Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Su huzurlu dönemil tadini cikaralim yahu..ne cabuk unuttuk umutsuzlukla dolu rezalet günleri..

Sampiyonluk meselesine kapilmak dogru degil ama kesin olan birsey var..önümüzdeki sezon cok fena kapisacagiz malum takimlarla..
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Biz M.Gomez i alalım keyfimize bakalım adamın ceza sahasında duruşu yeter.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        + istanbul kluplerinin izlediği transfer stratejileri para performans olarak çok kötü ancak bjk şenol sayesinde cenki iyi paraya sattı ve gsın ozanı 15 e satması gayet başarıdır.

işte sen zaten seneye yusufu 30-35 e satmalısın bu yüzden ki istanbuldan daha akıllı olan Trabzonsporumuz icraat olarak da kanıtlasın duruşunu.
        Yani elindeki malzemeden en yüksek verimi alabilme yetenegi..Ünal da fazlasiyla var..Basta Sosa nin performansina bakabiliriz..Bana kalirsa taktiksel olarak hocasi Senol Günes den daha iyi..Sansliyiz..

Yorum

sefa akgün bize geri mi dönüyor menejerini kovmuş falan?
          Trabzonspor'u tekrar takibe aldı. Sabah yazmıştım. Pişman olduğu aşikar. Çok yanlış bir yapılanma geçirdi. Neticede Erzurum ona yatırım yaptı. Bildiğim kadarıyla Altınordu kendisini istiyor.
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Doğru yaklaşımın tam olarak bu olduğuna inanıyorum.

Ama Matavz konusunda son derece olumsuzum.
            Abi isim fark etmez Matavz olmaz Berg olur, o olmaz başkası olur ama beklenti gereksiz yükseldi. 3 gün önce 2 milyon bütçemiz var Halile 200 bin € fazla verirsek nasıl forvet alacaz diyorduk şimdi Gignac, Gomez, Balotelli diyoruz

Yıldız olmasına gerek yok işimizi görecek biri gelsin yeterli

Her şeyi geçtim 3 gün önce Gomez denilince saçmalamayın nasıl alalım diyordu millet. Şimdi Gomez yaşlandı napacaz Gomezi diyor
            En son Fatih K. tarafından düzenlendi; 02.07.2019, 02:02.
            #TRABZONSPOR#

Yorum

• Adebayor bence doğru isim olabilir. Yeterki oynamak için gelsin.
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• Bence forvete Bruno Duarte alınacak öyle hissediyorum...
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi isim fark etmez Matavz olmaz Berg olur, o olmaz başkası olur ama beklenti gereksiz yükseldi. 3 gün önce 2 milyon bütçemiz var Halile 200 bin € fazla verirsek nasıl forvet alacaz diyorduk şimdi Gignac, Gomez, Balotelli diyoruz

Genel olarak cogu memnun..Beklentinin yükselmesinde yönetimin bir sucu yok..Bu isimlerin hicbiri alinmasa dahi hayal kirikligi gecmis dönemlerdeki gibi olamaz..takimin sinerjisi hedefe kitleyecektir taraftari..yönetim ve teknik kadro iyi niyetli calisiyorlar..ve daha adil bir ortam var..basarida gelecektir..

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adebayor bence doğru isim olabilir. Yeterki oynamak için gelsin.
                    Yani bazilarinin kalmasini istedigi Roda dan kötü olma ihtimali de yok..isleyen sistemde gol krali bile olabilir..

Yorum

• aynen öyle hocam.Şenol mu Ünal mı? Şenol hoca daha iyi bence.ama şu da bir gerçek Ünal hoca geçen sene güzel bir sezon yaşattı bize hakkını yemem ancak böyle giderse Ünal Trabzonspora güzel şeyler verecek gibi duruyor.Hayırlısı diyelim.Aslında Türkiyedeki bütün hocaların başarılarını abartıyoruz çok aman aman bir hoca da değiller.biri uefa kupası almış biri dünya kupası üçüncülük yapmış.Türkiye çapında iyiler.Türk hocaların en büyük şanssızlığı Türkiye gibi bir ülkede hocalık yapmaları aslında coğrafya kader derler ya o hesap.çünkü bizde zırt pırt teknik hoca değişir saçma sapan bir sistem aynı eğitim sistemimiz gibi
                      İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yani elindeki malzemeden en yüksek verimi alabilme yetenegi..Ünal da fazlasiyla var..Basta Sosa nin performansina bakabiliriz..Bana kalirsa taktiksel olarak hocasi Senol Günes den daha iyi..Sansliyiz..
                      eyvalah hocam .bilmiyorum belki özür diler Ünal hoca affeder.büyüğüdür kereta hatasını anlamışsa cidden neden olmasın?
                      İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor'u tekrar takibe aldı. Sabah yazmıştım. Pişman olduğu aşikar. Çok yanlış bir yapılanma geçirdi. Neticede Erzurum ona yatırım yaptı. Bildiğim kadarıyla Altınordu kendisini istiyor.
                      "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Genel olarak cogu memnun..Beklentinin yükselmesinde yönetimin bir sucu yok..Bu isimlerin hicbiri alinmasa dahi hayal kirikligi gecmis dönemlerdeki gibi olamaz..takimin sinerjisi hedefe kitleyecektir taraftari..yönetim ve teknik kadro iyi niyetli calisiyorlar..ve daha adil bir ortam var..basarida gelecektir..
                        Başarı gelebilir ona lafım yok da sinerji bozulacak bence. Şimdiye kadar amacımız nicel olarak eksik olan forvet bölgesini takviye etmekti ama şu an çok farklı bir boyut aldı. Başkan birkaç ay evvel kasada su alacak para yok diyordu sonuçta.

Ayrıca yönetimin suçu yok kesinlikle katılıyorum. Biz kendimiz beklenti yaratıyoruz. Yoksa başkan hala kuruşun hesabını yapıyor.
                        #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunun maksatlı yapıldığını söylemek isterim. Elinde bir kaç süreli sözleşme olan menajer beşeri ağlarını kullanarak bir dalga yaratıyor , sonra kerameti kendinden menkul " duyum " kasan sosyal medya hesapları bu dalga üzerinden prim yapma derdine giriyor ve bu etki gelişerek taraftarın genel trendini etkilemeye başlıyor. Ortalama 15 milyon lira yıllık masrafı olan bir transfer yatırımının komisyon ve aracı ödemeleri "en temiz" haliyle bir milyon lirayı buluyor. Kulüpleri soyanların gönüllü pr elemanı olarak çalışıyoruz.

Şu an adı sosyal medyada geçen isimlerin büyük bölümü asparagaz , diğer kalanı ise "başkanım elimde böyle bir isim var, ne düşünürsünüz" taifesinden. Başkan bu cenaha karşı onurlu bir savaş veriyor. Bu adamlardan bazıları çok eski değil Sadri Şener'in son dönemlerinde olması lazım bir kulüp başkanından talimat geldiği için Trabzonspor'a ambargo koyanların iş ortakları.

Bizim artık menajer kataloglarından değil , kendi kapasitemiz ile kendi gerçekliğimize uygun isimlere yatırım yapmamız gerek. Eh birisi kalkıp diyebilir seni Peru liginden , Kolombiya'dan gelen adam mı kurtaracak ? Hay hay , peki öteki türlü yaptığın yatırımlarda başarı yüzden nedir ?

Dilekolay son 6-7 senede istanbul kulüpleri kadar harcamışız. Denedik yani olmuyor. Bu düzen diyoruz ya bu düzen bizi şampiyon yapmaz. Bu düzen mhk'dan federasyondan ibaret değil.
                          En son Serdar A tarafından düzenlendi; 02.07.2019, 02:16.

Yorum

• Başkan bence bu bütçeyle halili almadı 2 çok dedi bence de çok ama bir şekilde işi bağlamalıydık halili konusunda forvet meselesini kapatırdık.şimdi forvet arıyoruz rode kalaydı iyidi.uzun hikaye.

alacağın stoper belli bu bütçeyle alabileceklerimiz belli

tamam zaten yıldız stoper alma ki bazı arkadaşlar şunu anlamıyor sen zaten 5 milyon euro bir genç stopere veriyorsan yıldız topçu almıyorsun ileriye dönük potansiyalli genç topçu alıyorsun.

yıldız topçunun değeri 20 ve üzeridir hatta şuanki para transfer piyasasında 40 ve üzeridir.

bazıları diyor ki parasal olarak bakmayın ee abi nasıl bakacağız? para olarak bakma o zaman neden şampiyonlar liginde yüksek bütçeli takımlar şampiyon oluyor?

aklın yolu birdir çok iyi futbolcuların ve iyi takımların avrupada değeri bellidir kimse zırvalamasın şimdi yetenekle para çoğu zaman doğru orantılıdır

3 milyon euroya ne kadar iyi bir stoper alabilirsin? verecekleri sınırlıdır zaten

wonderkid ve potansiyalli gençler de pahalıdır.

sen köyde orada buraya scout yolluyor bulabiliyorsan helal olsun derim ama yok öyle scout sistemimiz malesef

sen almanyadan oradan buradan türk topçu bul bunu maharet mi sanıyorsunuz siz?

hani yabancı genç yetenekler hani afrika veya güney amerikadan topçu bulabilecek keşfedilmemiş yetenekleri bulabilecek scoutlarımız neredeler?

bana scoutlar yeni genç bir yattara bulamıyorsa ucuza da bulamıyorsa boşuna scout sistemimiz var diye zırvalamasın kimse zaten beceremedikleri şuradan belli biz burada forvet arıyoruz güney amerikayı dolaşmamış bunlar belli veya afrikayı...

scoutlar genel piyasadan bakıyorlar...
                            En son erenslash tarafından düzenlendi; 02.07.2019, 02:19.
                            "Annuit cœptis"

Yorum

aynen öyle hocam.Şenol mu Ünal mı? Şenol hoca daha iyi bence.ama şu da bir gerçek Ünal hoca geçen sene güzel bir sezon yaşattı bize hakkını yemem ancak böyle giderse Ünal Trabzonspora güzel şeyler verecek gibi duruyor.Hayırlısı diyelim.Aslında Türkiyedeki bütün hocaların başarılarını abartıyoruz çok aman aman bir hoca da değiller.biri uefa kupası almış biri dünya kupası üçüncülük yapmış.Türkiye çapında iyiler.Türk hocaların en büyük şanssızlığı Türkiye gibi bir ülkede hocalık yapmaları aslında coğrafya kader derler ya o hesap.çünkü bizde zırt pırt teknik hoca değişir saçma sapan bir sistem aynı eğitim sistemimiz gibi

eyvalah hocam .bilmiyorum belki özür diler Ünal hoca affeder.büyüğüdür kereta hatasını anlamışsa cidden neden olmasın?
                              Alt yapımızı milim milim takip ediyorum hocam. Sabah böyle bir hareketin olduğunu fark ettim. Yazdım hatta Sefa olayında bir gelişme olacak gibi sayfayı beğendi tekrar diye. Daha sonra bu olay patladı. Birde yerel gazeteler menajerin Trabzonspor'un kupası bile yok tarzı dalga geçen mesajını gösterdi ayrılık sebebi olarak ama bu olay olalı çok oldu. Bu gerizekalı menajer grubu ile çalışan bir yeteneğimiz daha var. Behlül Aydın. Kendisi şuan bizim altyapımızda gelecek olan nadir isimlerden birisi. Fakat adam net bir şekilde Trabzonspor öncelikli değil. Trabzonspor aşkı ile büyümemiş birisi. Galatasaray'lı olduğunu söyleyenler bile oldu. Milli takımlarda başarılı istikrarlı bir grafiği var ama dediğim gibi adamın önceliği Trabzonspor değil. Bunu sosyal medya hesaplarından ve davranışlarından anlayabilirsin.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bunun maksatlı yapıldığını söylemek isterim. Elinde bir kaç süreli sözleşme olan menajer beşeri ağlarını kullanarak bir dalga yaratıyor , sonra kerameti kendinden menkul " duyum " kasan sosyal medya hesapları bu dalga üzerinden prim yapma derdine giriyor ve bu etki gelişerek taraftarın genel trendini etkilemeye başlıyor. Ortalama 15 milyon lira yıllık masrafı olan bir transfer yatırımının komisyon ve aracı ödemeleri "en temiz" haliyle bir milyon lirayı buluyor. Kulüpleri soyanların gönüllü pr elemanı olarak çalışıyoruz.

Şu an adı sosyal medyada geçen isimlerin büyük bölümü asparagaz , diğer kalanı ise "başkanım elimde böyle bir isim var, ne düşünürsünüz" taifesinden. Başkan bu cenaha karşı onurlu bir savaş veriyor. Bu adamlardan bazıları çok eski değil Sadri Şener'in son dönemlerinde olması lazım bir kulüp başkanından talimat geldiği için Trabzonspor'a ambargo koyanların iş ortakları.
                                Tutmaz bu sefer..Baskan onurlu savasini kaybetmeyecek..Öyle olsa orada duracak birisi degil..Trabzonspor biraz düzlüge cikinca taraftara yönetimin ipini cektirmelerinden cekinmiyor degilim..Sonrasini tahmin etmek zor degil..

Daha öncede belirttim..Özkan Sümer in o dönem yönetim kadrosundan olusan insanlar tarafindan uzun seneler yönetilmis olsaydik en az 5 sampiyonlugumuz olurdu..Cok verimli bir yönetim kadrosuymus..Türkiye ye damgasini vuran..

Yorum

Yükleniyor...
                                X