Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    istanbuldan bir şey öğrenseler bizimkiler aynen bro zaman yahudi veya alman bir satıştan sorumlu genel menejer bulalım kesinlikle!
    Ecnebi sportif direktör bulacaksın bro Avrupa piyasasını bilen eşi dostu tanıdığı olan menajerlerle ilişkileri had safhada olan bıçkın tipler var Avrupa'da..

Pazarlama bir sanattır ve aşırı derecede zekâ ister...Satacağın oyuncuyu da susturmayı bileceksin..Oyuncu ben falanca kulübü istiyorum diye ağlar zırlarsa yapacağın pazarlamanın da bir anlamı kalmaz..Bu konuda Yusuf da Başkan da sınıfta kalmıştır..
    Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Grizmanin bonservisi nasil odendi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      3 yıl taksit, koke satılırsa bonservisinin %50si, sonraki satışın 1/27si. Simeone'nin yüreği de yanmış. Atleticoyu Barcada temsil edecekmis.
      ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        3 yılda ödenmesinde şaşılacak bir durum yok

euro değer kaybetmiyor.bu bir

ikincisi aga 16 milyon avro çerez parası mı hemen tek çekimde ödensin.dünyada tek çekimde bonservis ödeyen kulüp yoktur herhalde.bonservisler maaş gibi aylık ödenmeyeceğine göre senelere ayrılacak.
        Borcun faizini ödüyorsun

Yorum

• Forumda "Rum güzellemesi yapma serbestisi" başladı galiba.
          Forumu yönetenler bu işe dur diyecek mi?
          Yoksa biz de siyaset mi yapalım şimdi burda?
          Hayır ne zannediliyo?
          Burada böyle siyaset yapanlar kendilerinden başkalarını Tarih bilmez,siyaset bilmez sığır sürüsü mü zannediyorlar?
          Forumu yönetenleri forum kurallarına sahip çıkmaya davet ediyorum.
          Kuralı koyanlar,lütfen koyduğunuz kurala sahip çıkın.
          Her şey bittide Rum güzellemesine mi sıra geldi?
          Eğer burada din,tarih,sosyoloji,etnisite konuşulacaksa konuşuruz sıkıntı yok.
          Ortak payda Trabzonspo futbol takımıysa ortak paydaya odaklanılmasını talep ediyorum.
          Şunu da birteyim,Hangi dinden,hangi ırktan olursa olsun Trabzonsporlu herkese saygım var.
          Fakat siyasi görüşlerini buradan yansıtanlara saygım yok.
          Olmayacakta...
          En son CİVELEK.61 tarafından düzenlendi; 05.08.2019, 17:53.

Yorum

• yazıcıdan gelecek para+yeni sponsorluk anlaşmaları +bankalar birliği anlaşması

ile ekonomik olarak gelecek sezonlarda sıkıntı yaşamayacağız anlamına geliyor.

süper ligde maaşların ödenmesi ve zamanında ödenmesi performansa direkt etki eden unsurlardan biridir.

maaşları ödenen kulüpte oyuncuların mırın kırın etme hakkı kalmıyor.

oyuncuya dayalı bir sistem ortadan kalkıyor.

bunun yanında galibiyete prim sistemi getirdiğin zaman olayı büyük ölçüde halletmiş oluyorsun

tabi bu arada bu sezon olmadı ama gelecek sezonlarda bonservisli genç oyuncu transferinde daha aktif olmak gerekiyor.misal 1,5 milyon avro gibi düşük bir bonservise altay bayındır ı almak gerekiyordu.yada rizespordan solbek melniyak 2-3 milyon avro bonservisle alınabilir.oyuncu satışlarından gelecek parayı gene oyuncu yatırımına aktarmak mantıklı hamlelerdir.projenin devam etmesi adına
            TEKKEBALL

Yorum

• 15-16 falansa Ağaoğlu transferi direk iptal etmelidir, daha 2 gün önce 15 veriyorlar ama bizim istediğimiz arasında ciddi fark var dedi Ahmet Ağaoğlu..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• kesinlikle kardeşim.İkisi de sınıfta kalmıştır! ben kaç gündür burada bunu diyorum.başkanın acil klube işi bilen birini bağlantıları ve stratejik zekası güçlü birini klube alması şart.ama nedense futbolcu transferinden önce gidip personele el atmazlar en önemli şeyler personel çekirdeği klubun altyapı hocasından tut ki hepsi illa Türk olmak zorunda mı? işini iyi yapan stratejik zekası olan directorler bulmamız şart oğlu şart!elimizde messi olsa ucuza gider bizimkilerin acil personelin bir kısmını değişmesi lazım!scoutlar dahil.pazarlama sanattır! forma reklamı şahaneydi!harika pazarlama stratejisi barcalı piquenin bile ilgisini çekmişti.demek ki bazı şeylerin değişmesi gerekiyor forma reklamında olduğu gibi futbolcu satışını şahane hamlelerle yapabilecek doğru insanlarla çalışmamız şart!
                İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ecnebi sportif direktör bulacaksın bro Avrupa piyasasını bilen eşi dostu tanıdığı olan menajerlerle ilişkileri had safhada olan bıçkın tipler var Avrupa'da..

Pazarlama bir sanattır ve aşırı derecede zekâ ister...Satacağın oyuncuyu da susturmayı bileceksin..Oyuncu ben falanca kulübü istiyorum diye ağlar zırlarsa yapacağın pazarlamanın da bir anlamı kalmaz..Bu konuda Yusuf da Başkan da sınıfta kalmıştır..
                En son erenslash tarafından düzenlendi; 05.08.2019, 17:58.
                "Annuit cœptis"

Yorum

• bence başkan da hazırdı satmaya
                  ben istemiyorum ama yusuf çok istekli diyerek fiyat artırdı
                  ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Grizmanin bonservisi nasil odendi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    o bonservis ispanya fedarasyonuna ödendi.yani sözleşme fesih maddesi vardı.pazarlık falan yapılmadı.barça ödeyip aldı
                    TEKKEBALL

Yorum

• Yusuf gitti artık o defter kapandı..

Bu sene altyapıdan yeni isimler çıkarmalıyız ki burada maden olduğunu herkes anlasın.

Kerem ve Behlül kadroda bulunup sık sık şans bulmalılar..

Yorum

• yusuf diger gençlerimize kotu ornek olmamali..biraz degerlerini gorunce bizide birakin gidelime donerse bu is veya dillendirmeseler bile bu kafa yapisi yerlesirse ticarethaneye doneriz..sampiyonluk felan hikaye olur

Yorum

• obi mikel transferinden sonra ( genc oyuncular haric ) hicbir transfer kalite maliyet ve olus sekli olarak icime sinmedi
                          yusuf transferinin hic bir kismi icime sinmedi
                          obi mikel alindiktan sonra olusan heyecan ve umudum ilerleyen surecte yerini endise ve umutsuzluga birakti

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kötü kura çekmişiz ve daha kötüsü forvetten haber yok.
                            Geçen sezonki oyun anlayışıyla Prag'a elenmemiz sürpriz olmaz.
                            Hoca turu geçmek adına savunmaya yönelik farklı bir şey denemeli.
                            Bir kere Mikel kesinlikle sahada olmalı.
                            Aptal bir gol yersek eleniriz yoksa biz turu geçmeye yakın tarafız benim derdim lig bizim şampiyonlar ligine katılmamız lazım bu borç ucuz diye sacma sapan adamları almakla bitmeyecek.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              obi mikel transferinden sonra ( genc oyuncular haric ) hicbir transfer kalite maliyet ve olus sekli olarak icime sinmedi
                              yusuf transferinin hic bir kismi icime sinmedi
                              obi mikel alindiktan sonra olusan heyecan ve umudum ilerleyen surecte yerini endise ve umutsuzluga birakti
                              aynen benimde hicbir gence lafim yok zaten dusuk bedeller ama gerisi tam fiyasko cok acemice hamlelerdi

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aptal bir gol yersek eleniriz yoksa biz turu geçmeye yakın tarafız benim derdim lig bizim şampiyonlar ligine katılmamız lazım bu borç ucuz diye sacma sapan adamları almakla bitmeyecek.
                                Aptal golü biz ne diye yiyoruz yahu..onlar yesin..
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X