Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Baris Y hep fuzuli haberler yapar hepsi fos çikar
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Baris Yurduseven'e gore, Italya liginden bir Macar onlibero ve Iskocyali mi Iskoc liginden mi tam anlayamadim, bir sol stoperle gorusmeler yapiyormus yonetim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Adam Nagy olmasın bu ön libero Uğurum

Ayrıca Stoperin de Stuart Findlay olduğunu düşünüyorum...
      En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 04.05.2019, 01:55.
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• İskoçya demişken ne yapar ne eder Ryan Christie yi alırım cidden fark yaratan bir çocuk...
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Baris Yurduseven'e gore, Italya liginden bir Macar onlibero ve Iskocyali mi Iskoc liginden mi tam anlayamadim, bir sol stoperle gorusmeler yapiyormus yonetim.

Eskiden de bu adamı istemiştik, Adam Nagy. Stoperdeki isim bence iki ihtimal. Ya Boyata, yada Aldred. İkiside bize göre.

Yorum

• Günümüz futbolunda kaleci hariç mevkisi neresi olursa olsun topla dribling yapabilen hareketli oynayabilen oyuncular revaçta..Transfer yapılırken bu iki kıstas ölçü olarak alınmalı seçicilikte bu iki unsur kriter olmalıdır scout ekibi açısından...

Misal stoper alacaksın ama aldığın stoper topla dribling yapamıyorsa boş alana dikine mesafe kat edemiyorsa veya takımını rakip sahada çok adamla oynatamıyorsa sadece kesiciliğiyle ön planda ise o stoper transferi bildiğin çöptür..

Yönetimin özelikle stoper transferinde ince eleyip sık dokuma yapması lazım ve kesenin ağzını açıp önde basarak oynayan takımlardan stoper transfer etmesi lazım..Bu bölgeye yapılacak stoper takviyesi cuk diye oturmalı direkt etkisini göstermeli...

Tıpkı Liverpool'daki Van Dijk'ın Liverpool savunmasına cuk diye oturduğu gibi bir transfer hamlesi lazım o bölgeye..
            Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Yusuf için 15 , 20 milyon eurolar çok iyi olur ama 19 yaşında ki Abdülkadir için aynı paralar yetersizdir.. Çok ciddi potansiyeli olan bi oyuncu ve daha çocuk en üst noktalara gelebilir 25'den bir kuruş aşağıya satılmaması gerekir, 1 sezon daha Trabzonspor'da oynaması çok iyi olur ama satılacaksa o para az.. İkisi için 30 milyon Euro istiyormuş başkan , bence az..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Yusuf ve abdüş için toplam 30 milyon euro!

Dalga mı geçiyorsun başkan !

Bu sene avrupa'dayız bi oynayalım bi milli takım yapsınlar daha çok genç bu adamlar az dur da.

Sadece abdüş 30 yapar zaten en az
                sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak ANAOKULU TERK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bi kaç soru ....

- waka sözleşmedeki bonusları kapınca , harç bitti yapı paydos der mi ?
                  demediyse fener maçında ortaya koyduğu kepaze futbol ne anlama geliyor ?

- kaybettiğin puanları hesaplarken , bala g.te aldığın puanları da hesap ediyor musun ?
                  ""hata nedeniyle kaybettiğimiz puanları alsaydık şimdi şampiyonluk kovalıyorduk "" derken ,
                  diğer takımların da hangi maçta , hangi hatalardan dolayı kaç puan kaybettiğini yazın da eşit bir bakış açısı olsun .
                  çıkarın dökümü de , kim ne yapmış , ne yapmamış , hatalar olmasaymış , puan olarak neredeymiş bilelim .
                  yoksa kafana göre bir senaryo üretip , sonra da o senaryoya inanmak , işine mi geliyor ?

- mesela boyd denilen herifi (satın alma opsiyonu ankaragücü'ndeyken ve başkent ekibi de , kendisi de birbirlerinden çok memnunken ) nasıl alacaksın ? tarık daşgün gibi zorla mı kaçıracaksın ?
                  artı hangi parayla alacaksın ? kasada para var da bizim mi haberimiz yok ?

- eku'ya 1 milyon bayılıp saç baş yolarak , kanser olmak mı ,
                  yoksa o paraya (kuzeyden veya orta avrupa'dan ) iki tane zıpkın gibi orta saha alıp ,
                  (yıllardır hiç tatmadığımız ) orta sahada futbolcu enflasyonu yaşamak mı ? ben ikincisini tercih ediyorum .

- hugo'yu göndermekte ısrarlısınız madem , yerine kimi alacaksın onu da söyleyin de bilelim .( karından konuşmadan isim telaffuz edin de , hugo'nun veliahtı kimmiş , altı pasta ve ceza sahası içinde , hugo'dan daha verimli olabilecek kimmiş ? söyleyin de (sayenizde ) ufkumuz genişlesin biraz .)

- a takım ve u takımlarının üstüne titreyip pamuklara sarılıp korurken ,
                  1461'e reva görülen üvey evlat muamelesine ne diyeceğiz ?
                  alkış mı tutacağız yoksa görmezden mi geleceğiz ?
                  hangisini yapacağız ? karar verin !

- hekimoğlu fk başkanını takdir ediyorum . ama kendisinde bir güç zehirlenmesi görüyorum .
                  sanki kendi yolunu yapıyor gibi .
                  hani yeni bir parti kurarsın , sonra (aynı saftaki ) rakip partinin hedef seçmenine oynarsın ya .
                  aynen öyle bir hava seziyorum kendisinde .

şimdi ki söylemleri , ileri de değişebilir mi ? orasını bilmem .
                  ama burası ortadoğu , burası insanlığın b.k çukuru .
                  kimin sabaha neye dönüşeceği hiç belli olmaz .

gücü ve müritleri artınca , söylediklerini yutmaz umarım .
                  Söylediklerinizin birkaçına katılmıyorum ve naçizane cevap vermek istedim.

1. waka'ya karşı İsla daha önce denenmemiş bir şekilde "kayarak müdahele" ile karşılık verdi, bu onun için riskliydi ancak Waka çözüm üretemedi ve maç boyunca çok kötü gözüktü.

2. Ekuban - Rodallega ile ilgili yazdıkların birbirine tezat; birinde denenmiş ve kısmen başarılı olunmuş kişinin alınmasını eleştirmişsin, diğerinde denenmiş ve kısmen başarılı olmuş kişinin gitme ihtimalini eleştirmişsin. Öncelikle Ekuban'ı hem 2. forvet olarak hem de kanat forveti yedekleme açısından kullanabiliyorsun, sahaya hırs ve güç koyuyor. Bu piyasada 1mEuro kesinlikle şu anki haline ve potansiyeline vermek için fazla değil. O açıdan Rodallega ile ilgili söylediğine maddi açıdan katılmakla birlikte, Ekuban il ilgili yorumuna katılmıyorum.

3. 1461 ile ilgili yapılanmada bu sezon için mecburi üvey evlat görmesini anlamak lazım. Devre arasında takıma katılan gençler transfer yasağı olmasaydı büyük ihtimalle 1461'de oynuyor olacaktı ve 1461 bu hallerde olmayacaktı. Orayı zaruri olarak görebiliriz.

Yorum

• İlk olarak UĞUR KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cska Sofya'li Edwin Gyasi ( 27 yas, Ganali, Hollanda pasaportlu ) ve Krakow'lu Jaroslav Mihalik ( Suan Zilina'da kiralik, 24 yasindaki Slovak sag kanat ) scout ekibinin takibinde olan ve 2 aydir siki takip edilen isimler.

Edwin Gyasi icin kulubu 1.5 milyon euro bonservis istiyor.
                    Jaroslaw Mihalik transferi cok daha uygun bir bonservise bitebilir.

Ikisinin de videolarini izledim. Gyasi baya hizli, sutlari saglam ve futbol akli fena degil.

Mihalik'i fazla begenmedim. Ayaklarina hakim olsa da, bizim yaramiza merhem olmaz.

Bugun bazi haberler de cikti.

Sene sonu transferde odenecek bonservis limitimiz 2 milyon euro, oyuncunun alacagi tavan ucret de 1 milyon euro olacakmis.

1 yil daha sozlesmesi olan ve 3.2 milyon euro kazanan Sosa'ya da, ucretini 2.5 milyon euroya dusurmesi kosuluyla 1+1 yillik sozlesme onerilmis.

Sosa 3 yil daha oynar bu kulupte ve yeri dolmaz. Giderse hapi yutariz. Etinden sutunden faydalanmak sart. O da basindaki haberlere gore teklife sicak bakiyormus.

Öncelikle sözlerime iki oyuncuyu da 90 dk izlemediğimi,sadece bugün itibariyle videolarına baktığımı ifade ederek başlayayım.Gyasiyi ben de çok beğendim.Fizik gücü,hızı,tekniği ve dribbling becerisi gayet iyi.Şut ve oyun zekası açısından da videonun belirli bölümlerinde olumlu izlenim edindim ama net karar verebilmek için en azından birkaç maçını izlemiş olmak lazım.Maç içerisinde ki devamlılığı,kondüsyonu ve takım savunmasına katkısı da diğer faktörler.Mutlaka eksikleri vardırr ancak bu adam için 1.5 milyon euro bence gayet uygun.

Gyasi ve Mihalik farklı tarzda oyuncular.Gyasi kanat-forvet özellikli bir oyuncu iken Mihalik tamamen çizgi oyuncusu.Gyasi Waka gibi içee kat eden,kendisine şut açısı yaratan,en önemli amacı skor üretmek olan tipik bir kanat-forvet.Mihalik ise Visca gibi sağ koridoru komple kullanan,taç çizgisine yakın oynayan,yer yer içe katederek kaleyi yoklayan çoğu zaman ise sağdan içe doğru etkili ortalarla asist yapmaya çalışan bir oyuncu.

Mihalik bana göre Viscanın daha teknik ancak daha az çalışkan versiyonu.Mihalik için bir scout sayfasında maç içerisinde temposunun çabuk düşdtüğüne,genellikle 90 dk yı çıkaramadığına,konsantrasyonunun çabuk dağıldığına dolayısıyla savunmaya da bunun olumsuz etkilerinin olduğuna dair yorumlar vardı.Ekubanın da bir sürü eksiği var aldığı topların yarısının içine ediyor ona rağmen 1 milyon euro veriyoruz.Mihalikin eksikleri mutlaka vardır ama eğer maliyeti düşükse alınması taraftarıyım.24 yaşında iyi alternatif olabilecek bir oyuncu.Avrupada da biraz iyi performans gösterirse en kötü 7-8 milyona satarsın.

Yazıcınında artık bizde ki zamanı doldu.Sezon sonu satılması taraftarıyım ki büyük ihtimalle satılır diye düşünüyorum.Abdülkadir için ise çok erken kesinlikle bir sezon daha kalmalı.Abdülkadir bir sonra ki satıştan en az yüzde 20 pay gibi bir madde olmadan sadece 15 milyon euro gibi bir rakama satılırsa başkana ve yönetime çok ağır küfürler edilir.Gelecek sezon avrupada biraz parlasa zaten bonservisi uçup gidecek biraz akıllı olsunlar.Ndiaye gibi bir vasatın 26-27 yaşlarında iken 16 milyona Premier Lige gittiği bir örnek var.

Yazıcının yerine Morrison haberi doğruysa harika olur.Harika yeteneklere sahip bir oyuncu.Devamlılık ve dayanıklılık konusunda sıkıntıları var ama oynadığı ligi de göz ardı etmemek lazım.Sosa mesela en iyi zamanlarında bile premier ligin temposunu kolay kolay kaldıramazdı.Premier Ligde her maç yüksek tempoda oynanıyor.Sosanın ölü hali bile şuan süper ligde iş yapıyor.Bosingwa premier ligde Qpr de resmen bitme noktasına gelmişti bize geldi süper ligde çok başarılı maçlar çıakrdı.Sorun kondüsyonsa o bizim genel problemimiz zaten şuan takımda 90 dk çıkarabilen adam neredeyse yok gibi.Sosa,Yazıcı,Ömür hepsi ikinci yarılarda oyundan düşüyor.Ben aslında Beşiktaşta ki Ljajic gibi oyunun iki yönünü de iyi oynayan bir isterdim ama yapacak birşey yok.Morrison için sorunlu falan diyorlar ya kardeşim alıp 3-4 sene oynatmak zorunda değiliz ki çok ucuza alırsın bir sezon avrupa liginde oynatırsınn sonra araplara ya da çine 10-15 milyona gönderirsin.Para kazanmanın yolu budur.Bu iş sadece genç oyuncu alıp yetiştirip satmakla olmaz.Yeteneği belli olan ama çaptan düşmüş adamları ucuza alıp tekrar parlatıp satarak da borcunu azaltabilirsin.Galatarasay Gomisi ingiltereden Swanseaden 2.5 milyona aldı ve 33 yaşına gelmesine rağmen sırf iyi performans gösterdiği için 6 milyona araplara sattı.

Nwakeame,Morrison,Ömür,Gyasi ve Mihalik beşlisi ile ligi çok rahat üç kulvarda ilerleriz.Bu sezon rotasyonda çok ciddi sıkıntılar yaşadık.Sakatlıkları bir kenara koyuyorum oyuncular sürekli maça çıkmaktan dinlenememekten bunaldılar.Yorgunluktan dolayı oyuncuların performansları çok düştü.
                    Nwakeame sol kanat,forvet arkası ve santrafor pozisyonlarında oynayabiliyor.Morrison 10 numara ve 8 numara olarak görev alabiliyor.Abdülkadir sağ kanat ve 10 numara olarak kullanılabilir.Gyasi sağ kanat,sol kanat ve forvet pozisyonlarında görev alabilir.Mihalik ise sağ kanat,sol kanat ve 10 numara pozisyonlarında kullanılabilir.

10 Numara : Morrison,Abdüllkadir,Mihalik
                    Sağ Kanat : Abdülkadir,Gyasi,Mihalik
                    Sol Kanat : Nwakemae,Gyasi,Mihalik
                    8 Numara : Sosa,Parmak,Morrison
                    6 Numara : Onazi, xxx
                    En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 04.05.2019, 12:44.

Yorum

• Yusuf 15-20 civari teklif varsa satilabilir, yerine de Szymkowiak tarzi skorer ofansif orta saha takviyesi yapar devam ederiz.

Ama Abdulkadir i 15-20 civarina satmak salaklik olur. Yusuf un maksimum ederini biliyoruz, 20 milyon. Ndiaye 16-17 milyona gitti 1 sezon sonra bedavaya döndü. Oradan hesap edin. Buna gore Yusuf u 15 altina satmak yine ayni sekilde salaklik olur.

Oturmus kadroyu bozacak kadar aptal olduklarini sanmiyorum. Oyuncu olarak degil takim gozuyle bakiyorum, altin yumurtlayan takim. Bu takimda en degersiz gozuken oyuncu bile şans verildiginde aniden Modric oldu. Surdurebilir sportif basari demek para demek. Tutmus takimda iskeleti niye bozalim ? Oyuncu sattiginda o para bir kez kasaya giriyor. Ligde ve Avrupa da basariliysan surekli para kazaniyorsun.

Ben olsam bedavaya Egemen ve John Ogu yu alirdim, Egemen i biliyoruz da sanirim Ogu da kaptanmis, demek lider ozellikler bunda da var. Yusuf un olasi 15 milyonluk satisindan gelecek parayi da etrafa sacmadan Amiri ve Olcay i postalayip kanatlara kreatif ve skorer birini transfer ederdim. Ve tabii Yusuf giderse Szymkowiak lazim.

Uzun lafin kisasi; stoper, dmc, sag-sol kanat oynayan kreatif ve skorer oyuncu, Yusuf giderse ilk topla bulusmasinda klas oyuncuymus dedirtecek ofansif orta saha olmak uzere 3-4 transfer şart.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• sonraki satıştan %25 pay ve 1 oyuncu bonservisi almak şartıyla, 30 milyon kabul edilebilir bir rakam. Yoksa 30 cidden az.

Yorum

• 2 transfer ; stoper ve önliberonun hava toplarında etkili olmaları en önemli nokta.
                          Hem defansif anlamda bu konuda eksiğiz hemde duran toplarda.
                          Ayrıca maçta dayak yedirmeyecek adamlar lazım gerektiğinde takım arkadaşlarını savunacak,hakemi etki altına alacak.
                          Bu sezonki en büyük eksikliğimiz bunlar oldu.Şampiyonluğu belirleyen noktalar.
                          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Kamuoyuna duyuru
                            4.5.2019 14:16
                            Bu Haberi Paylaş :
                            Bugün Fanatik Gazetesi’nde yer alan ve Sayın Başkanımız Ahmet Ağaoğlu’nun demeci olarak yansıtılan “Sevilla ve Manchtester United’tan Yusuf ve Abdulkadir için 20 Milyon Euro’luk (133 Milyon TL) teklif aldık. Ama 30 Milyon Euro’dan (200 Milyon TL) aşağı satmayı düşünmüyoruz. Onlardan gelecek parayı altyapıya ayıracağız” şeklindeki haber kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.

Camiamızın bu tür gerçek dışı haberlere itibar etmemesini rica ederiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
                            oflu fanatik

Yorum

• Menajerler sipariş haberlerle ortalık karıştırıyor

Yorum

• transfer dönemine epey varken bu çıkan transfer haberlerini sağlıklı bulmuyorum açıkçası. trabzonsporun bu sene yaptığı ucuz ve iyi transferler herkesin gözünü açtı. yöneldiğimiz isimlere yönelme ihtimalini doğurması kötü olur. eğer bu isimler sahteyse hedef saptırmaysa güzel ama niyetimiz söylenen isimlerse basına sızdırılmasını doğru bulmuyorum hem de bu kadar erkenden
                                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

Yükleniyor...
                                X