Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Konuyla ilgili AjansSpor.çom'a açıklama yapan Trabzonsporlu yetkililer, Ersen Martin'in Bolu'daki kampa katılacağını ifade ederken, Huelva'nın sözleşilen zaman diliminde parayı hesaba yatırmamış olmalarının bu transferin bitmesine sebep olduğunu ifade ettiler
    hadi oradan be...
    kimi kandırıyorsunuz??
    yalana bak hele..

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ersen canlı yayında 24 Tv ye çıktı ve ispanyaya kesin gideceğini,dönüş olmadığını yönetimden de kendisini kimsenin aramadığını,bilgisi olmadğını söyledi.
      Arkadaslar ne oluyor anlamadim vallahi Albayrak gerilim filmine cevirdi Trabzonsporu

Yorum

• ersen gercekten takımımıza transfer edildiyse inşallah uyum sorunu yaşamaz..
        Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ersen'le Prica'nın yolda karşılaşmaları ihtimali yüzde kaçtır arkadaşlar?
          % çok.........
          poetricus

Yorum

• bizimkiler her zaman sözlerini tutuyorlarda adamlar parayi söz verdikleri zamanda yatirmadi diye adami geri cagiriyorlar
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Ayrıca bu haber kesinlikle doğru olamaz çünkü ispanya liginde transfer bitti ve adamlar zaten imzaladılar sözleşmeyi Ersen'le.

Ha bu arada bizim transfer döneminin 7 eylül saat 18:00 da biteceğini söyledi Oğuz Tongsir dün lig tv de. Bu konuda kesin bilgisi olan yok mu aramızda??
              Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Ersen'i 1.500.000 dolara satmıştık bedavaya geri aldık iyi kar ettik valla. Bu yöneticilerin ticaret anlayışı süper valla
                TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
                Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• Ersen Martin İspanya'ya gidiyor(Gidemedi)

Prica Trabzonspor'a geliyor(Gelemedi)

Yorum

• İlk olarak aka5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    adamlar akp gıbı. ne varsa satıyolar . en son takımıda satarlar gıderler
                    ya zaten insanların tepesi atmış..
                    buraya gelmiş hala parti ismi ile konuşuyorsun..

nedir yani??
                    siyasi kavga mı aradığınız...
                    eşlik mi edelim yani?
                    allah allah...

Yorum

• Ersen'le Prica yolda karşılaşmışlar ve bir birilerine yol vermeyip kavgaya tutuşmuşlar. Sonra hem Türkiye hem de İspanya'daki transfer sezonu bitince ikisi de mecburen takımlarına dönmüşler...
                      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• eger ersen gercekten ts de kalırsa yarın gidip formasını alıcam
                        Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ayrıca bu haber kesinlikle doğru olamaz çünkü ispanya liginde transfer bitti ve adamlar zaten imzaladılar sözleşmeyi Ersen'le.

Ha bu arada bizim transfer döneminin 7 eylül saat 18:00 da biteceğini söyledi Oğuz Tongsir dün lig tv de. Bu konuda kesin bilgisi olan yok mu aramızda??
                          Transfer dönemi 18 dakika sonra bitiyor.

Yorum

• Ersen geri dönmese bile yeni transfer yapılmaz 15 dakikada

Yorum

• Bu yönetim sizce Ersen için Huelva'ya bonsevis ödemiş olabilir mi?
                              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Neler olmuş ben gittikten sonra yaŞaka gibi ya bişey diyemiyorum bu olaylar karşısında..Sinir hastası oldum genç yaşımda gülüp duruyorum..
                                7-7-7-7-7-7-7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X