Ve yine hüsran... Bu sene takımdan ne bekleyeceğiz !!!!! ???
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTomas Jun gibi bir gol kralimiz var, unutuyorsun heralde...
Yahu yazmayin böyle seyler.
Zorla sövdüreceksiniz su ser....Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Allah korusun ya Umut bize lazimİlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaftayada Umutun ayagi kirilir ve biz golcüsüz oynariz!
Yasasin Mantalite!
Yorum
-
İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardes bunlar Trabzonsporun menfaatlerini dusunen insanlar degil hatta bu 5 mac seyircisiz islerine geldi simdi kendilerini kimse istifaya davet edemeyecek klubu sattiklarini aciklamadiklarina gore sevinebiliriz
Bulunmamis nimet o ser.... icin!
Ulan gercekden eger tesislerde yönetici varsa gidip basalim ve bir güzel dövelim.
Transfer nasil yapilirmis görsün köp...Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
transfer sezonu kapandı..İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene kiliti yaaa
az bi durun bişeler tartışıyorz!!!
yorum yapmak istemeyen yapmasın kardeşim...
daha ne tartışılacak?
yönetimle ilgili ise zaten tartışırız..
Yorum
-
Olayı bir de şu yönden değerlendirelim:
Dünyanın en iyi oyuncularını da transfer etsek ( Mesela Symek, Marcelinho, Stefanov, Musampa, Fatih Tekke, Cem Demir, Ali Güzeldal, Eller,, Murat Ocak, Jeferson ) böyle bir hocanın elinde ne hale düştüklerini gördük.
Mantalite değişmedikten sonra paramızı sokağa atmadığımız iyi oldu.
O kadar üzülmeyin.
Yorum
-
İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah korusun ya Umut bize lazim
Lazim degil kardesim.
Umut, Gökdeniz, Yattara, Ceyhun, Hüseyin vs. bize lazim degil.
Biz zaten 5. icin oynuyoruz. Onlarsizda olur.
Hepsinin ayagi kirilsin.
Delirttiler bu ser... beni!Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
kendi kendime evde geziniyorum,
Vallahi rezalet, Billahi Rezalet,
Nerede kaldi o eski asalet...
....
arkasindan da siddetli bir tempo ile basliyorum
yonetim istifa !!!!, yonetim istifa !!!!There are 10 kinds of people
Those who understand binary and
Those who don’t
Yorum
En Aktif Kullanıcılar