İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAh olacaktı şimdi usta diyecek novaka ne kadar istiyorsun
novak diyecek başkanım 2 milyon euro yeter
usta diyecek 2 milyon nedir novakcım 2.5 verelim namın yürüsün.
işte usta bu kafada adamdı.
ağaoğlunun gittiği yol doğru katılırım. Cl gidersek novak ın imzalayacağını düşünüyorum ben.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Alanyaspor’daki Nskala 700 bin eurodan yap üç yıllık sözleşme gol asist için de bonus koy mis gibi oynar.. bir de sezonda bizimle adı geçen bedava bir sol bek vardı uzun stoperde de oynuyordu onu da al 1 milyona Novaka vereceğin yıllıkla iki mis gibi adamı oynat hangisi iyiyse novak kim arkadaş bu adam geldiği yerde 300 bine oynuyordu güle güle gitsin iki gol attı diye başımıza solbek kesildi... elin stoperini sol bekte oynattık Ustanın yüzünden mas, cech Volkan bekiroğlu dışında solbek görmeyenler için novak bulunmaz hint kumaşı ama bu ben bu adamın akan oyunda tekniğini hızını defansif özelliklerini hiç beğenmiyorum sol bek dediğin o a takımlardaki adamlar gibi olur modern gerisi 500 bin Euro’dan fazlaya değmez
Yorum
-
-
novak işi bu saatten sonra konuşulan paralara hallolursa yine sıkıntı. takım için denge dedikleri şey sandığınızdan daha önemli. pek tabii mali yönden sıkıntın olmaz diğer oyunculara da iyileştirme yaparsın sorun çıkmaz. ancak halimiz malum.
yönetimi bu paraları vermediği için değil bu işi bu zamana kadar çözmedikleri için eleştiriyorum. sözleşmesinin bitmesine bir yıl kalmış oyuncuyla devam etme niyetin varsa bir yıl kala anlaşmanı uzatacaksın. istediğin paraya evet demiyorsa da satacaksın. şimdi rakibin bedavaya oyuncunu kapıyor.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülespesifik bi oyuncudan mı bahsediyorsun? kim bu 700 bine oynayacak sol bek adayı?
Novak geldiginde 860 bin aliyordu.
Corona sureci mevcut maaslari da dusurdu.
Novak in yerine adam alinirsa 1 milyon euro uzeri maaş ihtimali gormuyorum. Sol bek transferini gidip sorloth gibi premier ligden yapmazlar.
1 milyon euro nun uzerinde maas alan sosa , waka ve sorloth. Waka nin maasi sonradan artirildi.
Rodallega gittiginde Sorloth degil baska oyuncu alinip tutmayadabilirdi. Dedigim gibi risk ama Ekuban 750 bin euro alirken Novak a 1.5 milyon euro vermek negatif etkileri yonunden daha buyuk bir risk ve novak a verecegin para diger oyuncularla sozlesme imzalarken onlarin referans noktasi olacak.
Ayrica trabzonlu muhabirlere gore bence yanlis olmasina ragmen yonetim 1.5 milyon euro teklif etmis.En son A. Aydın tarafından düzenlendi; 02.06.2020, 20:44.
Yorum
-
İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebelki novak'ın yerini doldururken kasamızdan daha çok para çıkacak ama her şeye rağmen başkan doğrusunu yapıyor, Novak'a 1.5 verse Wakaeme bu köyün delisi ben miyim der. Bazıları anlamıyor sorun paradan çok takımın dengesi.
O zaman iyileştirme isteyenden tutunda, teklifi az bulan bu yolun başarılı olduğunu görürse kullanacaktır.
Şampiyonluk, başarı tabi ki çok önemli ki ekonomik katkısı inanılmaz olacaktır ama bence öncelik her daim ekonomi olmalı.
Bazı yorumları okuyunca, bu işin sürdürülebilirliği beni korkutuyor.
200, 300 bin eurolar maaşallah rahatlıkla dağıtılıyor, veriliyor yine sağa sola.
Yapmayın arkadaşlar.
Önümüzde ki süreçte en büyük artımız ekonomik durumumuzun iyiliği ve sürdürülebilirliği olacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiBizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen yapsana bana bir hesaplama o zaman Novak kadar katkı yapacak adamı kaça alırsın,o kadar riski alacak kadar zenginmisin.Muharrem kılavuzum olamaz,onun en azından zararı karşılayacak kadar kendi parası var,bazı açlar gibi olmayan paramla kulübün milyon € larını dağıtmam.
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor, Altay'dan Cenk Özkacar'ın transferi için 4.5 milyon TL artı bir sonraki satıştan yüzde 20 pay ve bir oyuncu karşılığında kulübüyle anlaşma sağladı
milliyet
Yorum
-
Türk olarak bulunmayan oyuncu sol bek. Yıllardır bulamıyoruz Türk sol bek. Ben celalettin sonra da Türk sol bek verim aldığımız hatırlamıyorum.
fakat teknik ekip büyük ihitmalle opsiyonlu kiralama modelini deneyebilir. Novakın kalacağını da düşünüyorum.
Fakat 1.5 3 yıllık ve imza parasıyla 5 milyon euroya mal olacaksa istemem açıkcası.
ek olarak bu kadar top seviye de oynuyorsa novak neden avrupadan talihlisi çıkmıyor anlamak zor açıkcası.
takımda 1 milyon üzeri alan topçuları sosa hariç rahatlıkla satabilirsin katma değer yaratarak.
seneye yayıncı kuruluş olmazsa 130-140 milyon aldığımız yayın gelirleri 60-70 milyon ancak alırız.
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNovak tamam okey hadi tartışılır diyelim, da Mas falanla karşılaştırmak nedir yaa
Mas topçu mu ? Öne çıkan tek özelliği yok fuzuli topçunun teki, koy oraya direk aynı şey, statik bekliğin kitabını yazan adamdır Masİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Cenk Özkacar "4 büyükler beni istiyor" dedikten sonra Fatih Terim'i yalamış, onun için çok değerliymiş ve hakkındaki düşüncelerinden sebep çok mutlu olmuş. Böylesini almayacaksın, gitsin sürünsün Galatasaray'ında Fatih Terim hocasıyla...
Yorum
-
Novak’ın yerini doldurabilecek tek sol bekİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum