Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Baazaar diye bir film izliyordum. Borsada yapılan manipülasyonları anlatan bir yapım. Hint sinemasından. Yasak kalktı haberini göz ucu ile gördükten sonra filmi falan bıraktım. Karne alan çocuk mutluluğu yaşıyorum. Umarım ekonomi el verdiğince iyi adımlar atarız. İnşallah doğrudur.

Kucka'nın sözleşmesindeki maaşları geçtim maddeler ve kalemler bile ürkütücü. Nasıl imzaladılar bu kontratları...
    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Son dakika bilgisini verelim - https://bit.ly/2CmalzA
      2010 dan degil mi bu tweet ?
      Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim senaryom şu,
        Parma'ya nakit ihtiyacımız bahsedildi.
        Kucka geçmiş alacaklarını fesih sözleşmesinde bıraktı.
        Kucka Parma'ya düşük bir kontrata imza attı ve bizden gelecekteki alacaklarını almaya devam edecek.

Kucka Parma'dan 1.5 alacaksa mesela 3 yıl için, bizden de 3 taksitte taksit başına 1 alacak 2.5 alıyor olacak.
        Resmen Parma futbol klübü, Trabzonspor'a kredi vermiş.
        Aynen dediğin gibi, Kucka Parma'ya ve bize demiş ki; ben Parma'ya gideceğim ama burda aldığım maaş yüksek, düşük bir maaşa gelmem, TS de Parma'ya demiş ki bak Kucka böyle diyor sen bize yüksek bir bonservis ödüyormuş gibi yap, biz de Kucka'nın senden alacağı maaşa ek yapalım. Herkes karlı çıkmış kısacası. Ben bu sözleşmeden bunu çıkardım.

Not: Tabi bu anlaşmanın temel taşı Parma'nın Kucka'yı çok istemesi.
        En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 15.01.2019, 21:24.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Desenize Parma'da da bir Muharrem Usta var...İyi okuttuk şükür...
          Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Orayi anladim ben de, demek istedigim 3,375 hâricinde bir sey var mi ödeyecegimiz ?
            kelimelerden dolayi kafam karistik, hem tahakkuk edecek hem tahakkuk etmis yaziyor...
            bir de daha basit kelime yok mu yaa tahakkuk mahakkuk biraksinlar bu süslü kelimeleri fuzuli yere
            kuckaya sadece 3.3 milyon avro ödeyeceğiz.hepsi bu.5 milyon avroda kasaya girdi an itibariyle.net
            TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kuckaya sadece 3.3 milyon avro ödeyeceğiz.hepsi bu.5 milyon avroda kasaya girdi an itibariyle.net
              Hayır.
              Biz 4.875 aldık, gelecek maaşına(muhtemelen imaj hakkı 0'a fesh gözüksede 1.5m€ da düşünülerek) 3.375'i hemen Kucka'ya verdik.
              Elimize 1.5 m€ kaldı
              Kucka'ya geçmiş alacakları içinde BELİRSİZ tutarda bir meblayı 3 taksitte Kucka'ya ödeyeceğiz.

Olay bu. Metnin okuması bu.
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aga o ki sen de sürekli yaziyorsun bunlari, ben de birkaç sey yazayim

bi kere o maaslar net mi brüt mü ? netse gerçeklik payi olabilir
                ama brütse, en babayigidiniz gelse inandiramaz bu maaslari bana, alayi hikâye derim...

Insigne 2-2,5 nete oynasaydi sagdan soldan 2-3 katini veren çok takim olurdu ve giderdi, o gitmese Hamsik gider digerleri gider...

Haa ya da nedir, brüttür bunlar ama gözükmeyen yüksek primler vardir isin içinde, kesinlikle vardir, "yok hamsik 1,75'e oynuyordur orda" diyen varsa tamâmen saftir baska da bir sey degildir
                bunlar net maaşlar hocam

acetoblog her sezon blogunda açıklıyor bu maaşları ve kaynak italya tabi

TEKKEBALL

Yorum

• Detaylarda boğulmak istemiyorum. Genel çerçeveyle bakarsak,

Ödeme güçlüğümüz vardı, bu ay olmasa ihtar gelecek ve FIFA'lık olup oyuncuya alacağı ile beraber tazminat ödeyerek fesihle karşı karşıya kalacaktık, yedek bırakınca huzursuzluk çıkaracak, maçlara girdiğinde sertlik yapacaktı. Bunları def ederek hem az bir miktar para kazandık, muhtemel bir dosyadan kurtulduk, muhtemelen transfer yasağını kaldırdık, mutsuz oyuncu olmaması iyi oldu ve FIFA nezdinde de maaş düşürerek niyetimizi açıkça belli ettiğimizi düşünüyorum.

Mevcut şartlar altında mali olarak değil genel olarak karlı bir transfer gibi görünüyor. Umarım benzer transfer politikalarına düşmeyiz.
                  Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                  (Dozer) Cemil Usta
                  Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Kucka'nın geçmiş sezonlardan alacağının olmadığını var sayarsak;

Parma'dan 4.760.000 €+238.000 € =4.998.000 € alıyoruz.

Kucka'ya ödeyeceğimiz rakam 3.375.000 € + 200.000 € = 3.575.000

1.423.000 € kalıyor,birde Kuco imaj parasından vazgeçmiş 1.500.000 € da onu sayarsak 2.923.000 € ya tekabül ediyor.

Burada yönetimin başarısı kasaya 5 milyon € gibi bir para girişi yapıp,Kucka'ya ödenecek olan parayı ilk taksiti yıl sonu olacak şekilde 3 taksit halinde ödemeye ikna etmesi.

Emeği geçen(Kucka dahil) herkese teşekkürler.
                    Ağasarlı_61

Yorum

Hayır.
                      Biz 4.875 aldık, gelecek maaşına(muhtemelen imaj hakkı 0'a fesh gözüksede 1.5m€ da düşünülerek) 3.375'i hemen Kucka'ya verdik.
                      Elimize 1.5 m€ kaldı
                      Kucka'ya geçmiş alacakları içinde BELİRSİZ tutarda bir meblayı 3 taksitte Kucka'ya ödeyeceğiz.

Kucka'ya sözleşmesinin devamı olan para (3.3m euro) 11. aydan itibaren 3 taksit halinde ödenecek, geri kalan 1.5 milyon bizim. Kasaya şu an 5m euro sıcak para girdi, kredi çektik gibi düşünün.

Oraya 11. aydan itibaren 3 taksit diye yazmışlar, peşin ödemeyi nereden çıkarıyorsunuz kim diyor onu ? Açık açık yazmışlar işte, enayi miyiz biz parayı şimdi ödeyelim o zaman zaten satmazdık.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kucka'nın geçmiş sezonlardan alacağının olmadığını var sayarsak;

Parma'dan 4.760.000 €+238.000 € =4.998.000 € alıyoruz.

Kucka'ya ödeyeceğimiz rakam 3.375.000 € + 200.000 € = 3.575.000

1.423.000 € kalıyor,birde Kuco imaj parasından vazgeçmiş 1.500.000 € da onu sayarsak 2.923.000 € ya tekabül ediyor.

Burada yönetimin başarısı kasaya 5 milyon € gibi bir para girişi yapıp,Kucka'ya ödenecek olan parayı ilk taksiti yıl sonu olacak şekilde 3 taksit halinde ödemeye ikna etmesi.

Emeği geçen(Kucka dahil) herkese teşekkürler.
                        Var abi işte var, Çok net yazıyor ki "Geçmiş dönem alacakları kendisine 3 taksitte ödenecek yazıyor" = "mevcut tahakkuk emiş olan alacaklarının 01.11.2019 tarihinden başlayarak üç taksitte ödenmesine"

1.4 - Kucka'nın tahakkuk etmiş geçmiş alacakları = BİZİM Kazandığımız para

Kucka'nın 0.5 alacağı varsa 1 m€
                        1.5 m€ alacağı varsa 0 m€ ya sattık
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kucka'ya sözleşmesinin devamı olan para (3.3m euro) 11. aydan itibaren 3 taksit halinde ödenecek, geri kalan 1.5 milyon bizim. Kasaya şu an 5m euro sıcak para girdi, kredi çektik gibi düşünün.

Oraya 11. aydan itibaren 3 taksit diye yazmışlar, peşin ödemeyi nereden çıkarıyorsunuz kim diyor onu ? Açık açık yazmışlar işte, enayi miyiz biz parayı şimdi ödeyelim o zaman zaten satmazdık.
                          Düzgün okumuyorsun Mert Kardeşim.

Profesyonel futbolcumuz Juraj Kucka'nın, Parma kulübüne transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Parma kulübü şirketimize sözleşme fesih bedeli olarak 4.760.000.-EUR ve ayrıca 238.000.-EUR tutarındaki FIFA dayanışma katkısını ödeyecektir.

Bununla birlikte, Juraj Kucka ile şirketimiz arasında yapılan fesih sözleşmesi uyarınca, oyuncunun sözleşme sonuna kadar tahakkuk edecek olan toplam 4.875.000.-EUR tutarındaki alacağına karşılık, 3.375.000.-EUR ödenmesine, oyuncu ile kulübümüz arasındaki imaj hakkı sözleşmesinin bedelsiz olarak sonlandırılmasına, mevcut tahakkuk emiş olan alacaklarının 01.11.2019 tarihinden başlayarak üç taksitte ödenmesine ve yapılan bu transfer dolayısıyla Karol Csonto' ya 200.000.-EUR hizmet bedeli ödenmesine karar verilmiştir.

Gelecek alacakları için 3.375 PEŞİN ALMIŞ
                          Geçmiş alacakları ise 3 taksitte kendisine ödenecek. TUTAR BELİRSİZ.
                          Ey Türk Gençliği!

Yorum

• Mevcut tahakkuk etmiş alacak tutarını bilmeden ne kadar kazandığımızı söyleyemeyiz.

Belki de kafa kafaya denk gelir. Net kalan tutar bile olmayabilir.

Yorum

• Calculus okudum bu kadar karışık gelmemişti yeminle
                              Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                              (Dozer) Cemil Usta
                              Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

Hayır.
                                Elimize 1.5 m€ kaldı

hiç sanmıyorum.metnin okuması bu değil.sadece 3.3 milyon avro gelecek 1,5 yıllık maaşını ödeyeceğiz.kucka nın almaktan vazgeçtiği 1,5 milyon avroyuda muhtemelen parma maaş olarak ödeyecek.
                                TEKKEBALL

Yorum

Yükleniyor...
                                X