Adebayor yerine Henry gelsin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİvanildo Fernandes insanların içinde hep bir yara olarak kaşacak buraya not düşüyorum. Opsiyonu olamaması kötü oldu
Yorum
-
Şu Norveçli'den sonra Adabayor da gelirse Ü.Karaman hücumda farklı bir yola giriyor demektir.
Nedir? Burak Yılmaz ile tek adama oynayıp ortasaha etkinliği minimize olan hücum fraksiyonları, Roda ile nispeten dengeye gelmişti...Şimdi bu bahsi geçen iki oyuncu gelirse birbirini yedekleyen tek tip santrafor olacak. Ortasaha etkinliğini arttıran duvar olacak santrafor tipi. Bunun kötü tarafı zaman içinde size tedbir alan rakiplere Ekuban ile farklı cevap verebilecek miyiz?
Bence Adabayor, Norveçli, hatta Romalı Shick (benzer tip santraforlar) tarzının yanına Sturridge, Dumbia... tarzı delip geçen santrafor tiplerinin olması elinizi güçlendirirdi...Elde bu oyuna yatkın yarım Ekuban var. Göreceğiz....
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİvanildo Fernandes insanların içinde hep bir yara olarak kalacak buraya not düşüyorum. Opsiyonu olamaması kötü olduBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO nerede yaziyor hocam.
Ben goremedim.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNorveçli ve Adebayor ikilisini cidden yeterli gören var mı ya?Kağıt üzerinde Ekuban ile güzel varyasyonlar çıkabilir. Gerçeği ancak sahada görürüz.
Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNorveçli ve Adebayor ikilisini cidden yeterli gören var mı ya?Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum