Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• https://www.transfermarkt.com.tr/pau...spieler/286415 Şu sığıra 23.5 milyon euro verildi beyler. Uğurcan bu arkadaştan çok çok daha kaliteli bir kaleci.
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Önceki sayfalarda yazılan Niclas Eliasson fena oyuncuya benzemiyor. Fiziği güçlü, bonservisi elinde tam bize göre.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hoca olarak Şota saçmalığına düşülmez. Prosinecki mantıklı olabilir.
        Katiliyorum.
        “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Chealse Liverpool gibi takımlar Uğurcan çakır i ya da süper ligden herhangi bir oyuncuyu almaz. Yedek kaleciye 25 üstü getirseler bilemem.

M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Abdulkadir icinde umarim iyi bir teklif gelir, hem kendisi icin hemde alttan gelen yeni oyunculara yer acmak icin guzel bir hamle olur. Cocuk baya yiprandi, kalirsa tahamulsuz taraftarimiz yuzunden bir o kadar daha yipranabilir. Bir macla messi baska bir macla ozevlat ilan ediliyor.
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Chelsea'den Britanyalı (daha doğrusu nereden olursa olsun herhangi Britanyalıyı) alabileceğimizi sanmıyorum. Kirâlayabileceğimiz oyuncular da kısıtlı:

Juan Familia-Castillo (20, Hollanda [Dominik asıllı], Sol bek): Sezon başında Ajax kirâlamıştı, Ajax U21 formasıyla Hollanda 2. Ligi'nde 23 maça çıkıp 6 asist yapmış ama performansı yeterli görülmemiş olacak ki Ajax transferi için herhangi bir hamle yapmayacakmış. Ayrıca Hollanda U20 millî takımının as oyuncusu.

Charly Musonda Jr. (23, Belçika [Zambiya asıllı], On numara): Bildim bileli kirâlanıyor. Bu sezon de Vitesse kirâlamış ama hem sezona yedek başlamış hem de çapraz bağlarını koparmış. Dönüşü ne zaman bilmiyorum ama ilgimiz olacağını da sanmıyorum.

Lewis Baker (25, İngiltere [Jamaika asıllı], Merkez orta saha): İngiliz olmasına rağmen ayırıyorum zîrâ geçmişte Vitesse'ye kirâlanmayı kabul eden Baker, bu sezonu da Almanya'da Fortuna Düsseldorf formasıyla tamamladı ve yalnızca 6 maçta 651 dakika süre alarak beklentilerden uzak kaldı. Önümüzde Jamaika asıllı İngiliz bir oyuncunun başarısız serüveni mevcutken olası bir transferi gündeme gelir mi, sanmıyorum.

Danilo Pantic (23, Sırbistan, Merkez orta saha): Partizan'dan yetişen Sırp oyuncu üst üste 2 sezon art arda kirâlandığı eski kulübünde başarılı bir performans gösterse de bu sezon MOL Fehervar'da kendini kabul ettiremedi ve devre arasında ayrıldı. Bence potansiyeli var, düşünülebilir.

Kenedy (24, Brezilya, Sol kanat): Getafe'ye karşı oynadığımız maçlarda hayvanî fiziğiyle hatırlıyorum. Bu ligde net iş yapar ama ilgimiz Nwakeme'nin ayrılmasıyla doğru ortantılı olur. Nwakaeme giderse çok isterim şahsen

Matt Miazga (24, ABD, Stoper): Geçen sezonun devre arasını tâkip eden süreyle bu yıl da Reading'de kirâlıktı. Sakatlıkları saymazsak geçen sezon da bu sezon da takımın as oyuncusuydu. Belki Reading onunla devâm etmek ister.

Abdul Rahman Baba (26, Gana, Sol bek): Türk spor basınının transfer gözdelerinden Bu sezonu Mallorca formasıyla geçirecekti ancak daha ligin ikinci maçında yaşadığı diz sakatlığından ötürü sezon boyu forma giyemedi. Antrenmanlara çıkmış ama sağlık durumu nedir bilemiyorum, diz bölgesi bir sporcu için en riskli yerlerden. Zâten kirâlanmaz bu saatten sonra, ancak bonservisle verilir diye düşünüyorum.

*

Swansea'ye kirâlanan Fildişi Sahilli stoper Marc Guehi ve Conor Gallagher için Swansea'ye opsiyon tanınmış. O yüzden onları hiç yazmıyorum.

Yorum

• Uğurcan 1 sene daha kalıp EURO 2021de kendini gösterdikten sonra gitse bizim için daha iyi olur.
                Ama +25 li rakamlar konuşuluyorsa tabii ki gitmeli. Ama bu rakamlara hiç inanmıyorum. Yusuf için de çok yüksekten teklifler sallanıyordu. 16,5 luk teklif zor çıktı.

Yorum

• Lider stoper, Ön libero ve 10 numara alınmalı. 10 numarayı Taha, Sosa'yı Parmak, Alınacak 6 numarayı da Doğan ile yedeklemeliyiz. Fakat Kaleci ve Abduşu koyunca bir yerli daha gerekiyor ya Serkan Asan oynayacak ya da yerli bir stoper bulunacak başka mevki kalmıyor.

Yorum

• Süper Lig Önerilerim:

-Papiss Demba Cisse
                    -> 35 Yasinda, ama gayet fit ve isini iyi yapan bir Futbolcu. Süper Lig Kariyerine 55 Mac 38 Gol ile devam ediyor. Kadro Derinligi icin düsünülmeli bence. Sezon Sonu Kontrati sona eriyor. Istanbul Takimlari, özellikle Erol Bulut lu Sikeciler isteyeceklerdir. Hem onlara, hemde Alanya Yönetimine zarar vermek icin güzel bir Firsat.

-Nazim Sangare -> Son 15 Senede 9 sefer degisen Yabanci Kuralini, Serkan Asan in tecrübesizligini ve Pereira nin ilerleyen yasini göz önünde bulundurunca, bence gayet yeterli bir Transfer olur Ligimiz icin.

-Dario Melnjak -> Olurda Novak Sezon Sonu gidecek olursa, bence bu Adami almak icin Rize ve Ünal Hoca ile görüsmeliyiz.

-Bernard Mensah -> Oyununu ve Frikiklerini begeniyorum. Böyle ekstra bir Oyuncu Ofansif olarak isimize yarayacaktir. Tek Sorun Fiyati olabilir.

-Olarenwaju Kayode -> Nwakaeme' ye yeni bir Arkadas getirebiliriz. Gayet yeterli bir Forvet. En azindan yedek Forvet olarak Koray i izlemek zorunda olmayiz. Henüz Salih Kavrazli ve Anil Basaran ikilisinin ne yapacagi belli degil.

-Papy Djilobodji -> Zamaninda sakatliklarindan dolayi cekinip transfer etmedigimiz Oyuncu bu Sezon gayet iyi bir Sezon geciriyor. Kendisini begeniyorum ve eldeki Stoperlerimizden daha iyi oldugunu düsünüyorum. O Yüzden yoklanabilir bence.

-Okechukwu Azubuike -> Basaksehir Takiminin 1,8 Milyon Euro' ya satin alma opsiyonu mevcut. Ama sayet saglik sorunu yoksa bizde sansimizi deneyebiliriz 1,5 Milyon Euro civarlarinda. Diri bir Orta Saha ya ihtiyacimiz var.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      birde şu var chelsea geçen sezon kaleci kepa ya 70 milyon euro bonservis ödedi bu kaleciyi satmadan ben başka bir kaleciye yüksek bonservis verecekelrine inanmıyorum bence balon haber
                      Kepa’dan memnun değil taraftar. Ama bu bir gerçek, kimse 70 milyonluk kaleciyi yedeğe çekmez. Uğurcanı almadan, Kepa icin alıcı bulması lazım chelsea.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak mechatron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Uğurcan 1 sene daha kalıp EURO 2021de kendini gösterdikten sonra gitse bizim için daha iyi olur.
                        Ama +25 li rakamlar konuşuluyorsa tabii ki gitmeli. Ama bu rakamlara hiç inanmıyorum. Yusuf için de çok yüksekten teklifler sallanıyordu. 16,5 luk teklif zor çıktı.
                        Yusuf ilk yüksek Transferlerimizden oldu. Ayrica Lille Takimi mümkün oldugunca ucuza alip, pahaliya satmaya calisan ve bu Transferlerle ayakta kalan bir Takim. En taze örnek bitme asamasinda olan Osimhen Transferi. Ki Lille bile 16,5 Milyon Euro' nun yani sira, 1 Milyon Euro Bonus (Yusuf 25 Mac yapti ve biz bu ek parayi aldik/alacagiz - 17,5 Milyon Euro yani aslinda Bonservis Bedeli), bir sonraki satisindan 20% pay ve bonservisiyle Edgar Ie' yi bize verdi. Bence israrla gitmek isteyen bir Oyuncu icin gayet makul bir Transfer anlasmasi.

Ama Chelsea aksine zengin bir yatirimci/is adaminin kullandigi bir Takim. Belkide kara para akliyorlar. Orasini bilmiyoruz. Ama Kepa gibi bir Kaleciye bile 80 Milyon Euro ödeyen bir Takimdan bahsediyoruz. O yüzden bu Rakami fazla yadirgamiyorum ben. Umarim dogrudur. Hem Ugurcan, hemde bizim icin hayirlisi olsun.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Çorumlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Süper Lig Önerilerim:

-Papiss Demba Cisse
                          -> 35 Yasinda, ama gayet fit ve isini iyi yapan bir Futbolcu. Süper Lig Kariyerine 55 Mac 38 Gol ile devam ediyor. Kadro Derinligi icin düsünülmeli bence. Sezon Sonu Kontrati sona eriyor. Istanbul Takimlari, özellikle Erol Bulut lu Sikeciler isteyeceklerdir. Hem onlara, hemde Alanya Yönetimine zarar vermek icin güzel bir Firsat.

-Nazim Sangare -> Son 15 Senede 9 sefer degisen Yabanci Kuralini, Serkan Asan in tecrübesizligini ve Pereira nin ilerleyen yasini göz önünde bulundurunca, bence gayet yeterli bir Transfer olur Ligimiz icin.

-Dario Melnjak -> Olurda Novak Sezon Sonu gidecek olursa, bence bu Adami almak icin Rize ve Ünal Hoca ile görüsmeliyiz.

-Bernard Mensah -> Oyununu ve Frikiklerini begeniyorum. Böyle ekstra bir Oyuncu Ofansif olarak isimize yarayacaktir. Tek Sorun Fiyati olabilir.

-Olarenwaju Kayode -> Nwakaeme' ye yeni bir Arkadas getirebiliriz. Gayet yeterli bir Forvet. En azindan yedek Forvet olarak Koray i izlemek zorunda olmayiz. Henüz Salih Kavrazli ve Anil Basaran ikilisinin ne yapacagi belli degil.

-Papy Djilobodji -> Zamaninda sakatliklarindan dolayi cekinip transfer etmedigimiz Oyuncu bu Sezon gayet iyi bir Sezon geciriyor. Kendisini begeniyorum ve eldeki Stoperlerimizden daha iyi oldugunu düsünüyorum. O Yüzden yoklanabilir bence.

-Okechukwu Azubuike -> Basaksehir Takiminin 1,8 Milyon Euro' ya satin alma opsiyonu mevcut. Ama sayet saglik sorunu yoksa bizde sansimizi deneyebiliriz 1,5 Milyon Euro civarlarinda. Diri bir Orta Saha ya ihtiyacimiz var.

Bu oyuncuları Türkiye’ye gelmeden bulacaksın. Hiç biri öyle bulunmayacak hint kumaşı değil.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu oyuncuları Türkiye’ye gelmeden bulacaksın. Hiç biri öyle bulunmayacak hint kumaşı değil. Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                            Onu becerebilsek zaten maliyetleri dahada az olur. Ama basarili olmalari bence daha uzun bir süre alabilir. Bu sekilde Ülkeyi ve Ligi taniyan, adapte olmus Oyuncular olacak. Tutma ihtimali daha yüksek Transferler olarak görüyorum yani kisacasi. Yoksa kesinlikle bulunmayacak hint kumasi degiller.

Yorum

• Yerli takımlardan oyuncu almaya kalksak baya para isterler. Şuan 2 tane genç transfer yaptık. Onlara verilen paralar bile şuan soru işareti. Tamam Dolar-Euro cinsinden düşük görünüyor ama TL'ye çevirince bence hiçte düşük fiyatlar değil.

Denildiği gibi bulup çıkarmak mesele.
                              Parayı herkes verir ama sen keşfedebiliyor musun önemli olan bu.
                              Trabzonspor deyince durur akan sular.

Yorum

• Türkiyeden herhangi bir oyuncuya 33 Mio.€luk bir teklif gelirse (ki bende inanmiyorum) bir saniye bile düsünmeden satilir.

Kaybedecek hic birseyin yok, iyi oynarsa referans olur, satacagin her oyuncu deger kazanir, kötü oynarsa en kötü ihtimal geri alirsin ve yine oynatirsin (ki bu en kötü ihtimal yani). Yabanci kurali falan takmamak lazim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X