Gucci bilmem ne midir nedir tesislere sokmamak futbolculara yaklaştırmamak lazım bundan sonra.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fatih Takır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu mantık gerçekten içler acısı. Allah islah etsin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaskan gitme dedi ama ben gidicem dedim diye aciklama mi yapar Yusuf ?
Giderken adam gibi taraftardan helallik ister.
Yazi fontu bile duzenek gibi.
Shop bu story.
Kimse gormemis zaten paylastigini boyle birsey.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-C7010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülereyiz seni dinlemez bunlar
Yorum
-
İlk olarak Someone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBak aynısını attı çok büyüttünüz bu boyalı saç siftahsız ergeni defolsun gitsin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiHayat sınav ise “Trabzonspor” yazar çıkarım.
Yorum
-
Aciklama duruyor shop mop degil Instagram'da baktim simdi.
Hayirlisi olsun, gitmesini istemezdim.
Iyi bir futbolcu ve daha önemlisi iyi bir karakter kaybettigimizi düsünüyorum. Gecen sene yakaladigimiz müthis takim ruhunun önemli bi parcasiydi bence. Bu bütünlügü, güzel oynayan kadroyu korumak isterdim bi sene daha. Bu sene gercekten hic olmadigim kadar ümitliydim sampiyonluk icin. Simdi ise belirsizlik hakim bende. Kadroda iyi oyuncular var evet yeri dolmayacak gibi de degil ama evdeki hesap carsiya uymuyor bazen. Abdülkadir Ömür kesinlikle merkeze cekilmeli bence. Zaten hicbir zaman kanat oyuncusu olarak görmedim onu. Sag kanadi artik Yusuf Sari mi Ekuban mi Avdijaj mi kapar bilemem. Umarim forvete en azindan Sturridge gelir.
Neyse yolu acik olsun, insallah cok basarili olur."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Yusuf kendisimi karar veriyormus buna..Vay canina..O zaman her oyuncu kafasina göre karar alip gitsin..Süresiz kadro disi birakilmali..Parasida önemli degil..
Klüpler anlasmissada böyle bir aciklama yapmissa durum farkli tabi..En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 04.08.2019, 01:39.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum