Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak freedomforever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Renkdaş haklı. Sadece anne var uçuşta ama.
    Yarın 11:55’te Trabzon’da.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Anam anam garip anam çilekeş anam, kaldın yollarda
    .

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Anne ev bakmaya geliyordur şimdi....Eşyaları yerleşecektir...Beyefendi de ay sonu teşrif eder diye düşünüyorum .....
      Guc antremani vardi 20 gunluk bozamazmis. Ne zaman basladi ne zaman bitecek o 20 gun belli degil.

Yorum

• İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Störiç'in gelmesine en çok sevineceğim konu bizi Ekuban'dan kurtaracağıdır.
        ekubanin teknigi yok ancak fizik gucuyle calim atabilir teknigiyle ayamaz dedigimde herkes bana burda saldirdi ekubam takimin en cok calim atani dediklerinde nerdeydin

Yorum

Evet aynı acentadan alınmış ve bilet sadece IST-TZX. Yani daha önceki gelişindeki gibi Birmingham’dan Trabzon’a alınmamış bilet.

Anne dün ve bugün Birmingham-IST uçuşlarında yok.
          Muhtemelen farklı bir havayolu ile kendi imkanıyla geldi. Neden bu şekilde bilemedim.
          Aklima gelen senaryo;

Yonetim ve takim istanbul da oradan aek macina gececek. Sturridge istanbula annesiyle beraber ozel ucakla gelip 2 gun kamp yapip kafileye dahil olabilir.
          Anneside trabzona gecip ev ceyiz dizer.

Annesi de 2. kez geliyorsa bu is olmustur. Bence donusu olmaz.
          En son A. Aydın tarafından düzenlendi; 19.08.2019, 16:54.

Yorum

Evet aynı acentadan alınmış ve bilet sadece IST-TZX. Yani daha önceki gelişindeki gibi Birmingham’dan Trabzon’a alınmamış bilet.

Muhtemelen farklı bir havayolu ile kendi imkanıyla geldi. Neden bu şekilde bilemedim.
            Belki dönmedi ingiltereye
            Türkiye de tatil yapmaya karar verdi. hem de beklerim dedi.
            Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
            İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

Belki ingiltereye hiç dönmemiştir, İstanbulda kalmış olabilir birkaç gün.

Yorum

Önceki gelişinden sonra Birmingham'a döndüğüne dair bir bilgi var mı? En son cuma günü başkanla beraber Trabzondan Istanbula geçtiklerini biliyorum.

Yorum

• Bu adamın kendisi nerde kardeşim, nedir annesi ikidebir geliyor buralara.Aklıma bizim sınıfta süt çocuğu vardı annesi taaa lise sona kadar elinden tutup okula getirirdi.

Yorum

• Elhamdulillah bugünü de Sturridge transferi olmadan geçirmedik.
                    Anası gene mi geliyormuş?

Arkadaş 29 yaşında kocaman adam.
                    Hayra mı yorayım şerre mi bilemedim bu ana kuzusu vaziyeti.

Yorum

• Kanga'yı da alın transferi kapatın...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Elhamdulillah bugünü de Sturridge transferi olmadan geçirmedik.

Aslında var ya tüm bunlar söylenildiği gibi bu Daniel'in psikolojisinin sağlam olmadığını gösteriyor bence.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Annesine saygili olan adam bizim ortamda rahat eder gibi geliyor bana
                          İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Elhamdulillah bugünü de Sturridge transferi olmadan geçirmedik.

Saldırın Seferoğulları
                          Bordo Mavi . Net

Yorum

• [MENTION=47146]freedomforever[/MENTION] baskan ayni ucakda Osman Erusta diye biri var mi?

Yorum

• İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Störiç'in gelmesine en çok sevineceğim konu bizi Ekuban'dan kurtaracağıdır.
                              Yapma be Bilal, Ekuban bu kadar kötü ve faydasız bir adam değil...
                              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Transfer Dosyası - 14 -

İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Önceki gelişinden sonra Birmingham'a döndüğüne dair bir bilgi var mı? En son cuma günü başkanla beraber Trabzondan Istanbula geçtiklerini biliyorum.
                                Evet anne daha önce Birmingham’a dönmüştü. Kontrol edip burada yazmıştım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                En son freedomforever tarafından düzenlendi; 19.08.2019, 17:01.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X