Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ah keşke gelse...
    Fanki tonki zonki...

Yorum

• Taraftar dernekleri bir araya gelsin Fatih'in alınabilmesi için para toplasınlar

Bizde elimizden geldiği kadar yardım edelim camia belki bir araya gelir,hepimizi harekete geçirir.Üstümüzdeki ölü toprağını atmış oluruz.
      ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yok artık daha neler.. zamanında fatih vardı niye olamadık... abartmayın vakayı...
        zamanında hiç bu kadar istekli zamanında hiç bu kadar ağır basmamıştı bu duygu ve ayrıca kalite anlamında şimdi daha iyiyiz bence. Sen umudunu kaybettiysen ona bi diyeceğim yok. Ben değil 25 45 sene sonra bilse olsak yine her sene olaçakmış gibi umutluyum.
        İmzam yok parmak bassam olurmu ?

Yorum

• İlk olarak yalçın61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          zamanında hiç bu kadar istekli zamanında hiç bu kadar ağır basmamıştı bu duygu ve ayrıca kalite anlamında şimdi daha iyiyiz bence. Sen umudunu kaybettiysen ona bi diyeceğim yok. Ben değil 25 45 sene sonra bilse olsak yine her sene olaçakmış gibi umutluyum.
          sen uzayda yaşıyosun galiba ) aynen ziya gibi konuşmaya başladın ) ya allahını seversen sen bu takımla bu yönetimle değil şampiyon olamayı kümede kal bensnin anlından öpeyim. sen böle mi takımı görüyosun ) yazık valla

Yorum

• İlk olarak aliihsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gitmeyi aklından bile geçiriyorsa ufak büyük pürüzün önemi yok, bitmiştir bu aşk bizim için. Tarihimizde bir ilk daha yaşanacak o zaman, Trabzon taraftarının kralı ezeli düşmanımızın tiksinç formasını giyecek...
            Bu tarihte bir ilk değil. Trabzondan kimler kimler istanbul formalarını giydi.

Trabzon eskiden bir oyuncusunu satar transferi futbolcu ödemelerini düzenler , ama takım sürekli güçlenirdi.
            Sorun Fatihi satmak değil , Fatihin yerine oyuncu koyamamak.

Büyük Trabzon Fatih'e fener forması giydirmemek değil , Fatih bile o rezil formayı giyerken feneri eze eze yenmektir.

Oyuncular Trabzonspora ihtiyaç duyabilir , geri dönmeye yeniden doğmaya muhtaç olabilir . Ama Trabzon hiç bir zaman bir oyuncuya muhtaç kalamaz.
            En son Serdar A tarafından düzenlendi; 17.08.2007, 17:44.

Yorum

• [QUOTE=farabi;911731]Bu tarihte bir ilk değil. Trabzondan kimler kimler istanbul formalarını giydi.

Büyük Trabzon Fatih'e fener forması giydirmemek değil , Fatih bile o rezil formayı giyerken feneri eze eze yenmektir. Trabzon isminin başındaki BÜYÜK lafını buradan alır.

İmzamı atıyorum.
              TRABZONSPOR.

Yorum

• İlk olarak anaras tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sen uzayda yaşıyosun galiba ) aynen ziya gibi konuşmaya başladın ) ya allahını seversen sen bu takımla bu yönetimle değil şampiyon olamayı kümede kal bensnin anlından öpeyim. sen böle mi takımı görüyosun ) yazık valla
                arkadaşım siz nasıl Trabzonsporlusunuz siz nasıl bu renklere gönül vermiş insanlarsınız anlamıyorum. ettiğin laflar bu takımın büyüklüğüne yakışıyormu ne demek kümede kalmak ne demek hayal alemi bu takım şampiyon olduğu yılarda çokmu büyük paralar vardı kasasında çokmu zengin insanlar tarafından idare ediliyordu yabancı yıldızlarımı vardı. bırakın Allah aşkına biraz takımınıza sahip çıkın biraz inanın tuttuğunuz takıma sizde inanç kalmamış, haklısınız bende yönetimi ve Ziya doğanı istemiyorum adamlardan bende bıktım ama gitmiyorlar gitmiyorlar gitmiyorlar ve onlar gitmiyor diye bu takımı sahipsiz, hedefsiz ve aciz görmeye kimsenin hakkı yok. Benim yakın arkadaşlarım kardeşlerimde aynı şeyi söylüyor Ziya doğan ve yönetim varken bişe olmaz bizden. E arkadaş olur yada olmaz bu ayrı konu ama biz Trabzonsporlu olarak bu takımı desteklemek zorundayız. Taraftan hep iyi günde olacaksa hiç olmasın daha iyi. Yok kümeye düşecekmişin Unutmayınki Bu Formayı sahaya bırakın Yine Maç Kazanırız. Taraftarlık güvenle olur. Ben bu takıma güveniyorum. Yönetime ve Ziyaya değil.
                İmzam yok parmak bassam olurmu ?

Yorum

• arkadaşlar 1 haftadır ne gazete okudum ne televizyon seyrettim nede internete girebildim fatih olayı kpmuş burda onun dışında varmı bi gelişme
                  SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                  CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaşlar 1 haftadır ne gazete okudum ne televizyon seyrettim nede internete girebildim fatih olayı kpmuş burda onun dışında varmı bi gelişme
                    trabzonspor adına hiç bir değişiklik yok
                    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• nz
                      İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar 1 haftadır ne gazete okudum ne televizyon seyrettim nede internete girebildim fatih olayı kpmuş burda onun dışında varmı bi gelişme
                      var benzin istasyonu ihalesi ertelenmiş ileri bir tarihe))))

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu tarihte bir ilk değil. Trabzondan kimler kimler istanbul formalarını giydi.

Trabzon eskiden bir oyuncusunu satar transferi futbolcu ödemelerini düzenler , ama takım sürekli güçlenirdi.
                        Sorun Fatihi satmak değil , Fatihin yerine oyuncu koyamamak.

Büyük Trabzon Fatih'e fener forması giydirmemek değil , Fatih bile o rezil formayı giyerken feneri eze eze yenmektir.

Oyuncular Trabzonspora ihtiyaç duyabilir , geri dönmeye yeniden doğmaya muhtaç olabilir . Ama Trabzon hiç bir zaman bir oyuncuya muhtaç kalamaz.
                        İyi güzel diyorsun ama basa basa ben TRabzonsporLuyum diyen bir futboLcunun göz göre göre fbye gitmesini kaldıramıyorum
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Arnavutlukla özel maç yapacak olan Ümit Milli Takımımızın aday kadrosu açıklandı.

Ünal Karaman yönetimindeki Ümit Milli Takım 22 Ağustos’ta Arnavutluk’la deplasmanda özel bir maç oynayacak. Elbasan Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 17.00’de başlayacak. Ümit Milli Takım 19 Ağustos Pazar akşamı saat 18.00’de Ataköy Crowne Plaza Oteli’nde toplanacak.

20 Ağustos Pazartesi sabahı saat 08.15’te Arnavutluk’a hareket edecek Milli takım Pazartesi ve Salı günleri saat 17.00’de iki antrenman yapacak. 22 Ağustos günü oynanacak maçın ardından Millilerimiz 23 Ağustos Perşembe sabahı saat 10.00’da yurda dönecek.

Ümit Milli Takım’ın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

UĞUR UÇAR, FERHAT ÖZTORUN, MEHMET TOPAL, MEHMET GÜVEN (GALATASARAY A.Ş), ORHAN ŞAM, MURAT KALKAN(GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞ), SERDAR KURTULUŞ, SERDAR ÖZKAN, İBRAHİM KAŞ (BEŞİKTAŞ A.Ş), EDİZ BAHTİYAROĞLU, ÖZER HURMACI (ANKARASPOR A.Ş), ERAY BİRNİCAN (KONYASPOR), UFUK CEYLAN (VESTEL MANİSASPOR), KAZIM KAZIM, İLHAN PARLAK (FENERBAHÇE), ERGİN KELEŞ (TRABZONSPOR), NURİ ŞAHİN (FEYENOORD), ZAFER YELEN (HANSA ROSTOCK), MEVLÜT ERDİNÇ (SOCHAUX), CANER ERKİN (CSKA MOSKOVA), CEYHUN GÜLSELAM (UNTERHACHING), CEMİL VATANSEVER (İSTANBULSPOR A.Ş), ONUR RECEP KIVRAK (KARŞIYAKA)

-------------------
                          Geleceğin milli takımı . Şu listeden üç dört oyuncuyu
                          kadromuza katabilseydik süper olurdu.

Yorum

• hansa rostock daki zafer yelen çok yetenekli bi oyuncu geleceğim yıldırayı

Yorum

• İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yönetim ne yapıp ne edip, sponsor mu bulur ne yapar Fatih'i bitirmesi lazım artık.
                              evet ya bu sponsorlar bi bize çalışmıyo heralde bjk gese transferleri sponsor ile yapıyo bizde koca transfer döneminde 2.lig den nadnan,kelepir serkan ve erciyesden jabiyi aldık.

şu fatihi alsınlar transferi kapatsınlar yeter

iş adamı başkan iş yapda görelim

Yorum

• Bi kere bize geleceğini sanmam .. sonuçta ne uefa var ne şamp ligi. ama artık fenere gideceğinede inanmıyorum
                                Önce TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X