Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yusufu eleştirmek onu sevmediğimiz manasına gelmez ama sırf Yusuf soldan kat edip 2-3 gol attı diye onu kanat-kanat forvet oyuncusu yapmaya çalışmak hatanın en büyüğü olur.

Yusuf en az 2-3 defa hücuma dönük merkezde oynamak istediğini belirtti.

Bence bütün mesele hocamiz 3.5 milyon ücreti olan bir oyuncu oynatmak zorunda hissediyor olması ve bir sekilde abdüş ve yusufu kenarda oturtmak istemiyor.
    Sosanın oynaması ücretle alakalı değil..Takımın pas kalitesini iki üç seviye yukarı çıkarıyor.. Sakatlık kaza bela olmazsa Abdulkadir ile birlikte fark yaratacaklar.

Yusuf gizli forvet olarak kaleye yakın oynamalı onun etkili olacağı yer orası.

Yorum

• Zannimca 3-5-2 nin ikinci forveti dışında oynayacağı bir mevki yok Yusuf'un suan takımda

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Olayın özeti şu. Taraftar her sezon kendine bir kaç hedef belirliyor. 1-2 sezondur Onur, Burak, Yusuf sırasıyla bunları çeviriyorlar. Şu an hedef Yusuf, haftaya gol atarsa hedef değiştirip duruma göre gol yemesini bekledikleri Onur'a veya gol atamazsa Burak'a sararlar. Olcay'a bu hafta bir şey diyen var mı yok? Çıt çıkmıyor. Oysaki yakın zamanda neler neler diyordu herkes. 2 hafta sonra performansı düşünce hedefte o olacak. Neyse ki kulübede elimiz biraz güçlendi.
        Mükemmel bir özet olmuş.Cok kötü oynadı dediğiniz Yusuf oyundan çıktıktan sonra karşı kaleye gidemedik.

Allah tan maçı tribünden canlı izledim de Yusuf un oyununu gördüm.Yok çıkarken trip atmış,yok umursamiyormus yok bilmem ne.

Gidin kendinize uğraşacak başka adam bulun.
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Abdülkadir ve Yusuf sakatlık olmazsa ilk 11 oynar.
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Papy umarım olur. Ndong da gelirse bambaşka bir takım oluruz.
            En son Sefa Toyer tarafından düzenlendi; 20.08.2018, 16:36.
            *Onur Recep Kıvrak*

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Okay'in son sene çok iyi performans sergilemiş olması iki sene önce kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor. O zamanlar Aytaç ile kiyaslanacak vaziyetteydi.
              Yusuf potansiyelli ancak ileri gidecegine geri gidiyor. Ilk oynamaya başladığında daha iyiydi.
              Birde taraftara hocasına trip atmaya başladı .
              Böyle devam ederse çok yazık olacak
              Noldu biri pes ayarlarıyla oynayıp yeteneklerini mi arttırdı okay’ın

Yorum

• İlk olarak Sefa Toyer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

...................Onur.....................
                ......Toure....Papy.....Novak......
                Joao...Ndong...Sosa....Amiri....
                ......Yusuf....Ömür....Anthony....
                ...................Burak....................
                12 oldu

Yorum

...................Onur.....................
                  ......Toure....Papy.....Novak......
                  Joao...Ndong...Sosa....Amiri....
                  ......Yusuf....Ömür....Anthony....
                  ...................Burak....................
                  Bir fazlalık var gibi geldi ama maçlara böyle çıkarsak garanti şampiyonuz.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    12 oldu
                    Telefondan beceremedim düzenleyemedim sonra da vazgeçip sildim
                    *Onur Recep Kıvrak*

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Okay takımda kalsaydı farklı şeyler konuşurduk..
                      En fazla yusuf’u değil de okay’ı konuşurduk.

Yorum

• .................................Onur
                        JP.................Hosseini...........Papy........ Novak
                        .........Sosa...........Onazi...........Abdülkadir/Amiri
                        Olcay/Yusuf...........Burak............Nwakaeme/Amiri

Şu kadroda keşke Onazi'nin yerine Okay olsaydı harika olurdu üstüne Papy geldimi duran toplarda sıkıntımız kalmazdı.Sürekli oyuncu alıyoruz bence transfer dönemi bitmeden en az 2 tane oyuncu satışı olucaktır, bilerek sona bıraktılar satış işlerini belkide anlaşmalar tamamdır bile, elimize para geçerse oyuncuların fiyatı yükselir diye en sona bırakıldığını düşünüyorum.

Yinede geçen sezona göre bakarsak kadromuz fena değil iş artık Ünal hocada ve taraftarımızda.

Not:Kuckayı bilerek yazmadım böyle vurdumduymaz takılıcaksa ilk satılması gereken kişi Kucka'dır orta sahadan.
                        En son Harvelli61 tarafından düzenlendi; 20.08.2018, 16:42.

Yorum

• Karius almış küçük şikeciler.
                          2 yıllık kiralık 2 m kiralama bedeli..
                          Senelik 1.4 m..
                          Aşırı saçmalayabilen bir kaleci..
                          Umarım hayrını görmezler.
                          En son CaptanBarbosa tarafından düzenlendi; 20.08.2018, 16:42.

Yorum

• genç oyuncular özelinde performans fırsatçılığı yapılıyor, çok vahim. potansiyeliyle değerlendirilse gerçekçi yorum ya da tenkitler yapılabilecek oysa.

yine aynı oyuncular özelinde her halükarda 11 oynayacak kaidesine de karşıyım. kenardan getirip randıman alınabilecek koşullar da oluşacaktır.

esnek bakmak gerekli. bu çocukların -şükür ki- yetenekleri tartışılmıyor zaten. bazen yükü kaldıramama durumları olacaktır. dinlendirirsin 1-2 hafta, kenarda hazır tutarsın, fayda sağlar zarardan çok.
                            İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                            ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

Telefondan beceremedim düzenleyemedim sonra da vazgeçip sildim
                              bu takım bir şekide 3'lü oynayacak eğer tandemi kurtaracak bir denge stoperi takviyesi yapılmazsa. ama 11 ama 12 kişi
                              İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                              ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Noldu biri pes ayarlarıyla oynayıp yeteneklerini mi arttırdı okay’ın

Yazdığım yazıda yeteneksiz diye birsey mi dedim ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X