Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ibo ve Ersan'in sakatliklari ciddi ise ani bir transfer gercekle$ebilir, ki gercekle$mesi lazim !!!

...
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• trübünler fatih tekke diye bağırarak trabzonsporumuzu rezil ediyorlar... köstek değil destek zamanı...
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak tsligenc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hala Fatih Tekke diye bağıran tribünleri kınıyorum..

Fatih Tekke kesinlikle Trabzonsporumuzu satmıştır bizi Feneri altında ikinci sınıf bir takım yapmıştır.

Avrupa oynamak istiyorumm geyikleriyle Trabzon halkını uyutmuş hülle yöntemiyle o çok istedigi Fenerbahcesine kavusmustur.
        Tebrikler
        Ve siz de hala Fatih Tekkeyi koruyun
        size de tebrikler!
        Ne adamlarsınız yaa... Wallahi anlamıyorum sizi(!) Veriyorlar size gazı ondan sonra bu hale geliyorsunuz.

Yorum

• zaten ali sen zenitin sponsoru gazpromun %40 mi ne sahipti yanlis hatirlamiyorsam
          bizi guzel oyuna getirdiler anlasilan

Yorum

• Trabzon Tekke'nin peşini bırakmıyor!

Trabzon Tekke'nin peşini bırakmıyor!

Fenerbahçe'nin Fatih Tekke transferinde önemli bir yol kat etmesi Trabzonspor'u da harekete geçirdi. Eski futbolcuları Fatih Tekke'nin Türkiye'ye dönmek istediğini bildirmesinden sonra Trabzonspor golcü futbolcuyu Fenerbahçe'ye kaptırmamak için girişimlere başladı.

LİG TV'den Can Karyağdı'nın bildirdiğine göre Trabzonsporlu bir yönetici Rusya'ya giderek Zenit kulübünün yöneticileriyle Fatih Tekke transferi için masaya oturdu. Trabzonspor'un Fatih Tekke'nin bonservis bedeli için Zenit kulübünden indirim istediği öğrenildi.
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• ya bizi istemeyip o hasta takima giderse varsin gitsin ama unutmasinki taraftar bu konuyu asla affetmez. O da ozaman abdullah ve ogun gibi kaybolur gider. Hastalar onu kulandiktan sonra o iksi gibi tekmeyi yer. Bizi istemeyeni bizde istemiyoruz ileride
              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ya bizi istemeyip o hasta takima giderse varsin gitsin ama unutmasinki taraftar bu konuyu asla affetmez. O da ozaman abdullah ve ogun gibi kaybolur gider. Hastalar onu kulandiktan sonra o iksi gibi tekmeyi yer. Bizi istemeyeni bizde istemiyoruz ileride
                gerçi abdullahın bir sçu yok biliorum ama genede ayağını denk alır umarım

yapmaz ole bişey ya

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Kluivert'te Süper Lig'de oynayacak!18 Ağustos 2007 10:55

PSV ile yollarını ayırdıktan sonra serbest kalan Hollandalı yıldızın, Vestel Manisa'nın teklifine oldukça sıcak baktığı ve transfere her an nokta konabileceği öğrenildi.
                  Transferde bombayı patlatmak isteyen V.Manisa, dünyaca ünlü yıldız Patrick Kluivert'in peşine düştü..

Vestel Manisaspor gündeme bomba gibi düşecek bir futbolcuyu kadrosuna katmak üzere... Geçen yıl Denilson'u almak için büyük çaba harcayan Ege ekibi, bu sezon için de dünyaca ünlü yıldız Patrick Kluivert'ın peşine düştü.

Hollandalı yıldızın, Manisa'nın teklifine oldukça sıcak baktığı ve transfere her an nokta konabileceği öğrenildi.

Takıma etkili bir santrfor alınmasını isteyen teknik direktör Giray Bulak'ın da Kluivert'in alınması için ısrarda bulunduğu bildirilirken, Manisaspor Onursal Başkanı Ahmet Zorlu'nun da transferin bitirilmesini istediği gelen haberler arasında.

Tam 79 kez milli takım formasını giyen 32 yaşındaki futbolcu, uzun bir döneme damgasını vurmuş ve 2004'te milli takım kariyerini noktaladığını açıklamıştı.

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ZENİTLİ FUTBOLCUNUN MENAJERİ ÜSTÜNTAŞ TRANSFERDEKİ SON GELİŞMELERİ ANLATTI
                    Tekke gerçeği
                    "Galatasaray ve Trabzonspor'un teklifleri geri çevrildi". "Fenerbahçe Yönetimi henüz kulüple masaya oturmadı". "Ruslar, ya 7.5 milyon euro getir ya da sus dediler"
                    YUSUF KOBAL

Fenerbahçe'nin gündemini fazlasıyla meşgul eden Fatih Tekke'nin menajeri Özcan Üstüntaş son gelişmeleri sadece MİLLİYET'e anlattı.
                    Üstüntaş, Galatasaray'ın 20 gün önce Tekke'nin bonservisi için Zenit'e 4 milyon euro teklif ettiğini, Trabzon'un da bu oyuncuyu kiralamak istediğini; ancak iki kulübün de geri çevrildiğini söyledi. Menajer, ayrıca Fenerbahçe'nin, Zenit kulübüne henüz bir teklif getirmediğini de ekledi.
                    Rusya ekibinin, satmak istememesine rağmen, Fatih'in isteği üzerine 7.5 milyon euro karşılığında serbest bırakabileceğini açıkladığını da söyleyen Özcan Üstüntaş, Zenit'in ligde şampiyonluğu hedeflediğini vurguladı. Bu arada Zenitli yöneticilerin, Tekke'ye "Ya 7.5 milyon euro getir ya da ocak ayına kadar sus ve futbolunu oyna" mesajını verdiği de öğrenildi.

Tek forvet sıkıntısı
                    Fatih Tekke'nin en büyük sıkıntısının ise Fenerbahçe'de, Kezman'ınki ile aynı olduğu da ortaya çıktı. Milli futbolcunun, Hollandalı Teknik Direktör Dick Advocat'ın yönetimindeki Zenit takımında tek forvet olarak oynadığı için gol atmakta güçlük çektiği, bu nedenle takımdan ayrılmak istediği vurgulandı.
                    Türkiye ya da Avrupa'nın başka bir ülkesinde futbol yaşantısını sürdürmek isteyen Fatih Tekke'nin menajerliğini yapan Özcan Üstüntaş, oyuncusunun öncelikle Trabzonspor'a başvurduğunu tekrarladı: Üstüntaş şöyle devam etti:

İlk tercih Trabzon
                    "Elbetteki Türkiye'ye dönerse ilk tercihi eski takımı olacak. Ancak Trabzonspor 7.5 milyon euroluk bedeli ödemek istemedi. Kiralama istekleri de, Zenit kulübü tarafından kabul görmedi. Bu durumda Fatih için farketmez, Fenerbahçe ya da Galatasaray'da futbol yaşantısını sürdürebilir. Ancak şu ana kadar, Fenerbahçe'den hiçbir teklif gelmedi. Belki kulüp ile görüşüp sonra bize başvururlar. Çünkü Fenerbahçe'nin, sözleşmesi devam eden oyuncular konusunda hassasiyeti var ve önce kulübü ile görüşüyorlar. Ancak Zenit'e de böyle bir görüşme isteği gelmedi. Galatasaray'ın 4 milyon Euro'luk teklifi ise geri çevrildi".
                    Menajer, Zenit'in, Trabzonspor'a ödediği 7.5 milyon euro nakit bonservis bedelinin tamamını nakit olarak almadan Fatih'i vermeyeceğini de hatırlattı, "Ocak ayına kadar bu koşul dışında transfer gerçekleşmez. Fatih'in amacı para değil. Gerçekte Zenit kulübünden aldığı parayı başka yerde alamaz. Tek forvet olarak oynamak istemediği için ayrılmak istiyor" diye konuştu.
                    Üstüntaş, Fatih'in önceki günkü Avrupa Kupası maçında diğer dört önemli oyuncu ile birlikte forma giymediğini söyledi, bunun nedenini de Zenit'in sadece lig şampiyonluğunu düşündüğü için as oyuncularını dinlendirmesi olarak açıkladı.

milliyet.com
                    İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar aslında yazmayacaktım ama Fatih Tekke çok fazla karalandığı için yazmak zorunda kalıyorum şu anda...Zenit ve Fenerbahçe bir çok konuda anlaşmış ve transferi GAZPROM (Zenit in sponsoru + Ali Şen de bu firmanın Türkiye distribütörü) yani Ali Şen sponsorluğunda ve aracılığıyla gerçekleştireceklermiş...Zenit ve Fatih anlaştığı sırada, Fatih Fenerbahçe den önce tercihinin Trabzonspor olduğunu,öncelikle onlarla masaya oturmasını istemiş Zenit ten...Böylece Trabzonspor yönetimi de kaptanını fenerbahçeye kaptırmamak için bir yöneticisini bugün Petersburga gönderdi...

Birinci kaynaktan alınmış,kesin haberdir...Fatih in ilk tercihi kesinlikle Trabzonspordur...Maddi büyüklüğü karşılanabilirse Fatih Trabzonspor a gelecektir...Fenerbahçeye gitmek istemesi gibi bir şey söz konusu değil ancak bir mecburiyet olabilir...(Ali Şen- Gazprom olayı)

Kaptanınızı karalamayın lütfen...

Arkadaşlar size dün bu adamın bugün gazeteye söylediklerini söylemiştim hem de çok daha yetkili bir ağızdan...(Kim olduğunu söyleyemem ama Trabzonspor un en önemli 3-4 kişisinden biri...)

Fatih Tekke nin kesinlikle birinci önceliği Trabzonspor dur ve maddi boyutu karşılanabilirse Trabzonspor a gelecektir...Şu anda Fatih Tekke Fenerbahçeye transfer olmamak için çok yoğun bir çaba sarfetmektedir...Rusya da olan mutsuzluğu onu transfere mecbur ettiği andan itibaren Trabzonspor a sürekli birinci ağızdan yani direkt kendisi haber göndermiştir "Beni alın" diye...Bunların hepsinden eminim,biliyorum...Ama Trabzonsporumuz bu transferi karşılayabilir mi bilmiyorum bu konuda bilgim yok...Bunu da sordum...Başkan nezdinde yüksek çabalar söz konusu...2,200 € bir yıllık kiralık teklifi yaptığımız gerçeği var Zenit e ki bu gerçekten çok yüksek bir rakam...Ama bunların hepsini dün zaten anlatmıştım li Zenit in Sahibi GAZPROM; Ali Şen in birinci iş ortağı...Ali Şen de kulübüne bir kıyak yapmak istiyor...Olaylar karışık...Fatih tarnsfer olacak çok büyük ihtimalle...Ama nereye onu birlikte göreceğiz...
                    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar size dün bu adamın bugün gazeteye söylediklerini söylemiştim hem de çok daha yetkili bir ağızdan...(Kim olduğunu söyleyemem ama Trabzonspor un en önemli 3-4 kişisinden biri...)

Fatih Tekke nin kesinlikle birinci önceliği Trabzonspor dur ve maddi boyutu karşılanabilirse Trabzonspor a gelecektir...Şu anda Fatih Tekke Fenerbahçeye transfer olmamak için çok yoğun bir çaba sarfetmektedir...Rusya da olan mutsuzluğu onu transfere mecbur ettiği andan itibaren Trabzonspor a sürekli birinci ağızdan yani direkt kendisi haber göndermiştir "Beni alın" diye...Bunların hepsinden eminim,biliyorum...Ama Trabzonsporumuz bu transferi karşılayabilir mi bilmiyorum bu konuda bilgim yok...Bunu da sordum...Başkan nezdinde yüksek çabalar söz konusu...2,200 € bir yıllık kiralık teklifi yaptığımız gerçeği var Zenit e ki bu gerçekten çok yüksek bir rakam...Ama bunların hepsini dün zaten anlatmıştım li Zenit in Sahibi GAZPROM; Ali Şen in birinci iş ortağı...Ali Şen de kulübüne bir kıyak yapmak istiyor...Olaylar karışık...Fatih tarnsfer olacak çok büyük ihtimalle...Ama nereye onu birlikte göreceğiz...
                      Maddi boyutu karşılanamayacağına göre hayal kurmaya gerek yok.
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        evt. başkan sattıgı futbolcuyu alarak sözünü tutarsa olabilir ama oyle bir ihtimal bile olmadıgına göre hayal kurmaya gerek yok
                        Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O zaman "Desteğe devam",değil mi?

Durmak yok,desteğe devam!

Yorum

• Arkadaşlar bu arada Fatih Tekke yi alabilme ihtimalimiz bitmeden kesinlikle transfer beklememenizi öneriyorum...Malesef bu da gerçek...Tüm yönetim "Tekke nin döndürülebilme ihtimali" ne aşık olmuş durumda Hatta stadyum sözüyle birlikte seçim yatırımı olarak ta düşünülüyor bence...

Bunun dışında kaleci olayında da Bobadilla bitmek üzere...Hatta bitti de,neyi bekliyorlar anlayamadım...Ayrıca Altan da net bir şekilde gündemde...Defansif yönü çok zayıf olduğu için hoca temkinli bakıyormuş...Bir de müjde "keçeliye bye bye" demeye hazırlanın arkadaşlar...Gerçi fan ları üzülecek ama olsun
                            "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• bizim baskan kendi cebinden adam falan almayacagi icin bu is yatar ama Fatihi fenere kaptirirsada daha baskanim demesin su ana kadar zaten bisey yapmadilar hala Albayrakin ben geldim su is duzeldi dedigi bir durum yok hatta klup batma noktasina getirdi.Dunde taraftar kendi isine baksin demis ne zaman siz Trabzonsporun isine bakarsiniz bizde ozaman kendi isimize bakariz

Yorum

• Takılsınlar tabi Tekke'ye taraftarı kandırmak için ideal bi transfer nasılsa ortada dolaşan bu rakamlarla böyle bi transferin olmaması gerektiğini görmüyor mu kimse? Kime giderse gitsin o Tekke'ye kalmış birşey Nerde verilen sözler ? Yabancı transferleri nerde? Tekke bize gelmez, bu sırada transfer süresi sona erer, yönetim kıçüstü oturursa hiç şaşırmam Kulüp menfaatleri doğrultusunda bütün bu işler! Eminim!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X