Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bmnde fatihe yakın biri yok mu şu işin aslını öğrencek??

Yorum

• Bizimkiler Fatih'i almak isteseler bile para yok ki, neyle alacaklar?

Değil 4 milyon avro, dörtyüzbin avro verecek halimiz yok..

Herhalde Eyüp Kadri+Ergin+Türkiye'ye dönüş uçak biletini teklif edip Ruslar kabul etmeyince de rest çekerler!!!
      Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• TEKKEDEN İLGİNÇ TAVIR

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un transfer etmek için girişimlerde bulunduğu iddia edilen Fatih Tekke, kulübü Zenit ile sorun yaşıyor..

Milli futbolcu dün Zenit'in UEFA Kupası kadrosunda yer almasına rağmen, takımının oynadığı ön eleme maçında sakatım diyerek forma giymek istemedi..

Hocası Dick Advocaat ile tartışan Fatih'in, UEFA Kupası'nda oynaması halinde Fenerbahçe'ye transfer olursa hep hayali olan Şampiyonlar Ligi'nde forma giyme şansını kaybetmemek için bu tavrı aldığı iddia edildi..

MARATON.COM.TR ÖZEL
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak alideniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor = Sİgara
          sigara az bile kardes az

Yorum

• Albayrak Fatih Tekkeyi alamaz arkadaslar daha pricayi 1.milyon euroya alamayan adam fatihi mi alcak satma konusunda en usta baskandir.Eger Albayraka aralikta oy verirsek 2 sene sonra gokdeniz fenerde haberleri okuruz bizimkilerde umutu satmayi planlari yaparlar

Yorum

• Yahu ne oluyor siz Fatih'i göndermişsiniz bile.Fatih fb'ye gitmez arkadaşlar.Bizde az çok duyuyoruz sağdan soldan.Git-mez!

Yorum

• PRİCA GELSİNDE ... Artık gerisi hakkında yorum yapmıyorum... Ben Fatihi avrupada görmek istiyordum ama beceremedi... maxi lopez daha bugün gitti rusyaya... beceremeyen ve geri dönen bir oyuncu ne kadar verimli olurdu zaten b,lemem sadece seçim yatırımı olurdu.
                hayırlısı olsun prica olsun. fatihte orda kalsın takımını şampiyon yapsın.
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Fatih Tekke den yada resmi ağızlardan bi açıklama yapılana kadar panik yapmayalım derim ben.

Yorum

• Trabzon Tekke'nin peşini bırakmıyor!

Fenerbahçe'nin Fatih Tekke transferinde önemli bir yol kat etmesi Trabzonspor'u da harekete geçirdi. Eski futbolcuları Fatih Tekke'nin Türkiye'ye dönmek istediğini bildirmesinden sonra Trabzonspor golcü futbolcuyu Fenerbahçe'ye kaptırmamak için girişimlere başladı.

LİG TV'den Can Karyağdı'nın bildirdiğine göre Trabzonsporlu bir yönetici Rusya'ya giderek Zenit kulübünün yöneticileriyle Fatih Tekke transferi için masaya oturdu. Trabzonspor'un Fatih Tekke'nin bonservis bedeli için Zenit kulübünden indirim istediği öğrenildi.

(Ligtv.com.tr)
                    "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                    Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• Insallah cok super olur ya, bekledigim haber.!! Fatih trabzonda fenerde aldigi kadar alamaz... ama sorun edecegini sanmiyorum .... zenit problem tek onu da asarsak nuri ye soz kelini sanal opucukle opecegim...
                      Saldırın Seferoğulları
                      Bordo Mavi . Net

Yorum

• Fatih gelirse bize gelecek...emin olabilirsiniz...
                        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Insallah cok super olur ya, bekledigim haber.!! Fatih trabzonda fenerde aldigi kadar alamaz... ama sorun edecegini sanmiyorum .... zenit problem tek onu da asarsak nuri ye soz kelini sanal opucukle opecegim...
                          Kardes zenit fazla para istiyor fener verir ama bizim baskan vermez o kadar para hayatta alamaz yani imkani yok sayin baskanin yaptiklari yapacaklarinin teminatidir.

Yorum

• Trabzonspor bir oyuncuya 5m euro verecek kapasitede değil.
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Can Karyağdı'ya göre Trabzonspor'lu bir yönetici bugün Zenit ile pazarlık masasına oturmak için Rusya'ya gitmiş.
                              Bizim yönetici özürlülerden biri gittiyse kesin eli bos döner.

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor bir oyuncuya 5m euro verecek kapasitede değil.
                                Bence kapasitede stepanovu sattik kimseyi almadik en borclu oldugumuz donemde bile adam aliyorduk ayrica buyuk baskan sozunu tutsun yildizi alsin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X