Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1)Erce (1)
    2)M.Taha Tepe (2)
    3)Arda
    4)Pereira (3)
    5)Kamil Ahmet (4)
    6)Serkan Asan
    7)TRANSFER(Sol Bek ilk 11) (5)
    8)TRANSFER(Yedek sol bek)
    9)TRANSFER(Stoper ilk 11) (6)
    10)TRANSFER (Stoper ilk 11) (7)
    11)Hosseini veya Campi (8)
    12)Da Costa(mecburiyetten) (9)
    13)Atakan
    14)TRANSFER (Ön libero ilk 11) (10)
    15)TRANSFER(Çift yönlü orta saha ilk 11) (11)
    16)TRANSFER(10 numar ilk 11) (12)
    17)A.Parmak (13)
    18)Doğan (14)
    19)Abdülkadir Ömür(15)
    20)Nwakaeme(16)
    21)Salih Kavrazlı (17)
    22)Yusuf Sarı (18)
    23)Ekuban(19)
    24)Sörloth(20)
    25)TRANSFER (Yedek santrafor) (21)
    26)Hakan Yeşil
    27)Bilal Başacıkoğlu (ben tutmazdım)
    28)Kerem Baykuş
    29)Ahmet Canbaz (ben tutmazdım)
    30)Anıl

İlk 11'de Pereira(o bile tartışılır), Ömür, Nwakaeme , Sörloth kalır.
    Erce'de çok şey değiştirmez Uğurcan'dan sonra.
    Ekuban kalmalı ama öyle forvet arkası değil.
    Bu oyun yapısı ile orta sahamız delik deşik oluyor.
    Hamle oyuncusu olarak kalmalı.
    Salih ev Yusuf'un performansları nasıl olacak bilmiyorum ama bizim sağ kanada da süratli bir kanat oyuncusu almamız lazım.
    Orta üçlü ve stoperler kesinlikle komple değiştirilmeli.
    Parmak, Sosa, N'diaye, Da Costa, Campi, Hosseini bunlar bu saatten sonra ancak yedek olur.
    Novak'a üzülmeyin.
    Dün elek oldu.
    Bir çok maçta da böyle oldu.
    Özetle hiç öyle bir kaç oyuncu ile olacak şey değil.
    Kaldı ki Sörloth ve Ömür'ün bile gitme ihtimali var.
    Maalesef yine yeniden başlayacağımız bir yıl olacak.
    En önemli konu teknik direktör konusu.
    Bu konuda nokta atışı yapmamız lazım.
    Artılarımız var;
    1)Yönetim ciddi tecrübe kazandı
    2)Yedek havuzumuz oldukça sağlam olacak bu sefer
    3)Elimizde para edecek Ömür, Sörloth, Ekuban sonrasında Salih Kavrazlı gibi oyuncular var.
    4)Başakşehir hariç rakiplerin durumu bizden beter

Bu sene büyük fırsat kaçırdık ama enseyi karartmayalım.
    Doğru yönetilirse önümüzdeki yıl da şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturulabilir.

Bunlar benim fikirlerim ama olması muhtemel senaryom da şu;
    İlk 11 için bir stoper, bir sol bek (Novak'ın durumuna göre), 3 orta saha oyuncusu(Sosa'nın durumuna göre ama son dönem performansını görünce yönetim de çok ısrar etmez artık) yani 5 oyuncu transferi yapılır.
    Çok iyi bir stoper alınırsa eldekilerden biri ile idare edecek bir tandem oluşturulabilir.
    Sağ kanattan hiç katkı almıyoruz. Solda Nwakaeme sakatlandığında ne olduğunu gördük.
    Kanat transferi yapılmazsa maalesef çok risk alınır.
    Ekuban'ın forvet arkası oynadığı sistemden de acil vazgeçmek lazım ki akıllı hiç bir hoca bu sistemde ısrar etmez.
    Orta sahayı tutamayan takımın istikrarlı bir başarı elde etmesini mümkün görmüyorum.
    Daha önce de yazmıştım, bu takımın ilk 11'ine 2 stoper, 1 sol bek, 3 orta saha olmak üzere 6 oyuncu şart.
    Eldeki stoperlerin halini ve orta sahanın yol geçen hanı olmasını atlamayın.
    Kalede Erce idare eder.
    Sağ beki eldeki 3 alternatif dönüşümlü halleder.
    İleri üçlü Ekuban desteği ile şampiyonluk yarışını sürdürür ama diğer 6 mevkiye taş gibi 6 oyuncu ŞART.
    Aslında sağ kanada da süratli, adam eksilten bir oyuncu lazım ama hepsini yapabileceğimizi sanmıyorum.
    Sonuç olarak, 2020-21'de en şanslı takımlardan biriyiz çünkü kadro iskeletimiz var diyenlere İNANMAYIN.
    En önemlisi de teknik direktör seçimi.
    Artık taktik çalıştıran, kondüsyonu yeterli, sahada takım halinde hareket eden bir takım görmek istiyorum.
    Bunun için de önemli olan teknik kadro.
    Umarım burada doğru seçimi yapabiliriz.

Yorum

• Novak fb'ye gitsin. Zerre üzülmem. Arka direk golleri hariç ne bir ortası var ne de defansif oalrak sağlam bir bek.
      Biz de Hasan Ali'yi alalım.
      fb seyircisi neden sevmiyor bu adamı bilmiyorum.
      Bizim işimizi fazlasıyla görür.
      2 yıl önce Ozan için de alalım yazdığımda burada "ne Ozan'ı , milletin çöplerini mi alacağız " diyen çok bilmişler vardı.
      Hatta 36 yaşındaki Atiba için de alalım yazmıştım 2 sene önce.
      Yine dalga geçmişti insanlar.
      Hasan Ali iyi bir futbolcu bizde iş yapacağına eminim.
      Tek soru işareti sık sakatlanması.

Yorum

• Sağbeke sıra gelmez ama Ankaragücündeki Kitsou iyi bir bek
        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Stoperlerimiz hem yabancı hem de çoğu yetersiz, Edgar'ı denemedik tabi,hiç bir şey yapamıyorsanız Papy Djilobodji'i alın Edgar ile yanana oynatın Yedekleri de Campi-Costa-Hüseyin olsun. Huseini 1-2 ne verirlerse satılsın. Messias zaten gidici.

Yorum

Novak fb'ye gitsin. Zerre üzülmem. Arka direk golleri hariç ne bir ortası var ne de defansif oalrak sağlam bir bek.
            Biz de Hasan Ali'yi alalım.
            fb seyircisi neden sevmiyor bu adamı bilmiyorum.
            Bizim işimizi fazlasıyla görür.
            2 yıl önce Ozan için de alalım yazdığımda burada "ne Ozan'ı , milletin çöplerini mi alacağız " diyen çok bilmişler vardı.
            Hatta 36 yaşındaki Atiba için de alalım yazmıştım 2 sene önce.
            Yine dalga geçmişti insanlar.
            Hasan Ali iyi bir futbolcu bizde iş yapacağına eminim.
            Tek soru işareti sık sakatlanması.
            Novak, Hasan Ali'den iki gömlek üstün bir oyuncu sadece ofansif değil defansif anlamda da. Caner deseniz belki anlarım ki ben yine Novak'ı tercih ederim de Hasan Ali hiç olmaz..
            En son Kemal Öztel tarafından düzenlendi; 20.07.2020, 12:16.
            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Novak, Hasan Ali'den iki gömlek üstün bir oyuncu sadece ofansif değil defansif anlamda da. Caner deseniz belki anlarım ki ben yine Novak'ı tercih ederim de Hasan Ali hiç olmaz..
              Hasan Aliye guvenip yola cikilmaz devamli sakatlaniyor Novak konusuna katilyorum heralde adam bizde oynuyor diye kucumseniyor. Caner tam bir canli bomba gittigi her takimda idmanlarda arkadaslariyla kavga eden bir karakter.
              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Novak'ın defansif olarak iyi bir bek olduğu büyük bir şehir efsanesi.
                Ofansif katkıyı sadece atılan gol olarak bakıyorsanız anlarım. Ama bindirme, orta, pas istasyonu olma, şut çekme gibi bütününe bakarsanız ofansif olarak da çok farkları olduğunu düşünmem.
                Bu yazılar burada dursun. Önümüzdeki sezon sonu tekrar okuyalım
                İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hasan Aliye guvenip yola cikilmaz devamli sakatlaniyor Novak konusuna katilyorum heralde adam bizde oynuyor diye kucumseniyor. Caner tam bir canli bomba gittigi her takimda idmanlarda arkadaslariyla kavga eden bir karakter.
                  Novak'ı kimsenin küçümsediği yok tam tersi çok büyütüldüğü için 1,5 Milyon Euro ve üzeri bir yıllık sözleşmeye imza atıyor(bu piayasada bir sol bek için çok büyük para).
                  Küçümsenen biri varsa kesinlikle Hasan Ali.
                  Neyse aynı şeyleri Ozan konusunda da yazdığımda duymuştum o yüzden alışkınım

Yorum

Novak'ı kimsenin küçümsediği yok tam tersi çok büyütüldüğü için 1,5 Milyon Euro ve üzeri bir yıllık sözleşmeye imza atıyor(bu piayasada bir sol bek için çok büyük para).
                    Küçümsenen biri varsa kesinlikle Hasan Ali.
                    Neyse aynı şeyleri Ozan konusunda da yazdığımda duymuştum o yüzden alışkınım
                    Abi iyi hos diyosunda sakat bu adam sakat 2 ileri 1 geri gidiyor.
                    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Atakanı 1 kere bile o yeteneksiz hüseyi'nin yerine denemedik. Belki daha faydalı olurdu?

Yedeklerden bir kere belki top yapabilecek cafer, kerem baykuş'u denemedik? Ndiaye'den bile daha faydalı olabilirdi.

Gelecek olan edgar le, sağ bek oynatılıp oraya transfer yapmazlar. 2 stoper alınmalı acil. Yıllardır hasretler bekliyoruz oyun kurma becerisi olan stoperleri.

Yorum

• İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burda Hüseyin hocaya kızanlar var.

Hoca dedi onlara ki 5 dakikada 3 gol yiyin..

Oyuncular şerefsiz ise hoca napsin.
                        Allah Teala bizi sadece takımla hocasıyla başkanıyla yöneticisiyle düşmanlarıyla değil taraftarıyla da sınıyor

Yorum

• Masraftan kaçmak için 4-5 tane ucuz stoper aldık, sonuç olarak elde stoper yok. O arada geçen zaman da o paralar da boşa gitti. Kar mı ettik şimdi? Stoper işi diğer mevkilere benzemez. Bu sezon hücum hattı işini yaptı fazlasıyla, gol atmadığımız maç yok neredeyse. Ama gol yemediğimiz maç da yok, ki bu gollerin büyük çoğunluğu takım savunmasından bağımsız olarak stoper hatalarıyla geldi. Allah'ını seven gitsin üst düzey liglerden sıradan da olsa 2 stoper alsın, alamıyorsa kiralasın.

Yorum

• İlk olarak yusf61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Atakanı 1 kere bile o yeteneksiz hüseyi'nin yerine denemedik. Belki daha faydalı olurdu?

Yedeklerden bir kere belki top yapabilecek cafer, kerem baykuş'u denemedik? Ndiaye'den bile daha faydalı olabilirdi.

Gelecek olan edgar le, sağ bek oynatılıp oraya transfer yapmazlar. 2 stoper alınmalı acil. Yıllardır hasretler bekliyoruz oyun kurma becerisi olan stoperleri.
                            O ikisi bu fizik güçle ikinci ligde bile oynayamazlar. Artık bunlar idmanda ne yapıyorsa?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                            https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak yusf61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Atakanı 1 kere bile o yeteneksiz hüseyi'nin yerine denemedik. Belki daha faydalı olurdu?

Cafer’i korner direği yerine deneyebilirdi, başka ihtimal gelmiyor aklıma

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              trabzonspor

Yorum

• Toprak sanki sene basinda aldiklarimizdan handisinden verim aldik.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X