Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gucci bilmem ne midir nedir tesislere sokmamak futbolculara yaklaştırmamak lazım bundan sonra.

Yorum

• İlk olarak Fatih Takır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu mantık gerçekten içler acısı. Allah islah etsin.
      Bak aynısını attı çok büyüttünüz bu boyalı saç siftahsız ergeni defolsun gitsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Lille ile anlasma tamamlanmistir umarim.
        Yoksa bu mesaj artik beni birakin lafidir ve kulube yapilan yanlistir.
        Neyse..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Açıkça yazayım şu saatten sonra asla satmam, bırak kadro dışı otursun,

trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Baskan gitme dedi ama ben gidicem dedim diye aciklama mi yapar Yusuf ?

Giderken adam gibi taraftardan helallik ister.

Yazi fontu bile duzenek gibi.
            Shop bu story.
            Kimse gormemis zaten paylastigini boyle birsey.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Yapıyormuş demek ki

SM-C7010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Saçından mücadelesine,yeteneğinden karakterine laf atabilen, altyapısından yetişen adama bile sempati duyamayacak kasıntı azınlık için zafer vakti.

Yorum

• Yahu sen kimsin Trabzonspor'u temsil edeceksin, laflara bak yahu yürü git işine hadi biz daha şampiyon olacağız.

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  reyiz seni dinlemez bunlar

He he bi daha bakın reyizini dinlemez bunlar bi bitmediniz neyse

Yorum

• İlk olarak Someone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bak aynısını attı çok büyüttünüz bu boyalı saç siftahsız ergeni defolsun gitsin

Hayır konu Yusuf değil, konu ön yargı yoksa babamın oğlu değil.
                    Hayat sınav ise “Trabzonspor” yazar çıkarım.

Yorum

• Rezil bi açıklama reziiiil

Yorum

• Adam gitmek istiyor dendiğinde yerden yere vuruluyordu onu diyenler. Üstüne başkan da dedi ona da bir kılıf buldular.

Yorum

• Yönetim kadro dışı bıraksın gerek yok zaten gelen paranın hayrı olmayacak, adama bak yav Lille’e çalışmış resmen

trabzonspor

Yorum

• Ufak tefek seylere takmayin bize cok güzel maclar yasatti Yusuf birakin güzelce gitsin cagirdigimizda da yine gelir kaldigi yerden oynar.
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Aciklama duruyor shop mop degil Instagram'da baktim simdi.

Hayirlisi olsun, gitmesini istemezdim.

Iyi bir futbolcu ve daha önemlisi iyi bir karakter kaybettigimizi düsünüyorum. Gecen sene yakaladigimiz müthis takim ruhunun önemli bi parcasiydi bence. Bu bütünlügü, güzel oynayan kadroyu korumak isterdim bi sene daha. Bu sene gercekten hic olmadigim kadar ümitliydim sampiyonluk icin. Simdi ise belirsizlik hakim bende. Kadroda iyi oyuncular var evet yeri dolmayacak gibi de degil ama evdeki hesap carsiya uymuyor bazen. Abdülkadir Ömür kesinlikle merkeze cekilmeli bence. Zaten hicbir zaman kanat oyuncusu olarak görmedim onu. Sag kanadi artik Yusuf Sari mi Ekuban mi Avdijaj mi kapar bilemem. Umarim forvete en azindan Sturridge gelir.

Neyse yolu acik olsun, insallah cok basarili olur.
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Yusuf kendisimi karar veriyormus buna..Vay canina..O zaman her oyuncu kafasina göre karar alip gitsin..Süresiz kadro disi birakilmali..Parasida önemli degil..

Klüpler anlasmissada böyle bir aciklama yapmissa durum farkli tabi..
                                En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 04.08.2019, 01:39.
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X