Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• m.bakkal gaziantepte bugun gidecek kalcakları belirleyecekmiş.
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak Surmene_Lee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hocam risp 2. yarıya anca yetişecek böle giderse onun yerine sen çağdaşı yaz istersen yada yeni transfer de nede olsa bi stoper daha alırız biz...
      allah korusun kardesim ne cagdasi?? bu adami direk takimdan kovmalari lazim coook agir bi oyuncu...erdinc ona bin basar
      BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• İlk olarak Trabzonli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        allah korusun kardesim ne cagdasi?? bu adami direk takimdan kovmalari lazim coook agir bi oyuncu...erdinc ona bin basar
        erdinç aklıma gelmedi çağdaşı yazdım ama erdinçttende pek aşağı sayılmaz bence..

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?v=n0hYx...related&search=

atığı tüm goller güzel
          __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• arkadaşlar bu adamın burnu benim burnuma benziyor, aslı felan karadenizli olmasın sakın shota gibi

umut bulut 9 numarayı giysin Sultan Tekke dönmeyecekse... bu adama 10 numarayı verelim yakışır... ya da 7 giysin
            “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• son 3 sayfaya baktım kafam karıştı. Daha düne kadar Mehmet Akgün ve Altay'lı Sancak ile anlaşmıştık. Ama bugün gelinen noktada Mehmet Kasımpaşa'ya, Sancak İst.B.Bl.ye gitmiş...

Buarad başlığı 35 kişi takip ediyor, biriside cezalı arkadaşımız

Ama geçmiş yıllardaki tempoyu yakalamaya başladı başlık sanırım... Şu filika'da burada olsaydı, daha keyifli olacaktıya, neyse...

Yorum

• İlk olarak A.C.ERSEVER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar bu adamın burnu benim burnuma benziyor, aslı felan karadenizli olmasın sakın shota gibi
                nerden gördün hemen burnunu yaa

Yorum

• İlk olarak Trabzonli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Haddi yaa. Benim izledigime gorede tam tersi cagdas basar. erdinc neden geldi ki zaten geri
                  13 Vitor Hugo

Yorum

• Hasagic haberine kaynak ne?

Yorum

• videolarda yandan bi çekimi vardı da yav adamı bağrıma basmaya hazırlanıyorum da, benzer bi yan bulmaya çalışıyorum idare edin
                      “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• çağdaşı takımda bırakırlarmıki arkadaşlar bazı işlei yüzüne gözüne bulaştırmışş adı cıktı bi kere
                        Sürmeneli Prena

Yorum

• bu carl ı aldık mı şimdi biz???
                          ne alemdeyiz???
                          ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak tsurmene61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            çağdaşı takımda bırakırlarmıki arkadaşlar bazı işlei yüzüne gözüne bulaştırmışş adı cıktı bi kere
                            o zaman yattara bu takımda ilk gönderilcek kişi sanırım..çömlekçide tanımadığı varmıki acaba

Yorum

• İlk olarak boztepe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu carl ı aldık mı şimdi biz???
                              ne alemdeyiz???
                              valla kardeş bende anlamadım daha ama sanırım daha almamışız bizim büyük başkan(!) daha iyisini arıyomuş..

Yorum

• orası öylede bu yönetim yattaraya yapamadıgını çağdaşa yapmasınn
                                Sürmeneli Prena

Yorum

Yükleniyor...
                                X