33 milyon euro Uğurcan için normal fiyat..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yabancı hoca bizde başarılı olamıyor muhabbeti biraz da oluşturulan algı ile ilgili. Ya ligde şu an kaç tane yabancı hoca var Allah aşkına? Sadece 2..
İkisi de çalıştırdıkları takımlar, kadrolar ve ellerindeki imkanlara göre fena da gitmiyor. Sen Türk hoca gelsin diye yine çok da fena gitmezken (en azından gönderilecek kadar kötü değilken) İgor Tudor'u binbir hakaretler ederek gönderiyorsun. Muhtemelen bizde de bazı hocalara yapıldığı gibi çalışmasına olanak vermeden. Maç satan topçusu, hemen gaza gelen taraftarı, kokuşmuş medyası vs. dahil.. Sonra da bizde yabancı olmuyor. Ya olmaz tabi, olabilecek olanların da ayağını kaydırırsan.
Hoşumuza gitmese de kabul etmek zorundayız ki Türk hocaların çok büyük çoğunluğu tembel, istikrarsız, gelişime açık değil ve üzülerek söylüyorum kişiliksiz. Çok büyük çoğunluğu başarısızlık halinde kendini de sorgulamak yerine bahaneler buluyor, suçu ona buna atıyor ve taraftarların DUYGULARINI SÖMÜRÜYOR.
Yabancılar içinde sırf para için, yatmaya gelen, başarısız olunca senin ülkeni, şehrini küçümseyen isim yapmış nice karaktersiz hoca da vardır. Ama sen onlar yerine belli oranda bilgili, düzgün, çalışkan, disiplinli olanları seçebilir ve Ersun gibilerinin arkasında duracağına öyle adamların arkasında durabilirsin. En azından seçme şansın daha fazla. Türkiye'de seçme şansın çok kısıtlı.
Mutlaka yabancı olsun, yabancı olunca iyi olacak diye bir kural elbette yok. Ama yabancı bizde olmuyor düşüncesine karşıyım. Olmuyor evet, çünkü elbirliği ile OLDURMUYORUZ..
(Sadece milli takımda yabancı hoca düşünülmemesinin bir mantığı olabilir. İşin içine milli duygular daha fazla giriyor çünkü. Ve oyuncuların hepsi Türk. Ama takımlarda zaten Türk oyuncular sayılı.)En son Latif Özdem tarafından düzenlendi; 11.07.2020, 20:16.
Yorum
-
İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar, evet ben de kızdım şampiyonluk gitti diye.
Ama sezon başında ikinci olacağız deseydiler inanmazdim.
Şampiyonluğu Hüseyin hoca kaybetmedi.
TFF + hakemler + siyasete Trabzonspor boyun eğmek zorunda kaldı.
Yani siyasete güvenerek bu işe giriyorsan, isteklerini de yerine getireceksin. O da oldu nihayetinde.
Reisin takımı şamp oldu.
Trabzon lu seçmenlerin takımı işte, 70-80 % oy oranı.
Sevinsinler simdi.
Bunu da belirteyim, benim partim de Trabzonspor.
AKP CHP MHP, hepsi aynı mokun sulusu.
Yönetim + baskan da beni ilgilendirmez.
Onlar gelip geçici.
Ankaragücü maçında yapabileceği birşey yoktu.
Antalya maçında takımın en önemli ismi Ekubanı çıkarıp Wakayı aldı.Yardımcı forvet olarak cezasahasını zorlayan Ekubanın çıkması takımı bitirdi.Wakanın ayrı bir oyuncunun yerine alınması lazımdı.Ekubanı çıkarmak Hüseyinin ne kadar mal olduğunu gösteren bir detay zaten.
Sonuç olarak siyasetin etkisi de olsa şampiyonluğu veren tam olarak Hüseyin salağıdır.Takım yönetmeyi bilmeyen bir mala takımı verirsen olacağı budur.
Yorum
-
Yorum
-
Kaçan kurtarır kendini. Ben abdüş de iyi teklif varsa gitsin derim. Trabzonspor yobaz dolu. Gelen değerini bulunca giderse sükse yaparız hiç değilseİnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
Mehmet Yiğit Alp'in kulübü borç batağına sürükleyen.
Menajer Metin Korkmaz ile işbirliği ve dostluğu aklıma gelince insan işkilleniyor.
Transferde şansımızın da yardımı ile %30'luk başarı ortalaması yakaladık.
Diğerlerinde yanıldık ve hangi menajerin kullanıldığı muamma.
Yabancı kısıtlamasının gelmesi, Hüseyin Çimşir ile çalışmak istemesi ile transferi istediği gibi yönlendirmek istiyor.
Balıkesir'den alınan oyuncunun menajeri Metin Korkmaz çıktı.
Ha iyi ise gam yemem lakin başka oyuncu yokmuş gibi Balıkesir'den peşisıra oyuncu alma isteği Mehmet Yiğit Alp'i töhmet altında bırakıyor.
Bence istifa ederek erdemli ve onurlu davranış göstermeli
Yorum
-
CL oynamamış, milli takımda oynamamış topçuya Lampard'ın Chelsea'si vermez o kadar para bence. Yine de çıkan haberler sonrası İngiliz taraftarların olumlu yorumları bile Uğurcan'a değer katacaktır.
Transfer yapsın milli takımda formayı verir Trabzonspor efsanesi..( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCL oynamamış, milli takımda oynamamış topçuya Lampard'ın Chelsea'si vermez o kadar para bence. Yine de çıkan haberler sonrası İngiliz taraftarların olumlu yorumları bile Uğurcan'a değer katacaktır.
Transfer yapsın milli takımda formayı verir Trabzonspor efsanesi..
Yorum
-
Uğurcan ayarında kaleci pek yok piyasada. İyi kalecileri zaten hemen kapıyor Avrupa'nın önde gelen takımları. 33 milyon euro da başka ligler için olabilir ama EPL için uçuk bir para değil. 25+ bir paraya gideceğini düşünüyorum. Ama hangi takım olacağına bakacağız.
Yorum
-
İlk olarak Latif Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKamil, Ömür gibi adamları yedek düşünüp Serkan, Atakan, Taha gibi adamlara henüz o kadar rahat güvenemeyiz bence. Atakan ağır görünüyor. Serkan yeterince dengeli değil henüz. Taha da soru işareti. Ama bu oyuncular, Safa Kınalı (bence en hazır olanı o), Kerem Baykuş (en potansiyellilerden biri), Hakan Yeşil, Taha Cevahiroğlu gibi isimler de dahil olmak üzere yavaş yavaş takımda denenmeli. (Hatta bu sene de denenmeliydi. Ama rahat bir maçımız ne zaman oldu ki?) Denediklerimiz içinden iyi performans gösterenler, 11'i hak edecek kadar iyi olanlar olursa ne ala. Giysinler formayı bir daha da vermesinler kimseye.
Ama U19 takımları ile, süper lig takımları bir olmadığı için hiçbirini öyle kafadan ilk 11'e yazmamalıyız bence.
Bu arada, Erce bizi çok pişman eder. Forvetlerden korkup kalesinin hemen önüne kadar gelen ortaya da yükselip topu almaya veya en kötü yumruklamaya cesaret edemeyen kaleci bize çok yan top golü yedirir. İnşallah Uğurcan gitmez. Giderse Erce ile Taha Tepe vb. ile falan olmaz. Sadece Arda var tam emin olmasam da (yeterince izleyemedik çünkü, keşke bu sene Erce yerine onu oynatıp görsek ve tecrübelendirseydik) en azından diğerlerinden daha çok güven veren.
diğerleri de 20 yaşında girmeyecekse kadroya boşuna almışız bence. köy oynasın. kaybedecek birşey yok
Yorum
-
Ne yapmış bu adam Serie A da ya öyle. Juve maçını beklerken özette yılan gibiydi. Bakayım dedim de bu sezon 11 gol 4 asist. Vov. İşte yapmamız gereken transfer örneği. Balıkesirden adam kovalayacağına git getir bu tarz topçuları.( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum