Fransa maçı oynanmamış olsa şu kadro ile izlandaya puan kaptirsa hocayı topa tutarlardı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak laudrupp61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi matus bero vardı ne oldu? pişmedi mi?
Yorum
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKosova Türkiye U21 maçı Trt Türk olarak gözüküyor ancak bilgisayardan canlı açmaya çalışıyorum olmuyor.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOzan'ı falan geçtim de bu Kenan Karaman'ın ekstra bir özelliği var mı? Kanatlarda oynayacak kadar özellikle?
Gecen mac hep beraber izledik.
Ilk yari ofansta 1 tane isabetli pasi yoktu.
Ikinci yari da defansta Hasan Ali'yle beraber kanadi kapatti.
2011'de Senol'un bizde kanat oynattigi Umut, su 36 yasinda gelsin milli takima, bu Kenan'dan iyi oynar.
Yetenek fukarasi bu cocuk.
Ayaklari filan odun gibi.
Bir Turk takimina iteleyecek menajerler bunu.
Fener veya Gs olucak buyuk ihtimalle bu takimda.
Seneye cop ilan edilir alan takimin taraftari tarafindan.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 11.06.2019, 21:25.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkürler.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSite çöktü galiba
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜlkenin her zerresinde Trabzon alerjisi sürüyor artık gına geldi, nasıl sabrediyoruz bunlara bilmiyorum.
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalil hiç polemiğe girmeden alınmalı.
Çocuğun topla dönüşleri falan çok güzel.
Yorum
Yorum