Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nedir şu karamsarlık anlamıyorum. Rakipler dökülüyor. Kim şampiyon olacak? Durumumuz çok iyi. Biraz zorlaşak şampiyonuz

Yorum

• Takıma 10 numara bakılıyorsa mevcut yapıda 2-3 baba oyuncu dışarda kalması lazım, o da imkansız. Mevcut kadro yapılanması ile üçlü orta saha ile 10 numarasız oyun oynayabiliriz ancak.

Kaliteli 1 stoper kesin alınmalı.
      Bana göre gerek yok ama sonrasında alınırsa alternatif kanat yoklanabilir. Bir tarafta Tony diğer tarafta Stu var. Sarı gelecek, Ömür dönecek. Parmak-Ekuban gerektiğinde kanatta kullanabileceğin oyuncular. Orta saha desen şiştikçe şişiyor. Onazi de kalırsa bayağı alternatif oluştu orada da.

Yorum

• İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ya ifşaları gördüm Parmak tam saldıray çıktı ahaha
        Parmak nişanlı değil mi? Hemen atlamış.
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Onu bunu bilmem de Milan Novak'ı istiyor . Acilen uzatilmali
          Böyle birsey varsa kesin gider. Hatun zaten manken ve Milan avrupanin moda baskenti
          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Uğurcan'a 20m € teklif varsa satılmalı bence direkt hatta 15'e bile satılabilir. Bana kızacaklar olabilir ama ayakları ve ani çıkışları kötü bi kaleci. Refleks ve çizgideki üstünlüğü üst düzeyde sadece. Erce bana daha komple bi kaleci gibi geliyor sadece boyu biraz kısa o kadar. Erce'nin soğukkanlılığına hayranım ayrıca inanılmaz sakin ve özgüvenli, geriden oyun kurma konusunda çok çok daha iyi Uğurcandan bana göre.
            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uğurcan'a 20m € teklif varsa satılmalı bence direkt hatta 15'e bile satılabilir. Bana kızacaklar olabilir ama ayakları ve ani çıkışları kötü bi kaleci. Refleks ve çizgideki üstünlüğü üst düzeyde sadece. Erce bana daha komple bi kaleci gibi geliyor sadece boyu biraz kısa o kadar. Erce'nin soğukkanlılığına hayranım ayrıca inanılmaz sakin ve özgüvenli, geriden oyun kurma konusunda çok çok daha iyi Uğurcandan bana göre.
              Uğurcan'ın yan topları toplaması çok büyük artı bizim için, uzun yıllar işkenceydi Onur la birlikte. Erce de aynı şekilde pek karışmıyor yan toplara, boyuyla alakalı olabilir tabi. Bence çok önemli bi eksiklik.

Yorum

• Bu şikecilerin anlaştık dediği solbek Novak olmasın

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Parmak nişanlı değil mi? Hemen atlamış.
                  ya nişanlı ya evli emin değilim ama hatundan engel yemiş galiba. Belki de aldatma gibi bir niyeti yoktu ama üçüncü mesajda foto istemiş çok güldüm ya.

Edit: Bir daha baktım daha önce de kız foto atmış tekrar istiyor. Neyse kendisini sahalarda da böyle hızlı görmek isteriz.
                  En son battle symphony tarafından düzenlendi; 14.01.2020, 16:46.

Yorum

• Parmak nişanlı Sosa evli..
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Parmak mevzusu ne?
                      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Uğurcan'a 20m € teklif varsa satılmalı bence direkt hatta 15'e bile satılabilir. Bana kızacaklar olabilir ama ayakları ve ani çıkışları kötü bi kaleci. Refleks ve çizgideki üstünlüğü üst düzeyde sadece. Erce bana daha komple bi kaleci gibi geliyor sadece boyu biraz kısa o kadar. Erce'nin soğukkanlılığına hayranım ayrıca inanılmaz sakin ve özgüvenli, geriden oyun kurma konusunda çok çok daha iyi Uğurcandan bana göre.
                        Sadece boyu biraz kısa mı? Daha ne olsun

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Parmak mevzusu ne?
                          Instagram’da “Rinda Jemines” isimli Türk bir kullanıcı, yabancıymış gibi futbolcuları trolleyip ifşa etti.

Yabancılar sallamazken, Türk'lerin direk muhabbete girme, fotoğraf istemeleri falan. Çok şaşırtıcı.
                          En son Alper Beyazay tarafından düzenlendi; 14.01.2020, 16:54.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tesekkürler. Ama bizi ilgilendirmememli. Yinede komik
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Doğan kadar olamazlar

Yorum

• Nedelev ismini ilk zikreden Twitter kullanıcısı, David Holman'ın açıklanacağını yazmış.

Yorum

Yükleniyor...
                                X