:19.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• 10 gün oldu mu? 10 gün içinde gelecekti transferler

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Campi tam çakma pideci ismi değil mi ya, bir tek bana mı öyle geliyor?
                          Böyle hiç düşünmemiştim çok iyisin
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• Rodallega ile anlaşamayan ve Adebayor transferinden vazgeçen Trabzonspor'un Mustafa Pektemek ile ilgilendiği belirtildi.(Sporx)
                            bi de böyle haberler var bu sabah ki menüde ahmed musa & pektemek
                            zati forvet işi sıkıntıya girerse transferin son günlerinde pektemekte iyi aslında demeye başlarız

Yorum

• İyi bir forvet ile takım süper olur. Ancak forvete çok para verirsek performansı kötüde olsa oynatmak zorundA KALABİLİRZ. Yedekte bekleyen oyuncuların fırsat bulması zorlaşır.
                              Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                10 gün oldu mu? 10 gün içinde gelecekti transferler
                                26 haziranda açıklamış Ertuğrul Doğan yani bayağı geçti 10 günü

Yorum

Yükleniyor...
                                X