Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Shota bu kulübe girdiği gün başkandan desteği sonu kadar çekecem direk karşısında olacam hicbir insan başarısız olacağını bile bile bir adamı getirmez bu gerizekalılıktır.
    Hüseyin Cimşirin başarısız olacağı belliydi.Onu getirmeleri bile bir gerizekalılık örneği zaten.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      @Onur Erçetin burada önemli olan şampiyonluğun gitmesi değil ikincilik de başarıdır hüseyin ve ünala rağmen ancak kafa yapısında gram dğişiklik olmaması bu yöneticilerin .bunu anladık.

asbaşkanın açıklamasında hüseyin konusunda ısrarla savunma yapıp hatasından ders çıkarmaması Trabzonspordan istifa etmesi gereken bir asbaşkan.

asbaşkan değişmelidir bu açıklamadan sonra sene sonu gitsin
      Mesela kaçıncı olduğun değil.İki oyuncun gitti diye İkinci lig takımına dönüyorsan senin takımının planlaması aferdersin ama bok gibi yapılmış demektir.Ekuban ve Waka sakatlanabilir,yerine adam akıllı alternatif alsaydın sorun olmazdı.Sorloth sakatlansa yerine oynayacak adam yok.Böyle bir saçmalık olamaz.İki yıldır eksik olan kritik bölgelere adam almadılar,bu mallıktır,bu hainliktir.Kasıt var burada.Sturridge dangalağına vereceğin parayla adam akıllı adamlar alabilirdin.

Ünal kenarda bostan korkuluğu gibi durmuyordu en azından bir ağırlığı vardı.Bir dünya eksikle adam takımı bir yerlere kadar getirdi,ilk yarıyı iyi bir konumda bitirdik.

Hüseyin kendisinden çok daha fazla adama sahip olmasına rağmen takımın içine etti.Mal gibi maçları izlemekten başka bir boka yaradığı yok.Değişiklikleri adeta hainlik gibi,şike gibi.Bu adamı teknik direktör yapmak da bir nevi hainlikti ve bunu da yaptılar.Neymiş efendim takımı tanıyormuş.Ana avrat küfrettirecekler sonunda.Takımı kahvede ki adamlarda tanıyor o zaman onlara verelim onlar yönetsin.
      En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 11.07.2020, 16:59.

Yorum

• Arkadaşlar, evet ben de kızdım şampiyonluk gitti diye.
        Ama sezon başında ikinci olacağız deseydiler inanmazdim.

Şampiyonluğu Hüseyin hoca kaybetmedi.

TFF + hakemler + siyasete Trabzonspor boyun eğmek zorunda kaldı.
        Yani siyasete güvenerek bu işe giriyorsan, isteklerini de yerine getireceksin. O da oldu nihayetinde.

Reisin takımı şamp oldu.
        Trabzon lu seçmenlerin takımı işte, 70-80 % oy oranı.
        Sevinsinler simdi.

Bunu da belirteyim, benim partim de Trabzonspor.
        AKP CHP MHP, hepsi aynı mokun sulusu.

Yönetim + baskan da beni ilgilendirmez.
        Onlar gelip geçici.
        „Choose a lazy person to do a hard job.
        Because a lazy person will find an easy way to do it.“
        BILL GATES

Yorum

• Transfer de istemiyorum bu sene.
          Altyapı icin güzel tesis ve iyi antrenörler getirsinler yeter.

Boşuna çöp transferlere para verip 1-2 yılını kurtaracağınıa, tesis yap 100 yılını kurtar ve borç batağına girip siyaseti yalama!

Futbol yatılı okulu ideal olur.
          Almanya + Fransa + ispanya bu futbol okullarından dolayı gençlerde böyle başarılı.

Tabiki disiplin şart.
          O da Türkiye de zor.
          „Choose a lazy person to do a hard job.
          Because a lazy person will find an easy way to do it.“
          BILL GATES

Yorum

• İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu Hüseyin Türkmen sezon başında yönetimin sözleşme uzatma teklifini fiyatı az bulduğu için reddetmişti ilk etapta. Trabzonlu olmasa bu takımda oynayamayacak olan hatta Süper Lig'de bile forma şansı bulamayacak adam teklif beğenmiyordu. Performansı ortada, yeni sistem gücü bunun gibilerin eline veriyor işte.
            iste problem burada zate zamaninda cöplere milyonlar verdik adamlar yataak para aldi sirf Türk olduklari icin misal ishak doga, musa nizam gökhan karadeniz ve niceleri. Türk futbolu böyle gelismez bu karari aliyorsan ozaman Türk futbolculara bonservis ve maas limiti getireceksin. Anadolu takimindan simdi 1 oyuncu almaya kalksak 1 milyon ister zamaninda bunu Altaya verdik 900 bin hemde 3 ligdelerdi.
            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• şhota mı gülüyorum bu adamdan tv yıldızı olur reklam yıldızı olur stand-up çı olur ama hoca olmaz shota ne yapmış ne başarısı varda hoca olarak düşünülüyor ya bu yönetimdekiler futbolun f sinden anlıyorlarsa bende bişey bilmiyorum.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şhota mı gülüyorum bu adamdan tv yıldızı olur reklam yıldızı olur stand-up çı olur ama hoca olmaz shota ne yapmış ne başarısı varda hoca olarak düşünülüyor ya bu yönetimdekiler futbolun f sinden anlıyorlarsa bende bişey bilmiyorum.
                Bu yönetimin en büyük Hocası olur Shota,Çimşir yerine getirilse fena olmazdı.Daha yukarısı bunlar için boşa masraf.
                Bıraksın gitsinler en fazla yapacakları bu,şampiyonlukları hediye ettiler.
                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Haber365 "Ingiliz devi Chelsea Ugurcan'i tranfer etti" haberi yapti, Twitter da ingilizler haberin altina dolustu

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Haber365 "Ingiliz devi Chelsea Ugurcan'i tranfer etti" haberi yapti, Twitter da ingilizler haberin altina dolustu
                    İyice abartıyorum İngilizlere uğurcanı [emoji23]

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• transfer yapılacak yerler .
                      - başkanlık ( aklı başına hala gelmediyse )
                      - asbaşkanlık ( konu mankeni olmaya devam edecekse )
                      - doktor ve sağlık heyeti
                      - fizyocular , istatistikciler
                      - psikolog , diyetisyen
                      - hoca ve yardımcıları .

futbolcu transferi kesinlikle istemiyorum .

bütün paranın (ilk iki sıra hariç ) ,
                      buralara gömülmesi düşüncesindeyim .

ondan sonra zaten su yolunu bulacaktır .
                      En son ANAOKULU TERK tarafından düzenlendi; 11.07.2020, 19:05.

Yorum

• Su Chelsea'dan bari takasta bir iki genç oyuncu alsak

Yorum

• Norwich düştü al teemu pukki yi

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Su Chelsea'dan bari takasta bir iki genç oyuncu alsak
                            Billy Gilmour’u kiralayalım 1 yıllık
                            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak mechatron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tabi videoya göre futbolcu seçilmez. Ligde önemli. Misal Danimarkada çok parlak görünen bi dünya topçu var. Ama Dame ndoye ve Emre mor örneği dururken insan güvenemiyor.
                              Ama bu ANSELMO biraz farklı gibi. Çünkü ligin en iyisi. Gomis, Amrabat, Guilianoya fark atmış durumda. Alttaki istatistiğe bir bak.
                              Çok iyi ikili mücadele performansı var. Bizimde 6 numara olarak en sıkıntılı olayımız top kaptırmak ikili mücadelelerde birkaç futbolcu hariç zayıf düşmek.

Alınmayı düşünürsek bence önlibero problemini çözeriz. Yedek olarak ta Hakan Yeşili deneriz. En azından o da gelişir.
                              Doğansa dediğin gibi olmayacak.

Evet, bayağı iyi görünüyor istatistikleri de. Videoda benim en dikkatimi çeken çok güçlü, sağlam olmasına rağmen acayip ince işler de yapması. Adam önlibero ama nice golcülerin yapamadığı vuruşlar yapmış. Sen bu adamı kulüpte tanıdık falan varsa bildir içeri Ama fazla para vereceklerse olmaz çünkü 31 az yaş değil, tutmazsa elimizde patlamasın.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                asbaşkanın hüseyinle ilgili açıklamasına bakın arkadaşlar

aynnı kafa devam bizim evladımız yok doğru karardı yani var ya ne diyim başarısızlığımızın nedeni bakış açısı

bu kafayla bizden bir halt olmaz tamam belki şimdi kameralara savunma amaçlı bir açıklama sahip çıkalım görüntüsü verdi hikayeden olsa bile hüseyine sahip çıkmaman lazım

susun daha iyi ayıptır

kafa değişmez takımı taşıyan wakayeme ve sorloth hüseyin cimşir kimdir?

Trabzonspor doğru yolda ama doğru yolda olurken yanlış yola saptı.

Bizim evladımız diye herkesi alın klubun emekleri boşuna gitsin devam bu kafada.

Yabancı hoca almayalım çünkü: Türk değil ,alacağımız hocanın teknik bilgisi önemli değil milliyetçi olsun yeter komik insanlar var bu dünyada

insanların ve bazı yöneticilerin bazı şeyleri değerlendirecek bakış açısı yok doğruları yaparken tam şekilde yapılması gerektiğini anlamıyorlar çünkü dünyaya bakış açıları hep dar bence. biz bu kafayla başarılı olamayız.

mantık bu "
                                Oyuncuyu tanıyorum ben bende oynadı bu iyi çocuktur boşver oyuncuları tanıyor kankalar taktik bilgisi önemli değil ben tanıyorum çaycı o olur olur masör olsun klupte Trabzonsporun nasıl yönetildiğini yıllarca bir halt olmaz bizden derken bunu kast ediyorum işte

doktoru tanıyorum bizim akraba olur futbolcunun ayağı gitti

oyuncular şut çekemiyor: olsun tanıyoruz önemli değil oyuncuları tanıyor futbolu bilmesi önemli değil

tanıyorum oyuncuları kaynım olur jhkhahjkhkj"

Trabzonspora dietisyen aranır veya yardımcı teknik direktör hoca aranır: " tanıyom bizim evlat vatan sever alak bunu bizde oynadı ne gerek var aramayalım şimdi araştırmayla uğraştırma bizi anlamaz bizi alman hoca ne anlar yalnız kadroda bir sürü yabancı var arkadaşlar

altyapıdan yeteri kadar oyuncuların gelişim göstermemesi önemli değil niye? tanıyorum ben salla bir ara gelişir altyapımız

"Hüseyin Çimşir kararımız doğruydu" Teknik Direktör Hüseyin Çimşir’e yönelik eleştirilere de değinen Mehmet Yiğit Alp, "Bu eleştiriler en çok bize yapılıyor aslında. 'Neden başka bir hoca ile anlaşmadınız' şeklinde. Yönetim olarak doğru bir karar verdik. Yaklaşık 1,5 yıldır takımın içinde olan, futbolcuları tanıyan Hüseyin Çimşir’i başa getirdik. Hüseyin Hoca evladımız. Bizde futbol oynamış, camiamızın değerlerinden biri. Ayrıca o dönem başka bir hocayı takımın başına getirme konusunda hazırlığımız zaten yoktu. Hadi diyelim acele ettik ve yeni bir hoca getirdik. Takımı tanıması, şehirle, camiayla kaynaşması zaman alabilir ve daha da kötü olabilirdi. Bunu bugün gündeme getirmek ‘daha iyi olurdu’ demek bir ihtimal. ‘Daha kötü olurdu’ da başka bir ihtimal. Bunlara takılmadan yolumuza devam etmek zorundayız. Sonuçta Trabzonsporumuz son iki sezondur yarışın içerisinde. Şampiyonluğa en çok bu sezon yaklaştık. Lakin hiçbir şey bitmedi" ifadelerini kullandı

AYRINTILAR >>>https://www.61saat.com/futbol/trabzo...i-h769891.html

olay ne ben size söyleyeyeyim:yabancı hoca bulmak için araştırmayalım ,bilimsellik önemli değil....

siz başta adam gibi çalışssanız profesyonelce devre arasında da hocayı bulurdunuz

çünkü tembelsiniz
                                Şansımız çok çok düşük olsa da lig bitmedi, ne olur ne olmaz motivasyon kaybı olmasın diye öyle bir açıklama yapmıştır. Yoksa ben ne Ağaoğlu'nun ne de başka bir yöneticinin Hüseyin ile devam etmeyi düşündüklerini sanmıyorum. Biraz acı oldu ama kendileri de Hüseyin Cimşiri teknik direktör yaparak büyük hata yaptıklarını gördüler.

Şimdi Hüseyin ile devam diyecek kadar da büyük bir yanlış içine girmezler, giremezler. Ancak şampiyon olsak olur ki o da bu saatten sonra zor. Hatta şampiyon olsak bile Hüseyin ile devam etmeme ihtimalleri var bence.
                                En son Latif Özdem tarafından düzenlendi; 11.07.2020, 19:56.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X