İlk olarak 61_Lazzzo_11 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
gecen sezon da aynisini dediler. yalan!!!İlk olarak halukongan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim bende senin gibi düşünüyordum ama bugun duyduum bi habere göre fatih fenere gelmeyi kabul etmiş uzun ısrarlardan sonraDuysun cümle alem bu büyük sevdayı TRABZONUM için yıkarız dünyayı!..
Yorum
-
Fatih Tekkenin durumu bugun belli olur heraldeİlk olarak Selman Gürcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyriyetten bonservisinde ufak tefek problemler kaldığını söyledi.Fatih zaten sorun yapmaz dedi.
Eee siz ne diyorsunuz bakalım?Fatih fenerde mi sizce?
Yorum
-
geçen sene bende yalan diodum işalah bu sene de yalan olur ama benm duyduum kişi çok sağlam bir fblinin oğlu ki bana carlosun bittini de 3 ay önce sölemişti o yüzden ben korkuyorum cunku soledikleri mantıklı geliyor.Fatih ts önceliğim demiş ama zenit fenerle anlaşmış fatih de mecburen kabul etmiş diolar umarım yalandır bize döner...İlk olarak 61_Lazzzo_11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegecen sezon da aynisini dediler. yalan!!!
Yorum
-
fatihi fener formasiyla görürsem ........İlk olarak halukongan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen sene bende yalan diodum işalah bu sene de yalan olur ama benm duyduum kişi çok sağlam bir fblinin oğlu ki bana carlosun bittini de 3 ay önce sölemişti o yüzden ben korkuyorum cunku soledikleri mantıklı geliyor.Fatih ts önceliğim demiş ama zenit fenerle anlaşmış fatih de mecburen kabul etmiş diolar umarım yalandır bize döner...Duysun cümle alem bu büyük sevdayı TRABZONUM için yıkarız dünyayı!..
Yorum
-
işallah kardeşim ama o da futbolcu zenit oynatmam derse napıcak? Neyse yarın ola hayrola benm icimden bi ses kaptan bize dönecek diyor ama...İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir futbolcu istemedikten sonra hiç bir kulübe gidemez köle mi satıyon futbolcu mu
Yorum
-
benim bildiğm fatih bonservisindeki açığı da kapatır trabzonspora gelirİlk olarak halukongan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişallah kardeşim ama o da futbolcu zenit oynatmam derse napıcak? Neyse yarın ola hayrola benm icimden bi ses kaptan bize dönecek diyor ama...Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
bize dönmek istiyor dedi ama albayrak okadar para vermezİlk olarak halukongan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişallah kardeşim ama o da futbolcu zenit oynatmam derse napıcak? Neyse yarın ola hayrola benm icimden bi ses kaptan bize dönecek diyor ama...
Duysun cümle alem bu büyük sevdayı TRABZONUM için yıkarız dünyayı!..
Yorum
-
Yine yeni yeniden Prica
Bordo-Mavili takımda, Ersen Martin ve Yattara’nın sakatlıkları sonrası forvet hattında yaşanan eksiklik, yönetimi harekete geçirdi.
20.08.2007
Bordo-Mavili takımda, Ersen Martin ve Yattara’nın sakatlıkları sonrası forvet hattında yaşanan eksiklik, yönetimi harekete geçirdi. İki yıldızın yokluğunda gol yollarında zorlanacaklarını göz önüne alan idarecilerin transfer gündemine daha önce prensipte anlaştıkları İsveç’in Aalborg takımında forma giyen Rada Prica’yı aldıkları bildirildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan İbrahim Baturoğlu, “Forvet hattında büyük bir boşluk oldu. İsveçli golcüyle daha önce görüşmüştük. Ancak araya Sivasspor maçı girince, görüşmeler tıkandı. Konuyla ilgili Ziya Doğan’ın raporunu bekliyoruz. Eğer isterse bu oyuncuyu getiririz” ifadelerini kullandı.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir futbolcu istemedikten sonra hiç bir kulübe gidemez köle mi satıyon futbolcu mu
katılıyorum ! fatih istemedikden sonra ezikbahçe forması giymez.
Yorum
-
aynen hatta ben onlara ufukhanıda ekliyorumİlk olarak halukongan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaklısın da işte jabi+ferhat+tayfun bi emrah etmio
fatih gol kralı olduğunda ona ortaları kim açmıştı herkes bi açıp baksın sırf konya maçında 2 asistini hatırlıyorum ben
he bide şu fatih eurosportta ayın golü seçilen fenere 90 a attığı golün asistinide galiba o yapmıştı
velhasıl kelam hepsinden daha iidir
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
hiç bir şartda fatihin fb de olmasını makul ve mantıklı mazeret kabul etmiyorum
ve inanmak istemiyorum
fatifede kızıyorum eger fb ye gitmeyecekse neden bi açıklama yapmaz
şayet yazılanlar dogru çıkarsa
söyleyecegim tek söz var :bir daha futbol hayatında TRABZONSPOR U UNUT
hatta ömür boyu
çünki: trabzon artık senin yuvan deyildir o yuvayı sen yıkmış olursun"Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;O ülkede güneş batıyor demektir."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum