Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adebayor yerine Henry gelsin.

Yorum

• İvanildo 30 maç oynasın beni şampiyon yapsın da varsın opsiyonu olmasın.

Aynı şey Adebayor için de geçerli .

Yorum

• Opsiyon olmaması üzdü, bu çocukta ışık var.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ivanildo yıllık 540B euro klubüne 300b euro 1 yıl için 840B euro ve opsiyon yok.Canımı sıktı bu olay

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İvanildo Fernandes insanların içinde hep bir yara olarak kaşacak buraya not düşüyorum. Opsiyonu olamaması kötü oldu
            Oyuncu için gelen haberler potansiyelinin çok yüksek olduğu. Merih ağzını yaktığı için büyük ihtimalle parlarsa yanarız mantığıyla opsiyon koydurtmadı sporting.

Yorum

• 300 bin euro kiralama bedeli menajere 60 bin
              En son Manava61 tarafından düzenlendi; 02.08.2019, 22:22.

Yorum

• Şu Norveçli'den sonra Adabayor da gelirse Ü.Karaman hücumda farklı bir yola giriyor demektir.
                Nedir? Burak Yılmaz ile tek adama oynayıp ortasaha etkinliği minimize olan hücum fraksiyonları, Roda ile nispeten dengeye gelmişti...Şimdi bu bahsi geçen iki oyuncu gelirse birbirini yedekleyen tek tip santrafor olacak. Ortasaha etkinliğini arttıran duvar olacak santrafor tipi. Bunun kötü tarafı zaman içinde size tedbir alan rakiplere Ekuban ile farklı cevap verebilecek miyiz?
                Bence Adabayor, Norveçli, hatta Romalı Shick (benzer tip santraforlar) tarzının yanına Sturridge, Dumbia... tarzı delip geçen santrafor tiplerinin olması elinizi güçlendirirdi...Elde bu oyuna yatkın yarım Ekuban var. Göreceğiz....

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İvanildo Fernandes insanların içinde hep bir yara olarak kalacak buraya not düşüyorum. Opsiyonu olamaması kötü oldu
                  Bizim gibi hedefleri olan bir kulübün opsiyonsuz futbolcu kiralamasi skandal. Biz kimsenin yetistirme yurdu degiliz. Kiralama o zaman.
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• Gazeteciler opsiyon var diyordu, patlamışlar.

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O nerede yaziyor hocam.
                      Ben goremedim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Kap a bildirildi orada yazıyor, opsiyon yoktur demiyor da opsiyon olduğunda zaten açıklamaya ekliyorlar onu demek ki yok.

Yorum

• 300.000 € kiralama bedeli nerede yazıyor arkadaşlar kap bildiriminde yok.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Norveçli ve Adebayor ikilisini cidden yeterli gören var mı ya?
                          Geleceği görebilen var mı diye soruyorsun galiba? Kağıt üzerinde Ekuban ile güzel varyasyonlar çıkabilir. Gerçeği ancak sahada görürüz.
                          Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

• opsiyon olmaması kötü oldu maalesef

4 milyon avroluk opsiyonları gelecek sezonlarda verebilirdik oyuncu satışları ile
                            TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Norveçli ve Adebayor ikilisini cidden yeterli gören var mı ya?
                              Norveçli gol atamıyor adebayor kotunun iyisi.Kotu transfer politikası.
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Opsiyon neden olmaz ki?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X