Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• su ara bakın en pahalı futbolcusu mehmet yilmazzz

Dragoslav Jevric
    Kaleci
    1,200,000 YTL
    Türkiye
    Hakan Arıkan
    Kaleci
    900,000 YTL
    Türkiye
    Erhan Kuşkapan
    Kaleci
    850,000 YTL
    Türkiye
    Ramazan Kurşunlu
    Kaleci
    900,000 YTL
    Türkiye
    Faruk Gürsoy (R. Kingston)
    Kaleci
    1,000,000 YTL
    Gana
    Wederson Da Silva
    Defans
    2,000,000 YTL
    Brezilya
    Ramazan Tunç
    Defans
    950,000 YTL
    Türkiye
    Mustafa Yalçınkaya
    Defans
    1,250,000 YTL
    Türkiye
    Radoslav Batak
    Defans
    950,000 YTL
    Sırbistan
    Adam Petrous
    Defans
    950,000 YTL
    Çek Cumhuriyeti
    Ardijan Djokaj
    Defans
    1,000,000 YTL
    Yugoslavya
    Murat Akyüz
    Defans
    850,000 YTL
    Türkiye
    Ediz Bahtiyaroğlu
    Defans
    800,000 YTL
    Türkiye
    Hamilton Henio Ferre Calheiros
    Defans
    1,000,000 YTL
    Brezilya
    Muhammed Çiftçi
    Defans
    850,000 YTL
    Türkiye
    Hürriyet Güçer
    Orta Saha
    1,000,000 YTL
    Türkiye
    Adem Koçak
    Orta Saha
    1,000,000 YTL
    Türkiye
    Bilal Kısa
    Orta Saha
    2,000,000 YTL
    Türkiye
    Muhammet Hanifi Yoldaş
    Orta Saha
    1,000,000 YTL
    Belçika
    Özer Hurmacı
    Orta Saha
    800,000 YTL
    Almanya
    Anıl Taşdemir
    Orta Saha
    800,000 YTL
    Türkiye
    Murat Tosun
    Orta Saha
    850,000 YTL
    Türkiye
    Volkan Arslan
    Orta Saha
    1,500,000 YTL
    Türkiye
    Mehmet Yılmaz
    Forvet
    3,500,000 YTL
    Türkiye
    Murat Hacıoğlu
    Forvet
    2,000,000 YTL
    Türkiye
    Silvinho Jaba
    Forvet
    3,000,000 YTL
    Brezilya
    İles Sitku
    Forvet
    1,200,000 YTL
    Macaristan

Toplam
    34,100,000 YTL adam 50.000.000 YTL ye işi bitirmislerrr
    En son Şuayip Aydın tarafından düzenlendi; 11.05.2007, 18:05.
    Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak ___61___ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      beyler gs juninho yu almış doğrumu acaba?? eğer doğruysa süper transfer walla
      abi biz burada gs tartısmıyoz lutfen ezikler kimi alırsa alsın onemli degil lutfen burada sadece trabzonspor icin futbolcu ismi bizim takımın adı gecsin fenerum bunu almıs bjkor bunu korkak kedi bunu almıs bizi ilgilendirmezzzz ricaaa ediyorummmmm
      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• ARKADAŞLAR TRABZONSPORUN TRANSFER GÜNDEMİNDEKİ ARJANTİNİN SAN LORENZO TAKIMINDA FORMA GİYEN LAVEZZİ İYİ BİR GOLCÜYE BENZİYOR. YOUTUBE DEN VİDEOLARINI İZLEYEBİLİRSİNİZ......... ...
        ARKADAŞLAR TRABZONSPORUN TRANSFER GÜNDEMİNDEKİ ARJANTİNİN SAN LORENZO TAKIMINDA FORMA GİYEN LAVEZZİ İYİ BİR GOLCÜYE BENZİYOR. VİDEOLARINI İZLEYEBİLİRSİNİZ......... ...
        iMzAm YhOk PaRmAk bAsSaM oLuRmU

Yorum

• iyi futbolcuyu kim alırsa alsın zevkle izleriz önemli olar seyir zevki

Yorum

• Lehmann'ın veliahtı “Uçan Polonyalı“

Premier Lig'in güçlü takımlarından Arsenal, 37 yaşındaki Alman kalecisi Jens Lehmann'ın veliahtını Polonya'da buldu. Polonya Milli Takımı'nın da kalesini koruyan Lukasz Fabianski Arsenal kalesi için yeni sezonda Lehmann'la yarışacak.

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, yaptığı bir açıklamayla, Legia Varşova forması giyen 22 yaşındaki Polonyalı kaleci Lukasz Fabianski'yle anlaştıklarını duyurdu.

Wenger, "Fabianski, bizim yeni kalecimiz olacak. O, önümüzdeki sezon takıma katılacak ve Jens Lehmann'la birlikte kaleyi kapmak için yarışacak. Fabianski, bizim geleceğimizden birisi. Arsenal Futbol Kulübü'nün en büyük kalecilerinden biri olacak" dedi.

Arsenal'in tecrübeli Alman kalecisi 37 yaşındaki Jens Lehmann, takımdan ayrılacağı yönündeki iddialara, geçtiğimiz günlerde takımıyla 1 yıllık sözleşme imzalamayı kabul ederek cevap vermişti.

Trabzon ve yıldızı bölümünü takip eden arkadaşlar bilir 2 ay önce bu kaleci için kendimi yırtmıştım hemen alalım diye ama bizimkiler Polonyada Fabianskiyi bulacaklarına gider brezilyada jeffersonu alırlar

Şimdide söylüyorum madem kaleci alacaksınız Meksikada Ochoa var ama onuda yakında kapar bir takım
            En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 11.05.2007, 19:24.
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• beyler petric mi nedir adam müthiş zaten hiç frikikcimiz yok gelirse müthiş olur.. yönetim ....

Yorum

• petricin kimler var arkasinda biliyonmu
                10 milyon verecende alabilecen onu
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  abi kusura bakma ama trabzonspor ihtiyarlar dernegi degil adamların attıgı futbolcugu biz niye allım ki zaten işi bitmese gondermezlerdi bence egerek yok bize genc oyuncu lazım devamlı sakatlanan oyuncu lazım degil adam 30 yasına gelmiş artık surekli sakatlanırrr
                  merak etme kardes besiktas kapar onu hemen...

Yorum

• millet transfer sezonunu şimdiden açtı bizimkiler hiç bişey yapamaz idda ediyorum daha çok zaman var derler son gün transfer yaparlar gelecek sezonda kayıp olur şimdiden alınacak oyuncularla anlaşılması gerekir.Bunlarda yerliler Trabzonlu olmalı

Yorum

• çok iyi bir 10 numara dışında (Riquelme, Ali Karimi) dışında aradığımız tüm adamlar burnumuzun dibinde...

10 kez yazdım, yineliyorum...

Kale Martinez
                      Sol bek Wederson (Türk)
                      Sağ bek Mehmet Topuz
                      Sol Açık İbrahim Akın
                      Orta Saha Ali Bilgin
                      Forvet Ali Güzeldal, Ergin Keleş (İkisini de bedava alabiliriz)

yukardaki 10 numaralardan biri ile birlikte şu adamları alırsak ki burada alamayacağımız oyuncu yok, Şampiyon oluruz...

Şunları da gönderelim :

Ömer Kerim Ali Rıza
                      Ferhat
                      Musampa
                      Jun
                      Djokaj
                      Hasan
                      M. Keçeli
                      Jefferson
                      Ahmet Şahin
                      Ufukhan

Kesinlikle kalması gerekenler :

Ersen Martin
                      Umut Bulut
                      Gökdeniz
                      Yattara
                      Step
                      Risp
                      Ceyhun
                      Erdinç
                      Çağdaş
                      Tolga Zengin
                      Hüseyin
                      Ayman (Türk olduğu için)
                      "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        çok iyi bir 10 numara dışında (Riquelme, Ali Karimi) dışında aradığımız tüm adamlar burnumuzun dibinde...

10 kez yazdım, yineliyorum...

Kale Martinez
                        Sol bek Wederson (Türk)
                        Sağ bek Mehmet Topuz
                        Sol Açık İbrahim Akın
                        Orta Saha Ali Bilgin
                        Forvet Ali Güzeldal, Ergin Keleş (İkisini de bedava alabiliriz)

yukardaki 10 numaralardan biri ile birlikte şu adamları alırsak ki burada alamayacağımız oyuncu yok, Şampiyon oluruz...

Şunları da gönderelim :

Ömer Kerim Ali Rıza
                        Ferhat
                        Musampa
                        Jun
                        Djokaj
                        Hasan
                        M. Keçeli
                        Jefferson
                        Ahmet Şahin
                        Ufukhan

Kesinlikle kalması gerekenler :

Ersen Martin
                        Umut Bulut
                        Gökdeniz
                        Yattara
                        Step
                        Risp
                        Ceyhun
                        Erdinç
                        Çağdaş
                        Tolga Zengin
                        Hüseyin
                        Ayman (Türk olduğu için)
                        martinez,ali bilgin,Ergin,wederson-gençlerbirliğinden engin ve ankaradan özerde alınmalı

Yorum

• Arkadaşlar Martinez'i fazla izlemedim yan toplarda zayıf mı? Çıkıyor mu toplara yoksa kalesinde mi bekliyor?
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ben de izlemedim ama Sakarya gibi bir takımda ileri çıkması düşünülemez..
                            Zira genellikle müdafa yapan bir takım.
                            Hem Tolga'nın hiçbir iyi kaleceiden eksiği yok bence kalıp olarak.
                            Özgüvenini de her geçen gün arttırıyor.
                            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Aslında her sezon öncesi birçok isim konuşulur. Ancak bunların hiçbirisi alınmaz. Çünkü Türkiye'de bir sezon yıldızını parlatanlar hemen İstanbul'un üç takımından birine transfer olur. Futbolcular için Trabzon ondan sonra gelir. Trabzon'daki futbolcuların bile eminim akıllarında hep İstanbul vardır. Fener, Beşiktaş ve Galatasaray'ın talip olup da bizim aldığımız kaç futbolcu var? Sanırım yok. Onlar yıldızı parlayanları alır, yıldızını parlatmaya devam edenler takımlarında kalır. Diğerleri mi? Bizim gibi Anadolu takımlarına paylaştırılırlar. Biz de onlarla şampiyon olmaya çalışırız. Kendimiz adam gibi futbolcu yetiştiremiyoruz. Oradan buradan futbolcu beğenmeye çalışıyoruz. Her sene takıma sözde yüze yakın oyuncu transfer ediyoruz. İş gerçeğe gelince bir tanesini de alamıyoruz. Musampa, Marcelinho gibi birilerini alıyoruz. Onları da ya devre arasında gönderiyoruz ya da yedek kulübesine mahkum ediyoruz. Neden mi? Birilerinin kaprisleri yüzünden. Bence bu takıma yapılacak en büyük transfer; Ziya Doğan'ın bir an önce gönderilip yerine takımı hiç tanımayan, hedefi her zaman büyük olan, futbolcunun hakkını veren ve futboldan gerçekten anlayan bir teknik adamın gelmesidir. Bundan daha iyi transfer mi olur? Elimizdeki kadro inanın sadece birkaç takviye ile şampiyon olabilecek kapasitede. Sadece doğru adamın ellerinde olsun yeter. Herkes futbolcularımızı küçük görüyor. Herkes dediğim bizim takımın taraftarlarından bahsediyorum. Forumda her zaman bir şeyler yazmıyorum; ama genelde yazılanları şöyle bir okuyorum. Kaleci arayıp duruyoruz sürekli. Tolga'nın milli takımın kalesini koruyan Volkan'dan daha iyi bir kaleci olduğunu hiç görmüyor musunuz? Defansımızın sağında oynayan futbolcularımızı (Musa, Ufukhan ve Ferhat) İstanbul'un şampiyonluğa oynayan takımlarının sağbekleriyle karşılaştırın. Hangilerinden eksikleri var? Fenerbahçe şu an lider. Solbeki de Ümit Özat. Yahu Celalettin'in ondan ne eksiği var? Defansımızın göbeğinde sorun var ama bence sorun Ziya'da. Ben Stepanov ve iyileşince Risp'in bu bölgede Türkiye'nin en iyisi olacaklarına eminim. Türkiye'de bu ikiliden daha iyi bir göbek görebiliyor musunuz? Şimdi her ikisi de sakat ama seneye bir düşünün. Orta sahamızda Hüseyin'i her ne kadar beğenmeseniz de bence Türkiye'nin en iyi top kesen adamı. Zaten milli takıma çağırılması da boşuna değil. Ceyhun, Gökdeniz, Yattara gibi Türkiye'de kaç futbolcu var? Evet, forvetimiz biraz beceriksiz. Bunu kabul ederim. Umut, bence iyi bir futbolcu ama eksikleri çok. Yine de sezon başına göre çok çok ilerleme kaydetmiş durumda. Ersen Martin'in sürekliliği yok. Ömer Rıza, bence bizim takımın oyuncusu olamaz. Birkaç güzel maçı olmuştur; ama o güzel maçları her futbolcu yaşar nasıl olsa. Bence bizim en büyük eksiğimiz; öncelikle iyi bir forvet, ortasahamızın defansif anlamda zayıf kalması. Ortasahamız defans yapsın da geri çekilelim demiyorum. Karşı takıma baskı anlamında söylüyorum. Trabzon gibi bir takım zaten defans yapmamalı; büyüklüğümüze yakışmıyor. Ortasahamız karşı takıma baskı kurarsa defansımız zaten rahat oynar. Dedim ya; tek sorunumuz forvet hattı diye. Arkadaşlardan birisi Kluivert isminden bahsetmiş. Otuz yaşındaymış da ihtiyarmış. Van Hoijdonk Fener'i şampiyon yaptığında kaç yaşındaydı. Ya Hagi Galatasaray'ı şampiyon yaptığında kaç yaşındaydı? Önemli olan yaş değil. Önemli olan kalite. Bakınız; Milan'da Maldini 40 yaşına geldi, hala çatır çatır futbol oynuyor. Avrupalı oynuyor. Çünkü kafası rahat. Bizde öyle değil. Ben Kluivert'e yaşlı diyenlere katılmıyorum. Eminim Fatih Tekke, Şota'dan sonra Trabzon'a gelmiş en iyi golcü olur. Tabii alınırsa... Ben Kluivert alınsın diye söylemiyorum ama futboldan ne kadar anladığımızı söylüyorum.
                              Çok uzun yazdım yine. Artık bitireyim. Sözün özü şu: Bu takım şu an itibariyle kadro olarak ligin en iyi takımlarından biridir. Tek yapılması gereken sadece Ziya Doğan'ı göndermektir. Çünkü, adam artık bu takıma zarar vermektedir. Her şeyden sonra da sürekli bahane göstermektedir. Üstelik yöneticilerde de aynı söylemler olduğuna göre, onları da kandırmış demektir. Eh, böyle olunca da Ziya Doğan bu takımın başında demektir. Ben de bu kadar satırları boşuna yazmış oluyorum yani.
                              Seneye şampiyon olursak -inşallah oluruz- bizi Ziya Doğan şampiyon yaptı, demeyeceğim. Bizi futbolcular şampiyon yaptı, diyeceğim. Taraftarımız mı? Trabzon'daki taraftarımız ne zaman adam gibi tezahurat yapmasını öğrenir, diğer takımların tezahuratları gibi stadı inletirler, o zaman taraftarın da şampiyonlukta payı var, derim.
                              Burada son sözü taraftara ayırayım. Kızmayın da... Ben Trabzonspor'umun maçlarını televizyondan izliyorum. Seyircimizin bir maçta doğru dürüst bir tezahurat yaptığını görmedim. Tek bildiğimiz "Bordo- Mavi, Orhan-Hami". Bir de ıslıklar ve yuhlamalar. Şöyle adam gibi bestelenmiş, tüm taraftarın ağzından dökülen bir taraftar tezahuratımız yok. Bu işi organize eden bir taraftar grubumuz da yok. Sözde bir sürü grubumuz var; ama sadece takımımız üzerinden siyaset yapıyorlar. Hiç oturup tezahurat yazmayı düşünüyorlar mı? Ya da tribünleri organize etmeyi düşünüyorlar mı? Biz ne zaman Beşiktaş'ın "Çarşı"sı, Galatasaray'ın "Ultraslan"ı, Fenerbahçelilerin bilmem nesi gibi bir taraftar grubuna sahip olacağız. Bu grubu burada ben kurmayacağım herhalde. Trabzon'da yaşayan ve Trabzonspor sevdalısı olan gençler kuracak. Ben, uzakta yaşayan bir Trabzonspor taraftarı olarak kendi taraftarımızın silahlarla anılmasını istemiyorum. Trabzonspor'a yapmış oldukları katkılarlar anılmalarını istiyorum.
                              Kimseye hakaret etmek, kimseyi rencide etmek gibi bir düşüncem yoktur. Bu yüzden beni yanlış anlamayınız. Tek derdim Trabzonspor'dur. Hepimizin olması gerektiği gibi...
                              Hepinizi saygıyla selamlıyorum...

Yorum

• tebrik ederim. çok iyi yazmışsın. seninle aynı fikirdeyim.
                                bekliyoruz..

Yorum

Yükleniyor...
                                X