Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sen elindekini sat ondan sonra ergin keleş bekle sanki erginin bu takıma uyum sağlayacağının garantisi var ben beklerim arkadaş getiremiyorsa satmasın...............

Yorum

• evet bence de bu saatten sonra transfer olmaz ne yazık ki
      jun affedilip kadroya alınacaktır
      umut-jun beraber
      fena da olmaz hani
      Fanki tonki zonki...

Yorum

• Artık bu yönetim niyadını doldurdu bencede ilk başlarda bizlerde çok şeyler bekledik İşte tamam Alnayrak tır yapar birşeyler diye ama.. sfır hiçbirşey yapamadı
        HEY ANADOLU DÖNDE TARİHE BİR BAK KİMİ GÖRÜYORSUN?

ŞAMPİYON TRABZONSPOR DİYEEEEEEEEEEE BAĞIRRRRRRRR

Yorum

• transfer için ersenin neden gönderildiğini anlamak zor gerçekten ama bir forvet alınıyor..
          iddia edildiği gibi prica değil bence o forvet..
          zurawski olabilir..
          ileride top tutan bir oyuncu lazımmış da takıma..
          haydi bakalım hayırlısı!

Yorum

• saçma ziyanın saçma sistemine uyacak bi saçma adam lazım..
            yaşı 31 olunca zurawski ne işe yarar ama...

Yorum

• Mehmet Yıldız'ı alsınlar Stichus, Hayrettin'le beraber, olsun bitsin
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• forvet değil orta saha lazım ama anlatamadıkk o zaman adam akıllı karşı karşıya gol atabilen bir forvet istiyoruz bu özelliklere uyan rade pricaa
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  transfer için ersenin neden gönderildiğini anlamak zor gerçekten ama bir forvet alınıyor..
                  iddia edildiği gibi prica değil bence o forvet..
                  zurawski olabilir..
                  ileride top tutan bir oyuncu lazımmış da takıma..
                  haydi bakalım hayırlısı!
                  abi yapma bu zurawski szymek in en yakın arkadaşıydı gelirmi
                  SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                  CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• bize ilk önce topa vurmasını bilen , şut çekebilen , pas organizasyonunu sağlayabilen bir orta saha oyuncusu lazımdı
                    zaten o olmadıktan sonra forvet alsan kaç yazar
                    yarın da futbolcu alamazlar ben size söyleyeyim
                    bu iş burada biter gibime geliyor
                    Fanki tonki zonki...

Yorum

• İlk olarak MERT MAYA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bize ilk önce topa vurmasını bilen , şut çekebilen , pas organizasyonunu sağlayabilen bir orta saha oyuncusu lazımdı
                      zaten o olmadıktan sonra forvet alsan kaç yazar
                      yarın da futbolcu alamazlar ben size söyleyeyim
                      bu iş burada biter gibime geliyor
                      bir tane vardı ama ziya onuda ziyan ediyor yusuf kurtuluş...sana de diyeyim ben be ziya....
                      poetricus

Yorum

• 15 milyon euro 5-6 futbolcudan kazandık...yaklaşık 27 trilyon....30 trilyon da borç yaptık toplam 57 trilyon....yani yaklaşık 40 milyon dolar para çar çur edildi şu anki duruma göre....40 milyon dolara stat yapımına başlanırdı belki yarısı bile yapılırdı....
                        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Arkadaşlar merhaba
                          artık Trabzonspor için kimin doğru düşündüğünden şüphe eder oldum ...Ama ben bir sezonda 3 hoca değiştiren,ligin 1.devresi ile 2. devresi nde takımı tamamen değiştiren bir trabzonspor istemiyorum.Bu yönetim böyle çıktı çok vaat ettiler az yaptılar hatta ellerindeki değerleri sattılar. bu sezondanda umutsuzum ama takım rayına oturur birde iyi bir golcü bulursak en azından hani yinede bir umut besliyorum.Nede olsa Trabzonsporluyum.Tabiki bize çok iyide bir 10 numara lazım yıllardır olmadı böyle bir futbolcumuz. Ama Ziya Doğan'a da hak verin Yönetim almayınca Ziya ne yapsın.Biraz yapıcı olmakta yinede fayda görüyorum.İstikrar iyidir. Takıma sonuna kadar destek. Tüm Büyük medya kuruluşları Trabzonun üstüne oyun oynadıkları gibi TRABZONSPORun üzerinede oyun oynuyorlar.herhangibir İstanbul takımının yaptığı çirkeflikleri ES geçerken Tarabzon daki küçük olayları günlerdir televizyonlardan yayınlayarak eyyamcılık yapılıyor seyirci galeyana getirilmek isteniyor. Böylece daha büyük olaylar çıksın Trabzon ve Trabzonspor daha büyük zararlar görsün diye... Siz bu oyunlara gelmeyin.ve her şartta takıma destek verelim lütfen.Zaten olan oldu.Aralık ayında kongre var beğenilmeyen yönetim değiştirilir.Selamlar. [çelik55]

Yorum

• dostum yönetim alsa ne olacak......ziya mı oynatacak 10 numarayı? ne demek yönetim almadı ziya ne yapsın? eğer insanın kendine saygısı varsa istifa eder..bizde adam gibi adam fikrine devam ederdik.... zaten ziya iyi adam alınmasını istemiyor... kendi adamlarını oynatmak istiyor ve bu adamlarla başarılı olmak istiyor... ve yanlışlıkla başarılı olursada ben bu kazmalarla bile başarılı olurum diyecek... adı üstünde yeri doldurulamyacak td nede olsa...........

Yorum

• ziyanın derdi üzüm yemek deilki bağcıyı dövmek
                              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Zurawski atağı

Trabzonspor yönetimi, Zurawski için Celtik kulübüne teklif sundu

Zurawski atağı

Trabzonspor yönetimi, Zurawski için Celtik kulübüne teklif sundu.

Transferin bitimine 2 gün kala Trabzonspor forvet arayışlarını hızlandırdı. İsveçli Rade Prica ile el sıkışan ama pürüz çıkacağını düşündüğü için yeni alternatifler arayan bordo-mavili yönetim, Polonyalı Zurawski ile temasa geçti. Teknik direktör Ziya Doğan'ın bizzat kendisinin yürüttüğü transferde İskoçya'nın Celtic takımında oynayan Szymkowiak'ın
                                eski takım arkadaşı Maciej Zurawski'nin kiralık olarak alınması için teklif verildi.

İKİSİNDEN BİRİ ALINACAK
                                İstanbul'da yapılan transfer zirvesinde başkan Nuri Albayrak, Haşim Sayitoğlu ve Ziya Doğan forvet alternatiflerini masaya yatırırken, ortaya 3 isim çıktı. Prica ve Zurawski dışında Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı Nobre gündeme geldi. Ancak, siyah-beyazlı kulüp, Nobre'yi affedince transfer yattı. Bordo-mavililer Prica ve Zurawski'den birini kiralık olarak renklerine katacak.

gülüyimmi ağlıyımmi bilemiyorum valla bu habere
                                İlk olarak necroshine tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                zurawski gelir mi hiç ya symek kaçtıktan sonra polonyadan bikaç yıl oyuncu alamayız
                                Yönetimin yeni taktiği olmasın bu. zurawskiyi aldık symek ciğim hadi sende dön.
                                HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X