Bu yonetim yonetimse Fatihe parayi basip alir borc falan dusunmez Nuri ALBAYRAK bu taraftarin gozundeki imajini duzeltebilmesi icin bu transfer sart yoksa isler kotu giderse Aralikta bi kendine oy atar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Fatih fenere giderse çok değil 3-5 yıl sonra başlayacak olan aktif sporculuk yaşamı sonrası kariyerini tehlikeye atar.
Abdullah ve Ogün fenere gittiler ve bu takıma uzun bir süre sonra şampiyonluk kazandırdılar. Ama şimdi yüzlerine ne fener, ne Trabzonspor bakıyor. Ne İsa'ya ne Musa'ya yaranamadılar.
Fatih kendisine yakışanı yapsın, Trabzonspor'da hem teknik direktör hem yönetici olarak parlak bir kariyeri olur.
Karar onun, o formayı kendine yakıştırıyorsa yolu açık olsun ama Trabzonspor'dan geçmesin.
Yorum
-
ay senin agzini yiyeyim ya..gitmez o kadarrr...o bizim kaptanimiz..İlk olarak alpi53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler sadece bisey diyecem ben rizeliyim trabzonsporluyum ..
benim su ana kadar izledigim tekke bizmi sultanimiz fener formasi giymez degil para dunyayi verseler yine giymez o formayi ,,
egerki fatih tama deseydi fener degil 7 milyon 17 milyonda verirdi ve bu transfer aciklanirdi ama sultan ben fenerde oynam dedi bi kere o kadar..
Yorum
-
Fatih fenere giderse fenerde coşacağı için değil kendime fenerden teklif gelse kesin gitmem diye garanti veremem belki ama onun için verdim, her yerde etrafımda fenerli dolu alırsınız üçün birini dedim, o güveni veren Fatih giderse en çok ona olan güvenime üzülürüm. Yoksa Fatih'e 6 milyon avro verilmesine karşıyım. Fatih Rusya'da değerini düşürdü, ama gelse yine bizdeki herkesten iyi oynar. Fener'in oyununa gelip Fatih'e çok fazla bonservis verirsek zaten batmakta olan gemiyi çökertiriz... O yüzden Fatih ya bize adam gibi bir paraya gelsin, ya da Türkiye harici başka bir takıma gitsin... Fenere asla...İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeger bu klup 6 milyon euro veremiyorsa Nuri Albayrak yerine klubu bende yonetirim hatta daha iyi yonetirim 2 yildiz sozu verdi satmadigi adam kalmadi sonra guya bizi kandirdi Aralik gel artikHürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Bize forvet sol kanat acilen lazim yoksa durum kotu bari necatiyi alsalar solada genclerbirliginde engin iyi olur bence Fatih gitti artik Sultan dedigimiz adamin fenere gitmesini duymak yikiyor adami yaziklar olsun sana yonetim
Yorum
-
F.Bahçe'de formül arayışları!
Fenerbahçe'de Fatih Tekke zirvesi yaşanıyor. Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe Zenit'te forma giyen Fatih Tekke de karar kıldı. Fakat Fatih Tekke'nin bonservisi el yakıyor. Bu yüzden Fenerbahçe transferi ağırdan alıyor.
LİG TV'den Yılmaz Dirim'in haberine göre Zenit'te beklenen performansı gösteremeyen Fatih Tekke'nin Türkiye'ye gelmek istediği öğrenilirken ilk tercihinin de Fenerbahçe olduğu belirtildi. Zenit ise bu transfere sıcak bakmıyor. Zenit kulübü Fatih'in serbest kalabilmesi için kendisinden 7.6 milyon dolar getirmesini istiyor. Fenerbahçe ise bu bedeli vermek istemiyor. Kulüple görüşmeler devam ederken Fenerbahçe formül aramaya devam ediyor. 2010 yılına kadar Zenit ile sözleşmesi devam eden Fatih Tekke'nin eğer transfer hemen gerçekleşmezse ya Ocak ayında yada sezon sonunda Fenerbahçe'ye gelmesi bekleniyor.
Öte yandan Zenit teknik direktörü Dick Advocaat'ın Zenit'in UEFA Kupası'nda Moravce ile yaptığı maçta Fatih Tekke'yi kadroya almaması bu iddiaları daha da kuvvetlendirdi. Fakat bir yanda da Advocaat'ın Fatih Tekke'nin yanı sıra 5 as futbolcuya da kadroda yer vermemesi akıllarda soru işareti yarattı.
Bunun yanı sıra Futbol Gündemi'nin sunucusu, deneyimli gazeteci Oğuz Tongsir de Fatih Tekke'nin yüzde 99 Fenerbahçeli olacağını ve özellikle Alex'in Fatih Tekke'yi ısrarla istediğini söyledi.
TRABZON'UN GÜBRE KOKAN SOKAKLARINDAN ÇIKIP , İSTANBUL'UN PARFÜM KOKAN SOKAKLARINA 6 DEFA ŞAMPİYON TRABZON YAZDIRDIK...
7.SİDE YAZILACAK 8.SİDE....
Yorum
-
Kardes Fatih fenere gitmez demistin millet gitti diyor Trabzonda bu konu hakkinda kesin bisey soyleyen var mi baskan mactan sonra gorusmeler suruyo demistiİlk olarak Selman Gürcü tarafından gönderildiO kim?....
Yorum
-
bence gitmicek değil.zenitin istediği parayı veremicek fener.parayı versin fatihle anlaştılar zaten.Fatihle antlaşmasalar bu kadar zenite bastırmazlar.Fatih orda mutlu değil trabzona dönmek istemiyor zaten kaçmak gitmek zorunda kaldı.Bu benim düşüncem fatih beyin olarak fenerde benim içinde bu saatten soınra gitmese bile inandırıcılığı kalmamıştır fatihinTRABZON'UN GÜBRE KOKAN SOKAKLARINDAN ÇIKIP , İSTANBUL'UN PARFÜM KOKAN SOKAKLARINA 6 DEFA ŞAMPİYON TRABZON YAZDIRDIK...
7.SİDE YAZILACAK 8.SİDE....
Yorum
-
Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu, Rusya'nın Zenit takımında oynayan Fatih Tekke'nin transferi konusunda şu anda girişimlerinin bulunmadığını söyledi. Uslu şöyle konuştu: "F.Bahçe'nin şu an Fatih'le ilgili hiçbir transfer girişimi sözkonusu değildir. Bu iddiaların birkaç nedeni olabilir. Fatih'in, Rusya'daki F.Bahçe Derneği ile sıcak ilişkileri var. Menajerlerden de yayılmış olabilir. Fatih de Rusya'da mutlu olmadığını söylüyor. Benim bir arkadaşım vasıtasıyla transferin olması söz konusu değil. Aracılarla falan olmaz bu iş.
kaynak:habertürk.comTrabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum