Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ankaragücündeki bebbe'yi niye almıyolar anlamadım adam bi de Türk vatandaşı umut-bebbe-ceyhun 3 lüsü eskisi devam eder bunlara gökdeniz,yattara da eklenince süper bir 5 li olurdu valla
    bebe bana augustine yi hatırlatıyor

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bebe bana augustine yi hatırlatıyor
      prica diyince jun ,bebbe diyince augustine valla trabzonda transfer yapmak çok zor böle düşünürsek
      Trabzon SK 1967
      #8 Adam Maher

Yorum

• prica ya bişey demiyomda bebe de gelecekse artık ankaragücü gibi takımlardan farkımız kalmaz.

Yorum

• ya kimi alırlarsa alsınlar bu saatten sonra gökhan güleçe bile razıyım ya.. yok çünkü forvet yok takımda.. umut tek başına olmaaaaaz...
          VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• fatih kesin bize gelicektir,stepanov ve fatihin paraları nereye gitti?mutlaka gelicektir,kadıköyde sahaya çıksa yine inanmam..

Yorum

• İlk olarak 6fuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              fatih kesin bize gelicektir,stepanov ve fatihin paraları nereye gitti?mutlaka gelicektir,kadıköyde sahaya çıksa yine inanmam..
              fatihin parası(marcelinho,musa,ersan martin)
              marcelinho'nu parası(risp,ayman,ceyhun)
              stepanovun parası ne oldu ben de bilmiyom
              Trabzon SK 1967
              #8 Adam Maher

Yorum

• para verip oynatamıyorsan top toplat (jun+musampa)
                Always Trabzon!!!

Yorum

• valencia 14 veriyor ve kapacakmis gibi
                  bizde 20 verelim kapalim van der vaarti
                  bütün paramlada van der vaart formasi alirim
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

fatihin parası(marcelinho,musa,ersan martin)
                    marcelinho'nu parası(risp,ayman,ceyhun)
                    stepanovun parası ne oldu ben de bilmiyom
                    şu parantez içinde saydığın adamları toplasak fatihin çeyreği etmez,fatih kesinlikle gelecek arkadaşlar merak etmeyin..

Yorum

• yaa kaynak neolur sormayın ama saglam bı kaynakdan aldıgım bı bılgıye gore fatıh fenere ımza atmıs..(şimdi bırılerı ole kaynaksız fılan ne yazıyosun demesın demekkı kaynagı yazamıyorum ıste,ama buyuk ıhtımal dogru bu iş)
                      Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                      Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        valencia 14 veriyor ve kapacakmis gibi
                        bizde 20 verelim kapalim van der vaarti
                        bütün paramlada van der vaart formasi alirim
                        van der vaart gelsin tüm tvleri çıkartıp köprüden atlamazsam adam değilim

Yorum

• İlk olarak yattara1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yaa kaynak neolur sormayın ama saglam bı kaynakdan aldıgım bı bılgıye gore fatıh fenere ımza atmıs..(şimdi bırılerı ole kaynaksız fılan ne yazıyosun demesın demekkı kaynagı yazamıyorum ıste,ama buyuk ıhtımal dogru bu iş)
                          Ya iyi de bu neden bizi bu kdr ilgilendiriyor hala anlamış değilim ! Atar atar ya.Bırakalım adamın yakasını ! Sonuçta adam profesyonel.Bizimler göbek bağı kesilmedi ya.

Ha bana sorun ben onun yerinde olsaydım gidermiydim,asla ! ya da bu forumdaki çoğu renktaşım da ASLA ! cevabını verirdi.

Ki kendi adıma söyliyeyim eğer fenere giderse zerre zoruma gitmez.Çünkü kendisinden böyle bir hamle beklerim karakter olarak.
                          Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak yattara1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yaa kaynak neolur sormayın ama saglam bı kaynakdan aldıgım bı bılgıye gore fatıh fenere ımza atmıs..(şimdi bırılerı ole kaynaksız fılan ne yazıyosun demesın demekkı kaynagı yazamıyorum ıste,ama buyuk ıhtımal dogru bu iş)
                            kaynağı sölemiyosan bari ipucu verde kafamız karışmasın nasıl bi kaynak bu yönetici filan mı ?
                            Trabzon SK 1967
                            #8 Adam Maher

Yorum

kaynağı sölemiyosan bari ipucu verde kafamız karışmasın nasıl bi kaynak bu yönetici filan mı ?
                              eski bi baskanımız..
                              Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                              Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• Ya bu nasil mantiktir biri bana anlatsin.
                                Forvet eksigin var. Tonla para odemek zorunda kaldigin Jun u kadrodisi yapiyorsun.Ustelik bir kez bile sans vermeden. Gecen sene tek macta oynayan ve iyi oynayan genc oyuncun cem i de gonderiyorsun.
                                Sol kanat eksigin var. musampa ya senede 1.2 milyon dolar verip oynatmiyorsun. Ustelik bu adam avrupanin en unlu sol kanat oyuncularindan biri idi. gecen yil oynadigi maclardada fena degildi.
                                Oynatsan kadroya alsan belkide yildizlari parlayacak satacaksin para ile. Duble zarar yani.

Bu nasil yonetim ki araya olaylar girdi diye transferi askiya aliyor.Ulan bir kisiden mi olusuyorsunuz. Biri olaylarla ilgilenirken digeri transferle ilgilenemz mi?
                                13 Vitor Hugo

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X