Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sol bek adayım. Boşta.. Raket gibi sol ayak. Fizik gücü yüksek, hızlı. Lig için biçilmiş kaftan gibi görünüyor. Maliyetinin de uygun olacağını düşünüyorum. Betis ve bizim istediğimiz şeklinde haberler vardı dış basında.

https://twitter.com/nahuelzn/status/...064363521?s=19
    muhtemelem bu adam savunmada saç baş yoldurur.
    novak her ne kadar gol katkısı yüksek olsa da böyle hucuma şut ve orta katkısı olan bekler daha hoşuma gidiyor. modern futbolda bence bunu gerektiriyor eğer sağlı sollu saldırcam diyorsan .
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak mechatron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aynen öyle başkan 8 den 2 çıkarıp 6 yaparız dedi. Bize de 8. şampiyonluktan 1 çıkarılmış hali kaldı.
      ))

Yorum

• İlk olarak KaraEski61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        6 numara işini kimle çözeceğiz merak ediyorum. Yıllardır orada şöyle her şeyiyle tamam dediğimiz bi sigorta izleyemedik. Mbiayı saymıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        Millet en iyi oyuncularını o bölgeye transfer eder hatta yedek olarak bile kariyerli bir topçu alır; biz yıllardır iyi birini göremedik orada. Twitterda duyumcular birçok futbolcudan bahsediyor. Çoğu yalan da olsa insan inanıyor.
        Bizim yönetime petros önerilmiş. Araştırılıyormuş. Al Nassr'ın Ön liberosu. Ama daha çok 6-8 karışımı gibi oynuyor galiba.
        Bu sene sözleşmesi bitiyor gözüküyor. Eğer boşa çıkarsa alınabilir.

FM profili gayet iyi. Brüt 1,2 M€ alıyor gözüküyor. Doğru olma ihtimali yüksek.

Yorum

• Bu konu 100 bin mesaj sayısını aştı artık Yeni başlıktan devam ediyoruz:

Futbol takımımızın transfer dönemine ilişkin tüm gelişmelerin değerlendirildiği ve kaynak gösterilmesi kaydı ile paylaşım yapılan forum bölümüdür...
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
          Yükleniyor...
          X