Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kaleciye hiç gerek yok bence.tolga gayet sağlam.
    takımda solda oynayacak tek oyuncu var onu düşünmüyoruz.forvetimiz iş yapamıyor onu düşünmüyoruz.dert kaleciye kaldı.

transfer sezonu ne zaman bitecek acaba?
    HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• hüsoyu savunanlar bende sizi anlamıyorum

şu hüseyine savunanlar haftaya maçta istatistik tutsun neler yapacak...ben arkadaşlarla tutunca(vallahi elimde kalem kağıt falan) gülmekten ölüyorum...bu nasıl milli topçu diyorum...ayrıca milli takıma çağrılmış diyorsunuz bu adam sadece uzun olmasının avantajından milli takıma çağrılıyor kaç maç ilk 11 oynamış...haftaya yiyeceği çalımmları,atacağı yan pasları(1 kere dikine oyna be kardeşim),kaleye şut çekememesi,düzgün orta açamaması,kağnı gibi hareket etmesi vesaire...Hüseyinin Trabzonsporluluğu beni kesmez kardeşim top her ona geldiğinde içimi bir korku kaplıyor vertigom artıyor
      sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
      Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• 31 ağustosda transfer son.
        solbek,solaçık,forvet iyi bir takım izlemek için bunlar şart
        Trabzon SK 1967
        #8 Adam Maher

Yorum

• 04.09.07 yanlis hatirlamiyorsam
          onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
          NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• Biz ki Stepanov'u porto'ya verirken Renteria'yı alamadık, daha da alamayız kimseyi. Rüya gibi bir adamdı be. ah ah... Gitti Wason Renteria.

Yorum

• Transfer 3 eylül saat 17 00 de bitiyor ...

bu forumda bir şey dikkatimi çekiyor istisnalar hariç yaşı belli bir yaşın üzerinde olanlar ile olmayanlar arasında genelde her konuda çok fark oluyor ....

en basiti dikkat ediyorum istisnalar hariç yaşı 18 -24 25 arasında olanlarda tolga hayranlıgı var ... sanırım akran dayanışması ... bir aralar jeff in avukatları vardı aynı grupta onlar kayboldu ...

tecrübe zamanla kazanılıyor

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Transfer 3 eylül saat 17 00 de bitiyor ...

bu forumda bir şey dikkatimi çekiyor istisnalar hariç yaşı belli bir yaşın üzerinde olanlar ile olmayanlar arasında genelde her konuda çok fark oluyor ....

en basiti dikkat ediyorum istisnalar hariç yaşı 18 -24 25 arasında olanlarda tolga hayranlıgı var ... sanırım akran dayanışması ... bir aralar jeff in avukatları vardı aynı grupta onlar kayboldu ...

bende yok valla .. ama martinezden eksiği yok.. bi ara tamam oldu demiştim tolgaya ama baktımki oldugu falan yok...ama başarılar diliyorum kendisine çünkü 1 sene kalemizde kalacak.
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Transfer 3 eylül saat 17 00 de bitiyor ...

taş gelmiş bize.
                  ben de açıklamamı yapayım ben de trabzonlu hayranlığı var.yaş mesele değil.akran dayanışması hiç değil.
                  eğer bir oyuncumuz en az benim kadar trabzonsporluysa,kaybedince en az benim kadar üzülüyorsa ve sahada bişeyler yapmak için çırpınıyorsa takdir ederim.
                  tecrübe zamanla kazanılıyor demişsiniz gerekli izni verin tevrübeyi kalede tolga kazansın.
                  herşeyi herkesi kötülemek aşağılamakla olmuyor.biraz destek olmak lazım.hele ki adam gerçek trabzonsporluysa bu desteği 2 deaf hak eder bence.
                  önce asıl eksikleri görmemiz lazım.
                  hastanın solunumu yok,kalp durmuş biz elindeki kesikten bahsediyoruz.o kesik iyileşir önce solunumu ve kalbi düşünmeliyiz.ha kesik iyileşmedi illa gerekliyse oraya da gereken yapılır.
                  ama herşeyden önce küçümsenmek,akran dayanışması şu bu demek yerine olayda anlatılmak istenen özü kavramak lazım.

konuyu da dağıtmamak lazım.transfere asıl ihtiyaç olan yer sol açık,sol bek ve forvet lazım mutlaka.
                  hadi zaten sol açıksız oynuyoruz bari sol bek ve forveti alsınlar bu sürede.isimler bile atılmıyor ortaya bu bile düşündürücü
                  En son Bartuğ13 tarafından düzenlendi; 22.08.2007, 01:17.
                  HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    alış abii ya sen ne diyosun habertürke gir de bak şeriatin kestiği parmak acımazmışş

evet hepsi seriatci kesildiler birden...serefsizler
                    Tempesta sul Mare Nero

Yorum

• SILVA ATAGI

AALBORG’UN İsveçli golcüsü Rade Prica’nın yüksek bonservis ücreti nedeniyle bu transferi rafa kaldıran Trabzonsporlu yöneticiler, Arjantin’in Gimnasia La Plata’nın golcüsü Santiago Silva için harekete geçiyor. Teknik direktör Ziya Doğan’ın daha önce izlediği ve transferine onay verdiği Santiago Silva’nın bonservis bedelinin 2 milyon euro olduğu belirtilirken, Trabzonspor’un Gimnasia’ya 1 milyon euro teklif ettiği belirtildi.URUGUAYLI golcü ile anlaşan Trabzonspor, Gimnasia ile pazarlıkları da olumlu sonuçlandırıp, oyuncuyu imza için Trabzon’a getirmek amacında. Ersen Martin ve Yattara’nın sakatlığı nedeniyle forvet hattına mutlaka takviye yapmayı düşünen bordo-mavililer, Uruguaylı golcünün işini bitirmekte kararlı. Galatasaray’ın da Silva için devreye girdiği de belirtilirken, Trabzonspor’un transferde bir adım önde olduğu ifade edildi.GEÇEN sezon Arjantin Ligi’nde 33 maçta 13 gol atan Urugaylı golcü, Almanya’da Energie Cottbus’da oynarken taraftar kendisine ‘Tank’ lakabı takmıştı. 3 haftası geride kalan Arjantin liginde Santiago Silva, 1 gol kaydetti. Uruguaylı golcü, güçlü fiziği ve savaşcı özelliğinin yanında bitirici vuruşlarıyla ün yapmış durumda.
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• Küme düşen takımlarda iyi futbolcular varmı ? Onları araştırıtoruz herhalde , birde kulüpleriyle problemi olup kendine kulüp bul denilen futbolcular var. Yabancı kontenjanımızda yer açıldımı ?
                        TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

• ‘Tank’ gibi golcü!

Trabzonspor, 'Tank' lakaplı Santiago Silva için 1 milyon Euro'yu gözden çıkardı.
                          22.08.2007

Yönetim arayışta
                          Geçtiğimiz hafta Ersen Martin ve Yattara’nın sakatlıklarının ardından golcü arayışına hız veren Bordo-Mavili takım aradığı ismi Arjantin’de buldu. Henüz teknik direktör Ziya Doğan’ın transfer ile ilgili bir rapor vermemesine karşın alternatifli bir liste hazırlamaya karar veren Bordo-Mavili yöneticilerin Arjantin’in Gimnasia La Plata takımında forma giyen Santiago Silva’yı kadrosuna katmak için girişimlere bağlamak için girişimde bulunduğu ifade edildi.

Doğan da istiyor
                          Daha önce Almanya’nın Energie Cottbus takamında forma giydiği dönemde, taraftarların ‘Tank’ lakabını taktığı Santiago Silva’nın Arjantin Ligi’nde 33 maçta 13 gol attığı ifade edildi. Teknik direktör Ziya Doğan’ın daha önce birkaç kez izleyip, transferine onay verdiği Uruguaylı golcü Silva’nın bonservis bedelinin 2 milyon Euro olduğu, Trabzonspor yönetiminin ise Arjantin kulubüne 1 milyon Euro verdiği bildirildi. Bu transfer önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Yunus Emre Sel/DHA
                          Trabzon SK 1967
                          #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak vadaa55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şu hüseyine savunanlar haftaya maçta istatistik tutsun neler yapacak...ben arkadaşlarla tutunca(vallahi elimde kalem kağıt falan) gülmekten ölüyorum...bu nasıl milli topçu diyorum...ayrıca milli takıma çağrılmış diyorsunuz bu adam sadece uzun olmasının avantajından milli takıma çağrılıyor kaç maç ilk 11 oynamış...haftaya yiyeceği çalımmları,atacağı yan pasları(1 kere dikine oyna be kardeşim),kaleye şut çekememesi,düzgün orta açamaması,kağnı gibi hareket etmesi vesaire...Hüseyinin Trabzonsporluluğu beni kesmez kardeşim top her ona geldiğinde içimi bir korku kaplıyor vertigom artıyor
                            oooo zaten vahid halilhodziç şenol güneş fatih terim ve hatta ziya doğanın yardımcıları okadar kötüki senin gibi istatistik tutamıyolar

sırf anlamadıklarından anlamış gibi yapıp hüseyinin ilk 11'e girmesine ses çıkarmıyorlar

zaten kaleye şut çekmediği için düzgün orta açamadığı için kağnı gibi olduğu için wigan la rubin kazan tonla para verip hüseyini istiyorlar takımlarına. onlara böle gereksiz ,istatistik rakamları yüksek olmayan bi oyuncu lazım dimi

ya sahi bişe sorcam sana hadi ersen boyuyla seçildi desen , hüseyin defanstada oynamıyo milli takımda boyula seçilmesi için

sırf sırık gibi diye milli takıma seçiliyor hemi

ee hüseyinden uzun adam yokmu piyasada onları çağırsın fatih terim

zaten o saydığın özellikler oldumu o hüseyin olmuyor başka bişe olyor

he bide son bi söz bu takımın şampiyon olması için(bence) ya trabzonsporluluk ruhunu taşıması lazım

yada bütün takım harbiden (avrupalı manada )profesyonel olacakki şampiyon olalım

ok

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak vadaa55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gercekten Hüseyini bu şekilde mi seyrediyorsun?Hüseyinin yapamadığı tek rakip kaleye dikine gidememek mi?Yahu kardeşim görmüyormusunuz sahada bu görevi yapacak Gökdeniz ve Ceyhun var.Hüseyin'in görevi kaleye dikine gitmek değildir.Hüseyin, defansle forvet arasındaki o büyük boşluğu tamamlayan dinamo görevi gören bir adam.Onun görevi kaleye dikine gitmek değildir.Bunuda yapsa zaten milan'da oynuyor olurdu şimdi...

Hüseyin, sahada bütün futbolculardan daha çok koşuyor bunuda istatistiklerinde hesaplayabildin mi?Hüseyin sahada top rakipdeyken onlar atağa kalkmadan, takım kontra yemesin diye rakibe ilk basan oyuncu olduğunuda gördün değil mi?Kaç top çaldığınıda hesaplamışsındır...

Yani öyle bir laf söylüyorsunki çok yazık!!!Sadece uzun boyundan ötürü milli takıma çağrılıyor diyorsun ki;şaşmamak elde değil!!!Bu nasıl bir mantık?Milli takım hocası bu işide bilmiyor zaten...Ayıptır kardeşim, yazıktır...Hüseyini milli takımdan alalım ve onun mevkiine birini koyalım...Hadi sen yaz bu ismi kimi koyacağız oraya?Aurellio'da sakat buyur yaz isimleri...İbrahim Toraman mı?,Fahri Tatan mı? v.s. kim????

Maç senin gibi elinde kağıt kalemle ön yargılı bir şekilde seyredilmez.Hüseyin'in saha içerisinde tüm olumsuzluklarını not edebilirsin ama birde artılarını yaz be güzel kardeşim.Hiç artısı yok dersen, kusura bakma ama senle bu konuyu,futbolu konuşmamıza gerek yok...
                              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gercekten Hüseyini bu şekilde mi seyrediyorsun?Hüseyinin yapamadığı tek rakip kaleye dikine gidememek mi?Yahu kardeşim görmüyormusunuz sahada bu görevi yapacak Gökdeniz ve Ceyhun var.Hüseyin'in görevi kaleye dikine gitmek değildir.Hüseyin, defansle forvet arasındaki o büyük boşluğu tamamlayan dinamo görevi gören bir adam.Onun görevi kaleye dikine gitmek değildir.Bunuda yapsa zaten milan'da oynuyor olurdu şimdi...

Hüseyin, sahada bütün futbolculardan daha çok koşuyor bunuda istatistiklerinde hesaplayabildin mi?Hüseyin sahada top rakipdeyken onlar atağa kalkmadan, takım kontra yemesin diye rakibe ilk basan oyuncu olduğunuda gördün değil mi?Kaç top çaldığınıda hesaplamışsındır...

Yani öyle bir laf söylüyorsunki çok yazık!!!Sadece uzun boyundan ötürü milli takıma çağrılıyor diyorsun ki;şaşmamak elde değil!!!Bu nasıl bir mantık?Milli takım hocası bu işide bilmiyor zaten...Ayıptır kardeşim, yazıktır...Hüseyini milli takımdan alalım ve onun mevkiine birini koyalım...Hadi sen yaz bu ismi kimi koyacağız oraya?Aurellio'da sakat buyur yaz isimleri...İbrahim Toraman mı?,Fahri Tatan mı? v.s. kim????

Maç senin gibi elinde kağıt kalemle ön yargılı bir şekilde seyredilmez.Hüseyin'in saha içerisinde tüm olumsuzluklarını not edebilirsin ama birde artılarını yaz be güzel kardeşim.Hiç artısı yok dersen, kusura bakma ama senle bu konuyu,futbolu konuşmamıza gerek yok...
                                ağzından bal damlyor abi

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X