Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yönetim ise İspanyol kulübüne imza atmaya giden Ersen Martin’e “telefonunu açık tut.Bizden onay almadan imza atma sakın. Senin yerine hiçbir oyuncu alamadık. Seni İspanyol kulübüne vermeyebiliriz. Bu yüzden bizimle irtibat kurmadan sakın ola imzalama” diyerek uyardığı ortaya çıktı.

İmzaya giden Ersen Martin’in bu isteğe ne kadar olumlu cevap vereceğini ise birkaç saat içinde öğrenmiş olacağız. Zira Transfer sezonu mesai bitimi ile birlikte sona erecek.

Gelme Ersen Allahini seversen gelme bunlarin oldugu yere gelme sakin
    kesinlikle gelme..
    bu kadar rezillik olur mu canım..
    bari bizden giden topçunun sözünün eri olduğunu bilsinler..
    bu kadar kaypaklıktan sonra tutar bi tarafımız olsun.

Yorum

• İlk olarak rones tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şimdi biz huelvadan ersenımı transfer ettik....
      ins uyum sorununu cabuk atlatir turkiyeye romanyaya rezil ettikleri yetmedi ispanyadada rezil olduk

Yorum

• bu yönetime lanet olsun..!!!!!!! izlenmeden oyuncu alınır mı ersen kim ki ??? mantelizeye uymaz.. sakat oyuncu alınır mı ??????????????????? vay be ispanyadan topcu aldık
        Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

ne kadar büyük bi iş başardık dimi?!?!?!?!?!?

bu yönetim bunu başarı olarak görmezse bnde bişe bilmiyorum...
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Utancımdan yerin dibine girdim

Yorum

• bu haber 1 saat önce ajansa geçmiş ama huelva sitesinde böle bi haberi geçmemiş düşündürücü
              Trabzon SK 1967
              #8 Adam Maher

Yorum

• ben hala geri çağırdıklarına inanmıyorum. bu kadar amatörce bir anlayış olmamalı. bu klüp bu kadar küçük düşürülmemeli. tamam kalsın transfer yapmayında bari klübü rezil etmeyin bırakın adam gitsin.

Yorum

• Bunlar insanı çileden çıkartır. Yönetim diye getirdik, ne çıktı
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Evet Tesisspor dan da Jun u aldık
                    ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

marka ..yaptılar kulübü ...bakın ispanyadan futbolcu transfer ediyoruz.... tercih edilen bir kulüp oldu demişti sayın başkan ...
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak ÖzGüReisEsenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        azıcık aklı selim yorum yap.
                        Cok yaptim, bundan sonra yapsam bile bos yere yapmis olurum.
                        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• ersen bence cok kalıtelı golcu sakatlıgı olmasa. ama adam bu saatten sonra gerı donse nekadar faydalı olabılır sızce? adam kafasında ıspanya hayalı kurarken bıanda takıma gerı don. boyle sacma sey olurmu???.ben olsam donmem baska takıma gıderım .gerekırse sozlesmseyı feshederım bıda oynanam o takımda
                          bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• cikacagim diyorum transfer haberleri o kadar heyacanliki cikamiyorum
                            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yönetim ise İspanyol kulübüne imza atmaya giden Ersen Martin’e “telefonunu açık tut.Bizden onay almadan imza atma sakın. Senin yerine hiçbir oyuncu alamadık. Seni İspanyol kulübüne vermeyebiliriz. Bu yüzden bizimle irtibat kurmadan sakın ola imzalama” diyerek uyardığı ortaya çıktı.

İmzaya giden Ersen Martin’in bu isteğe ne kadar olumlu cevap vereceğini ise birkaç saat içinde öğrenmiş olacağız. Zira Transfer sezonu mesai bitimi ile birlikte sona erecek.

Gelme Ersen Allahini seversen gelme bunlarin oldugu yere gelme sakin

Bu gelişme üzerine Ersen'in telefonu sessize aldığı ve imzayı attıktan sonra telefonu duymadım şeklinde safa yatmayaı düşündüğü öğrenildi
                              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu haber 1 saat önce ajansa geçmiş ama huelva sitesinde böle bi haberi geçmemiş düşündürücü
                                bizim siteden zaten tık yok ne gitti ne kaldı diye demek altında bi çapanoğlu varmış!

Bazen Sevinç Bazen Keder
                                YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X