Nedir şu karamsarlık anlamıyorum. Rakipler dökülüyor. Kim şampiyon olacak? Durumumuz çok iyi. Biraz zorlaşak şampiyonuz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Takıma 10 numara bakılıyorsa mevcut yapıda 2-3 baba oyuncu dışarda kalması lazım, o da imkansız. Mevcut kadro yapılanması ile üçlü orta saha ile 10 numarasız oyun oynayabiliriz ancak.
Kaliteli 1 stoper kesin alınmalı.
Bana göre gerek yok ama sonrasında alınırsa alternatif kanat yoklanabilir. Bir tarafta Tony diğer tarafta Stu var. Sarı gelecek, Ömür dönecek. Parmak-Ekuban gerektiğinde kanatta kullanabileceğin oyuncular. Orta saha desen şiştikçe şişiyor. Onazi de kalırsa bayağı alternatif oluştu orada da.
Yorum
-
İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa ifşaları gördüm Parmak tam saldıray çıktı ahahaDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnu bunu bilmem de Milan Novak'ı istiyor . Acilen uzatilmaliTRABZONSPOR 1967
Yorum
-
Uğurcan'a 20m € teklif varsa satılmalı bence direkt hatta 15'e bile satılabilir. Bana kızacaklar olabilir ama ayakları ve ani çıkışları kötü bi kaleci. Refleks ve çizgideki üstünlüğü üst düzeyde sadece. Erce bana daha komple bi kaleci gibi geliyor sadece boyu biraz kısa o kadar. Erce'nin soğukkanlılığına hayranım ayrıca inanılmaz sakin ve özgüvenli, geriden oyun kurma konusunda çok çok daha iyi Uğurcandan bana göre.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurcan'a 20m € teklif varsa satılmalı bence direkt hatta 15'e bile satılabilir. Bana kızacaklar olabilir ama ayakları ve ani çıkışları kötü bi kaleci. Refleks ve çizgideki üstünlüğü üst düzeyde sadece. Erce bana daha komple bi kaleci gibi geliyor sadece boyu biraz kısa o kadar. Erce'nin soğukkanlılığına hayranım ayrıca inanılmaz sakin ve özgüvenli, geriden oyun kurma konusunda çok çok daha iyi Uğurcandan bana göre.
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleParmak nişanlı değil mi? Hemen atlamış.
Edit: Bir daha baktım daha önce de kız foto atmış tekrar istiyor. Neyse kendisini sahalarda da böyle hızlı görmek isteriz.En son battle symphony tarafından düzenlendi; 14.01.2020, 16:46.
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurcan'a 20m € teklif varsa satılmalı bence direkt hatta 15'e bile satılabilir. Bana kızacaklar olabilir ama ayakları ve ani çıkışları kötü bi kaleci. Refleks ve çizgideki üstünlüğü üst düzeyde sadece. Erce bana daha komple bi kaleci gibi geliyor sadece boyu biraz kısa o kadar. Erce'nin soğukkanlılığına hayranım ayrıca inanılmaz sakin ve özgüvenli, geriden oyun kurma konusunda çok çok daha iyi Uğurcandan bana göre.
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleParmak mevzusu ne?Instagram’da “Rinda Jemines” isimli Türk bir kullanıcı, yabancıymış gibi futbolcuları trolleyip ifşa etti.
Yabancılar sallamazken, Türk'lerin direk muhabbete girme, fotoğraf istemeleri falan. Çok şaşırtıcı.En son Alper Beyazay tarafından düzenlendi; 14.01.2020, 16:54.
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRABZONSPOR 1967
Yorum
-
Nedelev ismini ilk zikreden Twitter kullanıcısı, David Holman'ın açıklanacağını yazmış.
Yorum
Yorum