Sonra o hoca oynatacağı sistemi belirleyecek ve daha sonra o sisteme uygun hamleler yapacağız, uyanlar kalacak uymayanlar gidecek ek olarak yine bu sisteme uyacak adamlar transfer edilecek..
Kangayı bi al da beğenmiyorsan yedeğe koyarsın vizyonsuz . Sanki elindeki adamlar Kangadan iyi, bi tane Kanga olaydı ıcık top yapardın.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
o zaman ankaragücündeki rodrigezi alalım oda bizim maçta iyi oynadı nasıl vizyon ama bizim takıma karşı her iyi oynayanı alalım ,örnek messi kötü oynadı bizim takıma karşı almayalım alırsak vizyon sahibi olamayız
En son charizma61 tarafından düzenlendi; 28.06.2020, 06:23.
şota gelir sanırım sezon sonu. bu yönetim başka birisini zor bulur. ya da osman özköylü falan getirirler daha da yerli diye.
büyük de bir kadro revizyonu olacak gibi. uğurcan-novak-da costa-campi-sosa-ndiaye-guilherme bunlar kesin gidiciler. a.ömür ve sörloth da potansiyel gidici.
kalan maçlarda kesin gidici olanlar yerine gençleri deneyebiliriz bir kaç maç. erce-atakan-serkan-taha-doğan-kerem vs bunlar oynasın artık kalan maçlarda.
şota gelir sanırım sezon sonu. bu yönetim başka birisini zor bulur. ya da osman özköylü falan getirirler daha da yerli diye.
büyük de bir kadro revizyonu olacak gibi. uğurcan-novak-da costa-campi-sosa-ndiaye-guilherme bunlar kesin gidiciler. a.ömür ve sörloth da potansiyel gidici.
kalan maçlarda kesin gidici olanlar yerine gençleri deneyebiliriz bir kaç maç. erce-atakan-serkan-taha-doğan-kerem vs bunlar oynasın artık kalan maçlarda.
Shota, iyi olur gibi geliyor bana hep.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
o zaman ankaragücündeki rodrigezi alalım oda bizim maçta iyi oynadı nasıl vizyon ama bizim takıma karşı her iyi oynayanı alalım ,örnek messi kötü oynadı bizim takıma karşı almayalım alırsak vizyon sahibi olamayız
Reis rodriguez i geldiğinden beri takip ediyorum. Kaliteli eleman gerçekten. Ekuban gibi diyelim. Tek başına oynayamaz ama kanat rolünde ve 2. Santrafor rolünden ekuban gibidir. Hatta hava toplarında ekubandan daha iyi. Ankaragücü düşerse opsiyonu kullanamazlar. O yüzden kadro derinliği açısından kiralasak fena olmazdı. Ekubanın gitme haberleri de dönüyor
Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Seneye 10 numarasız ofansif orta sahasız ve kazma bir ön liberolu takım görmek istemiyorum
Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Koskoca 3 aylık yaz transfer döneminde alınan oyunculardan finale geldiğimizde sadece ikisi oynuyor.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Önce kaliteli hoca bulunmalı sonrasında istediği sisteme göre transfer yapılmalı. Novak sosa ndiaye seneye yoklar. Da Costa gui de olmayacak gibi. Perreria yaşlı. Ömür vuğurcan sorloth iyi teklif gelirse satılmalılar. Hüseyin Bilal Koray VS kurtulmalıyız. Seneye için şimdiden hoca ve transfer çalışmalarına bugünden itibaren başlamalıyız. Allah yardımcımız olsun.
3 macını izledim hepsinde canla basla kosuyor top sakliyor guzel paslar atiyor 3. santrafor olarak alinsin isterim yasi genc yetenekli futbolcu koray girecegine o adam girsin oyuna sonradan.
bu arada yabancı hoca ve trainerları kamp başlamadan alman şart ana iskelet kadroyu diyorum ki lig başlamadan adapte olmaları kolay olur ve takımı tanıma süreci daha hızlı olur
En son erenslash tarafından düzenlendi; 28.06.2020, 12:04.
Büyük uğraşlar sonucunda Bilal + Messias + guilherme yi takıma kazandıran herkese teşekkür ediyorum.
Şampiyonluğu bu oyuncular getirdi.
Ayrıca mikel + Sturridge inde kulakları çınlasın.
Teşekkürler Ahmet Agaoglu.
Demek şampiyonluk seneye nasipmiş
„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum