Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu Abdüş'ü videosu da çok kişiyi ağlatır be, Yazıcı'nın gülümsemesi yok mu, yemin ediyorum kalbim kırıldı çok.
    Bu 3 lü bir felsefe inşa etmişti

Ne Trabzon ne ülke bu 3 çocuğu ayırmamalı hikayeleştirmeliydi

Anadolu-ahlak-milli sporcu-tüm ülkenin takdirinin sembolü olmalılardı

ÜLKE KAYBETTİ BU FELSEFEYİ, ZOR OYUNU YİNE BOZDU
    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Oyuncu satışından gelen paranın %60 ı ya da 65 i otomatik borç ödemesine gidiyor bankalar birliği anlaşması gereği.

Kimse çarçur edemez rahat olun.

Yorum

• Tam bir iş bilmezlik tam bir amatörlük. Millet elindekini değerinin üstüne satar, biz değerine bile satamıyoruz. Ayrıca madem satıcan Prag maçlarından sonra sat. Acelen ne?
        KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu kadro çoğu takımı madara edecek, burada isyanlarda olan arkadaşlar not alsın
          En büyük güvencemiz de şu ; ilk 11 olarak yazdığınız futbolculardan biri aksar ise , onunla doğrudan forma rekabeti içerisinde olacak en azından 1 tane çok iyi alternatif bulunuyor olacak.

Yorum

• Yusuf kalsaydı Şörlot'un 11'e transfer oluşu yine bir nebze anlaşılırdı zira hakkında sürekli yanındakileri oynatır diye yazılıp çizilmiş ama Yusuf da gittiğine göre şimdi ciddi gol sıkıntısı çekeceğiz.

15-20 gol atar diyenleri de hayretle okuyorum. Topu eline versen 15 tane atamaz.

Yorum

• Bu sene gs yine şampiyon olur. Fb birşekilde yukarıda tutulmaya çalışılır. Biz ise 3.lüğe oynarız. (başak ve bjk ile). Lig başlamadan sonuç üç aşağı beş yukarı belli. Bari uefa gruplara kalalımda bir heyecan yakalayım. Çünkü seneye takımın yarısı yolcu. (novak. Sosa. Peraire. Ömür. Uğurcan. Waka.). Sonra sil baştan bekle enaz 5 sene daha.

Yorum

• İlk olarak violentia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gözünüzü seveyim eerste ligini hiç bir ligle kıyaslamayın

ümit milli takım eyvallah lafımız yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                Bizim ümit milli takımı süper ligde küme de kalamaz. Oynadıkları takımlar da benzer seviyede. Bunu referans olarak almam.

Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk
                https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu 3 lü bir felsefe inşa etmişti

Ne Trabzon ne ülke bu 3 çocuğu ayırmamalı hikayeleştirmeliydi

Anadolu-ahlak-milli sporcu-tüm ülkenin takdirinin sembolü olmalılardı

ÜLKE KAYBETTİ BU FELSEFEYİ, ZOR OYUNU YİNE BOZDU
                  Ben Yazıcı'ya çok kırgınım ve de kızgınım ama burada bazıları gibi inşallah başarısız olur falan demek çok ağır, yakışmıyor bize. Sonraki satıştan da kazanacağımız iyi bir miktar olabilir, umarım çok daha başarılı olur ve kazandırır. TS'den topçu alınır der böylece yabancılar da kesenin ağzını daha çok açar.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Oyuncu satışından gelen paranın %60 ı ya da 65 i otomatik borç ödemesine gidiyor bankalar birliği anlaşması gereği.

Kimse çarçur edemez rahat olun.
                    Bankalar birliği anlaşması için 2 Eylül 'den itibaren geçerli olacak diye okumuştum. Doğru mu acaba bu bilgi?
                    Eğer doğruysa bu paradan verip vermemek kulübe kalmış bir durum.
                    Bu arada ben de borçların ödenmesi taraftayım.

Yorum

• Alexander 500 forma almış, gözüme girdi gelir gelmez.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bize bir şey kalmıyor zaten ) adam da lazım ortasaha da lazım sattın oyuncuyu
                        Olurmu borç ödenmesi lazım. Futbolcuya gerek yok borç ödensin.

Yorum

• Transfer Dosyası - 14 -

195 adamın sağ forvet oynaması bana absürt geliyor. Ayrıca neden Ömür’ü oradan çeksin hoca?
                          Velev ki hepsi oldu, ileride Ekuban mı olacak?

Saçma geliyor bana. %99 [MENTION=34335]Enaldo61[/MENTION]’ in kadrosu gibi olur kadro.

Yorum

• Parmak bu sene 34 lig macinda oynarsa, sizce istatistik olarak gecen sezonki Yusuf Yazici'dan kotu mu olur ? ( 4 gol, 1 asist )

Mikel en geride..
                            Sosa ve Parmak'in cift 8 gibi oynadigini varsayarak soruyorum bu soruyu ?

4-3-3 tarzi bir sablonda.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 04.08.2019, 15:52.
                            2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Avdijaj biraz umut verseydi hazırlık kampında falan Yusuf'un gidişini dert etmezdım ama pek ışıkta alamadım ki.
                              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tam bir iş bilmezlik tam bir amatörlük. Millet elindekini değerinin üstüne satar, biz değerine bile satamıyoruz. Ayrıca madem satıcan Prag maçlarından sonra sat. Acelen ne?
                                YUSUF YAZICI, BEN GİTMEYE KARAR VERDİM, SÖZLEŞMEM VAR AMA KULÜP TRABZONSPOR OLUNCA DİNGONUN AHIRI GİBİ KAFAMA GÖRE GİDERİM ŞEKLİ TAKILDI, KAHVE YANCISI MENAJERİYLE DEİDKLERİNE GETİRDİLER KULÜBÜ

trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X