Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Kadro maliyetimiz 16 milyon barajında.

Her sene 15 milyon euro üzerinde bir futbolcu satmak zorundayız.

Elimizde büyük değeri olan 3 futbolcu var bunları bir anda satıp belki yerini de doldurabiliriz ama iskeleti bozarsak sıkıntı yaşarız.

Planımız programız dahilinde her yıl ancak 1 oyuncu gönderebiliriz. Trabzonspor bir Ajax değil, yerini dolduramayacağımız oyuncuyu göndermeyiz.

185 milyon euro borcu 115'e indirdik. Borsa istanbulda değerimizi katladık, 200'den 1200'e çıktı. Bu iki durum icraatlarımızın doğru yolda olduğunu gösterir. Hata yapmıyoruz demiyoruz yaptığımız pek çok hatadan da dönmüşüzdür."

" 1 oyuncu gider, kadromuzu koruruz. "
    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 18.07.2020, 16:18.

Yorum

• Yurt disina yuksek bonservis bedeli ile gidecek oyuncu soruldu, baskan sozu hemen Abdulkadir Parmak'in performansina bagladi, bir nevi Freud surcmesi. Sanirim Parmak hakkindaki transfer dedikodularinda gerceklik payi var.

Yorum

• Baskanin uslubu hic hosuma gitmiyor
        [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Başkanımız çok popülizm yapıyor..

Hatalarının farkında değil gibi geliyor bana.. Sörloth aşşağı sörloth yukarı...
          https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Baskanin uslubu hic hosuma gitmiyor
            Başarılı olmasının disinda, psikolojik sıkıntıları olduğunu dusunuyorum.

Bu adamı eskiden de dinlerdik. Ne üslubu, ne ifadeleri çok sağlıklı görünmüyor.
            En son must61 tarafından düzenlendi; 18.07.2020, 16:20.
            #Dik oyna

Yorum

• 4 oyuncu yurt içindendir ve genç alternatif oyuncudur.

Başkanın son cümlelerinde işin rengi değişti. 4-6 transfer yapılacaksa bunlar ilk 11 ayarında oyuncudur herhalde.
              En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 18.07.2020, 16:30.

Yorum

• Başkan seneye ,

Teknik ekip..

Sağlık kurulu..

Kondisyonerler..

Scout ekibi..

Değişmedikçe bu anlattıklarınla ancak kendini kandırırsın..
                https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• 6 transfer yapacağız 4ü bitti dedi.
                  herhalde sadece pttdeki topcular değildir

Yorum

• O 4 oyuncuyu yurt dışı & yırt içi olarak tasnif etti. Bunlara 2 oyuncu daha eklenecek dedi. Yakında duyarız herhâlde isimlerini.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      4 oyuncu yurt içindendir ve genç alternatif oyuncudur.
                      Genç alternatif transferleri pek bu kontenjan içinde saymaz başkan. Demiyorum ki bunlar arasında bu profilde oyuncu yoktur ama en azından ortalama bir bonservis ya da maliyeti olan futbolculardır.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O 4 oyuncuyu yurt dışı & yırt içi olarak tasnif etti. Bunlara 2 oyuncu daha eklenecek dedi. Yakında duyarız herhâlde isimlerini.
                        Yani bunlar Alpaslan-Berat-Hasan Hüseyin-Mensah tarzı oyuncular içinden lig seviyesinde oyuncular olması lazım.

İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Genç alternatif transferleri pek bu kontenjan içinde saymaz başkan. Demiyorum ki bunlar arasında bu profilde oyuncu yoktur ama en azından ortalama bir bonservis ya da maliyeti olan futbolculardır.
                        Evet son cümlelerinde öyle olduğu belli oldu.

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Obi Mikel dönmek için açıklama yapmış.

Gitmeseydi şu an belki farklı bir konumdaydik.

Ünal Karaman'dan da memnun değildim ama gitmeseydi de Çimşire kalinmasaydi yine belki farklı bir konumdaydik.

Yonetim bu iki karardan birinde alttan alsaydı, rest çekmek yerine idare etmek üzerine bir politika izleseydi belki de sampiyonduk.

Belkilerin bir önemi yok artık ama insan düşünmeden edemiyor.

Yazık ettiler koca sezona.

Kim haklı kim haksız tarafını bir kenera bırakıp bonservissiz Obi Mikel'i düşük maliyetle yeniden takımda görmek isterim.
                          Milletin gazına gelip yari yolda bırakan topcuyu bedava da olsa istemem. Yarin ayni seyi yapar yine.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• Bu mikel yengec burcu mu
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• 4 oyuncu içerisinde maritimolu nanu olsa keşke. Çok beğendim adam tren. Vurur geçer bu ligde. Maritomobub kondisyonerleri ve fitnesscilari da gelsin. Boyle tren gibi koşan adami sakatlıksiz antrenere etmek kolay değil. By ligde hızlı sert ve ayı boğan adamlar çok iş yapıyor.
                              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Uğurcan gelecek sezon büyük ihtimalle EPL'de.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X