Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÖzGüReisEsenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    başta hüseyin olmak üzere "her futbolcu gibi benimde hedefim avrupada oynamak" diyen topçular hemen postalanmalı.
    Tolga gibi "hedefim avrupaya gitmek değil Trabzonu avrupaya taşımak", o zaman zaten avrupalı olmuş olurum diyen isimlerle yola devam etmeliyiz.
    altına imzamı koyarım ama hüsonun gitmesi kendisi içinde trabzonspor içinde iyi olur.bu adamı alacak takıma acırım
    sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
    Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• İlk olarak vadaa55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      altına imzamı koyarım ama hüsonun gitmesi kendisi içinde trabzonspor içinde iyi olur.bu adamı alacak takıma acırım
      Abartmayın hüseyinden önce gidecek bir sürü adam var bu takımda.

Hüseyin bize lazım umarım gitmez
      ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Hüseyinin futbolunu beğenmeyenlerdendim ama artık Hüseyini seviyorum, ve Hodus a katılıyorum
        TrabZonguldaklı...

Yorum

• güzel kardeslerim bosuna ümitlenmeyin mladen petrici dortmund 3,5milyona almis...
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• onu bunu bilmem ama eğer şampiyon olmak istiyorsak önce kadromuzu korumalıyız daha sonra kaliteli oyuncular alıp güçlendirmeler yapmalıyz. yani fatih tekkeyi gönderip umutu alırsan olmaz. düşünüyorum ki marcelinho umut fatih üçlüsü iyi işler çıkarabilirdi ve düşünü futbolun kalitesini düştüğü bi senede derbilerden epey bi puan çıkardığmız bi senede neler olmazdı ....
            ...anti-klişe timi...

Yorum

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abartmayın hüseyinden önce gidecek bir sürü adam var bu takımda.

Hüseyin bize lazım umarım gitmez
              hüseyin çimşir hakında bir yorum tamamiyle katılıyorum kendisi iyi bir Trabzonsporlu ama klübe iyi bir bonservis katacaksa neden olmasın

"türkiyenin patrick vieirası, maestrosu gibi isimleri olan fakat hangi maçını izlediysem ersun yanal, şenol güneş, fatih terim veya ziya doğan ne görüyorda ben göremiyorum diye düşünüp kahrolduğum, hiçbir artısı olmayan, bunun yanında o kadar uzun boyu olmasına rağmen ve oynadığı mevkideki en önemli görevi itibariyle havadan gelen topları kafa ile indirmesi gerekirken, izlediğim hiçbir maçta bu işi yapamayan, pas veremeyen, oyun kuramayan ve yavaşlatan, tackle yapana kadar mevsimlerin değiştiği buna rağmen sürekli forma şansı bulan dümdüz ortasaha oyuncusu." ayrıca ekşisözlükte ki bütün hüseyin yorumlarını okumanızı tavsiye ederim
              En son vadaa55 tarafından düzenlendi; 08.06.2007, 15:45.
              sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
              Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• vay be demek kaçırdık mladen i haaa tüh beya iyi adama benziyodu ....

Yorum

• artik hüseyin iyi bir paraya satilmali bence...serkani da aldik...üc ön libero oynayacak halimiz yok...ziya doganin plani seneye orta sahada cok kosan , pres yapan , savasan iki ön libero oynatmak...bunlar gattuso ayman ve serkan balci...hüseyin ya satilacaktir yada stopere cekilecektir...
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• satalım o parayla da petric i alalım nasıl fikir ,??

Yorum

• gönderilecek futbolcumuz yok mu bizim hala izleyip te mi karar vereceğiz çıkar bir liste bu oyuncular satılık listesindedir de olsun bitsin bu ne biçim transfer politikasıdır anlamadım gazete de yazan futbolcuların hiçbirisine inanmıyorum herşey federasyon un vereceği karara bağlı ya thomasla djokajla devam edeceğiz yada transferin son gününe kadar thomasla djokaj elimizde kalacak biz de yabancı alamayacağız hersene olduğu gibi sefilleri oynayacağız saçma sapan idare ediliyoruz bir transfer politikamız bile yok...
                      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• bana göre talip olmadığımız oyuncuları kaçırmayız.. mesela etoo bunlardan biri ve milanla anlaşma imzalarsa biz onu kaçırmış sayılmayız..

bu arada perez oynamamış galiba.. ben amores perros u severim ama uyuyakalmışım..

Yorum

• İlk olarak vadaa55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hüseyin çimşir hakında bir yorum tamamiyle katılıyorum kendisi iyi bir Trabzonsporlu ama klübe iyi bir bonservis katacaksa neden olmasın

"türkiyenin patrick vieirası, maestrosu gibi isimleri olan fakat hangi maçını izlediysem ersun yanal, şenol güneş, fatih terim veya ziya doğan ne görüyorda ben göremiyorum diye düşünüp kahrolduğum, hiçbir artısı olmayan, bunun yanında o kadar uzun boyu olmasına rağmen ve oynadığı mevkideki en önemli görevi itibariyle havadan gelen topları kafa ile indirmesi gerekirken, izlediğim hiçbir maçta bu işi yapamayan, pas veremeyen, oyun kuramayan ve yavaşlatan, tackle yapana kadar mevsimlerin değiştiği buna rağmen sürekli forma şansı bulan dümdüz ortasaha oyuncusu."

Bana göre Hüseyin bu sene çok iyi bir performans gösterdi.Özellikle ligin ikinci yarısında çok iyiydi.Sizin düşüncenize katılmamakla birlikte saygı duyuyorum fakat bana göre Hüseyin bize lazım
                          ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• 3-4 oyuncu alacaklardı.
                            kadroyu koruyup sadece kaliteli takviyeler yapacaklardı.

şimdi step gökdeniz hüseyin gibi kadronun kaliteli elemanlarının satılmasını gündeme getiriyorlar.

bunların lafına i-na-nıl-maz..
                            hocasından başkanına kadar hiçbirinin lafına zerre kadar itibar etmiyorum..

Yorum

• çok tutucu bir fikir gibi gelebilir belki ama bence trabzonspor gibi bir takımın transfer yaparken karadeniz havzasının dışına çıkmaması gerekir. Panamadan topçu bakıyorlarmış , gülermisin ağlarmısın ?

Yorum

• ya yok mu 10 numara haberi arkadaşlar ???

Yorum

Yükleniyor...
                                X