Maçı anlatan spiker transfer yasağını kaldırmak için kaynak arıyor yönetim 12 milyon TL ödeme yapıldı ama yetmiyor falan dedi transfer yasağı açıklaması resmi sitede yapıldı Kap bildirimi yapılmadı taraftarı sakinleştirmek için mi açıklama yapıldı diye geldi aklıma kesin yasak gelmediği için mi hisseler düşmesin diye Kap bildirimi gelmedi o geldi aklıma
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
1 tane de forvet yaz roda gider sezon sonu
hatta belki kamilin performansına göre sağ bek. çünkü pereiranın yaşı gitti daha ne kadar idare eder meçhul uzun sakatlık yaşayacak geri nasıl döner o da belli değil. yani
1 yedek tecrübeli kaleci
1 uzun stoper
1 adam yiyen önlibero
1 servis yapacak merkez ortasaha(sosanın duruma bağlı)
1 kanat(yedek için olabilir)
1 forvet(ekubanla yarışacak)
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon sonu için şimdiden çalışmalar yapılıyordu umarım iyi işler yaparız yine.
1 stoper, 2 tane merkez orta saha, 1 açık lazım.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLille İstanbulspor'dan solbek 21 yaşındaki Duhan Aksu'yu alıyormuş..
Ben izlemedim de, İstanbulspor'un yönetimi Trabzonlu hocası Tekke, bizimkilerin haberi yok mu böyle gençlerden?
biz bazı gençleri istanbulspora kiraya verebilirdik aslında.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
29K likes, 993 comments - kuco33 on January 20, 2019: "Merhabalar, Trabzon spor taraftarına bütün iyi ve kötü geçen maçlarımızda bizi yalnız bırakmadıkları için çok teşekür ederim.Geçmiştede söylediğim gibi hepiniz çok çılgınsınız ama iyi anlamda.Yaptığınız kareografilerinizi ve bizimle her yere geldiğiniz ve desteğinizi hiç eksik etmediğiniz için sizleri hiç bir zaman unutmayacağım.Tekrar teşekürlerimi sunarım ve umarım herşey istediğiniz gibi olur, bu sezon şampiyonluğa ulaşan taraf siz olursunuz.Bize her yer Trabzon 👊 Vur Vur Vur ❤️💙 KUCO".
kucka veda paylaşımı yapmış. o da tabi "vur" mevzusunun farkında#
Yorum
-
--------------------Uğurcan
Pereira----DEFANS---Toure----Novak
-----------------LİBERO
-Abdülkadir----Sosa---Yazıcı----Nwkaeme
-----------------Ekuban
Takımın kimyasını bozmaya gerek yok. Sosa'nın da alternatifi alınabilir yedek için. Zaten elimizde Onazi de var. Seneye hazır olacaktır.
Şuan tek sırıtan yedek kulübesi.
İki kalite transfer olarak defans ve libero takviyesi ilk 11 için yeterli.
Yedek için, sol bek, sağ açık, ve bir forvet yeterli olacaktır.
Yaş itibari ile Rodellaga gidebilir.
İbanez gönderilebilir
Batuhan gidebilir
Olcay da aynı şekilde gidebilir.
Bu gideceklerden ortalama 4 milyon € daha maaş kontenjanı açılacak.
İlk 11 ve yedekler için toplam maaş olarak 5-6 milyon € ayarında anlaşmalar yaparsak, gelecek sezon hiç bir sıkıntımız kalmaz.
Paralar zamanında ödenir vs.
Hakkımızda hayırlısıBir Sevdasın Trabzonspor'um..
Yorum
-
taylan antalyalı icin simdiden anlasılmalı.Uzun zamandır bildiğim bir isim.Ortasaha icin cok iyi alternatif.
Hem 11 hem de rotasyonda iş görecektir.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak SALDIRAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle--------------------Uğurcan
Pereira----DEFANS---Toure----Novak
-----------------LİBERO
-Abdülkadir----Sosa---Yazıcı----Nwkaeme
-----------------Ekuban
Takımın kimyasını bozmaya gerek yok. Sosa'nın da alternatifi alınabilir yedek için. Zaten elimizde Onazi de var. Seneye hazır olacaktır.
Şuan tek sırıtan yedek kulübesi.
İki kalite transfer olarak defans ve libero takviyesi ilk 11 için yeterli.
Yedek için, sol bek, sağ açık, ve bir forvet yeterli olacaktır.
Yaş itibari ile Rodellaga gidebilir.
İbanez gönderilebilir
Batuhan gidebilir
Olcay da aynı şekilde gidebilir.
Bu gideceklerden ortalama 4 milyon € daha maaş kontenjanı açılacak.
İlk 11 ve yedekler için toplam maaş olarak 5-6 milyon € ayarında anlaşmalar yaparsak, gelecek sezon hiç bir sıkıntımız kalmaz.
Paralar zamanında ödenir vs.
Hakkımızda hayırlısı
Oyun kitlendiğinde böyle bir oyuncunun varlığı elzem.
Eger abdulkadire ciddi bir teklif gelirse gönderilebilir.
Yerine skorer bir kanat alınır hatta diger transferler icin kaynak yaratılır.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaylan'ın sözleşmesi sezon sonu bitiyor bence de kaçırılmamalı.. Ek olarak Efecan Karaca diyorum alternatif o da. Sezon sonu sözleşmesi bitecek.
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen, 3. haftadan beri yazıyorum. Bakalım. Ek olarak Efecan Karaca diyorum alternatif o da. Sezon sonu sözleşmesi bitecek.
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Taylan beleşse alınsın sezon sonuİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
Yorum