Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cenk Tosun'a da çöp muamelesi yapıyorlar CL'de yaptıkları ortada, transfer tutma mevzusu çok başka beyler.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak eraytaskin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      genç yaşında premier lige gitmiş bize kalsa adam çöp az bi durun iki maç görelim da
      Yook olur mu önce eleştirip yerin dibine sokup rahatlayacağız Bu iyi çıkarsa sıradakinde şansımızı deneyeceğiz

Yorum

• Moderasyondan ricam başlığa girenlere uyarı olarak prag maçından 24 saat önce 2 oyuncu ekleme hakkımızın olduğunu belirten bir duyuru yazmalısınız. 2 3 sayfada bir bugün alamazsak prag maçındaki oynayamayacak diyip duranlar var çünkü.

Yorum

• İlk olarak brodway93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocam sizin yas kaç merak ettim yazdiklariniz sakaysa komik değil yok ciddiyse sizin durum vahim bence siz sahilde gezin parka gidin squash badminton yada ne bileyim street fighter filan izleyin bakin oynayin demiyorum izleyin
          yazdıklarımın ciddiyetini uefadan elenip 10. hafta şampiyonluk yarışından koptuğumuzda anlarsınız hocam. burada kimse bilip bilmeden konuşmuyor ben şampiyonluk görmek isteyenlerdenim her sene keşke adam gibi forvet alsaydık bu sene şampiyonduk demekten usananlardanım. her sene bir genç yetenekle sezona başlıyoruz aklımız başımıza devre arası geliyor o zamanda devre arası iyi oyuncu bulmak zor bahanelerini duyuyoruz.

amacımız başka takımlara oyuncu yetiştirmek mi? bu zamana kadar kaç futbolcunun ekmeğini yedik? palazlanan başka takımlara kapağı atıyor bize faydası dokunmuyor zaten adamı kiralık almışız iyi çıksa sana 7-8 den aşağı yedirirler mi?

palace da bile 12 maçta sıfır çekmiş adam arsenal olsa neyse rodalleganın premier lig kariyeri bile çok daha iyiydi
          En son laudrupp61 tarafından düzenlendi; 02.08.2019, 17:55.

Yorum

• Son 20 forvet transferimizin 16'sında olduğu gibi ya iyi çıkmazsa?

İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yook olur mu önce eleştirip yerin dibine sokup rahatlayacağız Bu iyi çıkarsa sıradakinde şansımızı deneyeceğiz
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

• şikeciler 2 milyona umut meraşı mı almış?
              Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bana statik bir oyuncu gibi gelmedi. Bu yönüyle artı puanı aldı benden. Bir Janko ağırlığı ve durağanlığı yok mesela, bu iyi.
                bu videoyu izleyince daha da soğudum adamdan. top kontrolü 3 metre uzağa, kafa vuruşu yok, gelen pasları direk geriye oynuyor, tek kaldığında eli ayağına dolaşıyor, bana mehmet yılmazı hatırlatttı nedense.

yani ne bileyim ekstra bir hareket göremedim

Yorum

• İlk olarak eraytaskin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  genç yaşında premier lige gitmiş bize kalsa adam çöp az bi durun iki maç görelim da
                  Premier lige giden her adam bu foruma göre efsane demek ki. N`doye premier ligten geldi.Sonrası malum

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cenk Tosun'a da çöp muamelesi yapıyorlar CL'de yaptıkları ortada, transfer tutma mevzusu çok başka beyler.
                    Bosver hocam.
                    Bunlar harbiden Sturridge gelecek sananlar.
                    Burada bir masala inandirmislar kendilerini.
                    Sampiyonluk diye.
                    Hic bakmiyorlar rakiplerine.
                    Hic bakmiyorlar kendi maddi durumlarina.

Bu takim her sene ilk 3 icinde olmali ve her sene Avrupa'ya gitmeli.

Gercekler bunlar.

Bu takim iflas etti artik.
                    Anlayacaklar bunlarda gercegi yavas yavas.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Adam begenilmiyor. Demek ki iyi çıkacak.

Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk
                      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Bence Yusuf satılıp Abdüş orta sahaya geçer Sorloth da sağda kanat forvet tarzı oynayabilir.

Nwakaemenin soldan gelip hazırladığı pozisyonlari bitirebilir Abdüş fazla ceza sahasına girmiyordu Sorloth havadan da gelen ortalara vurur
                        En son Arda' tarafından düzenlendi; 02.08.2019, 17:58.
                        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• bu transferi basından gizli yürütsen ne olcak ki sanki basına sızsa herkes teklif yağdıracak ??? bizden başka taliplisi var mıdır ? ama ben hala asıl forvetin bu olduğuna inanmıyorum ya da inanmak istemiyorum

Yorum

• fb den freyi al aynısı

Yorum

• forum yıldız transfer isteyenlerin ağlama duvarına dönmüş.

Yorum

• İlk olarak Murat Güvenç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sadece Doğan mı, Yusuf Sarı için verilen parayı eleştirenler, Ahmet canbaz a ne gerek var diyenler ..O yüzden çok da kafaya takmamak lazım bize gelen futbolcuyu desteklemek düşer umarım tüm transferler faydalı olur (kadroya giremeyen futbolcu bile kiralanarak ya da satılarak)
                                Burada Ishak Dogan, Soner Aydogdu, Deniz Yilmaz, Sefa Yilmaz'in transferlerine sevinildi.
                                Bu sezon gelen transferlere mesafeli yaklasilmanin nedeni, gecen sezonlar gibi cöp alinmis olma ihtimali.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X