Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu işten hiç hoşlanmadım eğer gerçeği yansıtmasa idi bi açıklama mutlaka gelirdi. Bu iş oldu gibi gözüküyor maalesef.

Yorum

• Kazım Koyuncu'dan Gidiyorum' u dinlemek en doğrusu galiba bu saatten sonra

Yorum

• İlk olarak güngör_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kazım Koyuncu'dan Gidiyorum' u dinlemek en doğrusu galiba bu saatten sonra

çok güzel bir şarkı...bencede dinleyin...yaw bizim rade prica'ya ne oldu oda yalan oldu heralde bazen düşünüyorum da sivas maçındaki olayları bizim yönetim transfer yapmamak için bir oyun yapmasın...neden olmasın......sonuçta fenerli bir başkanımız var...

poetricus

Yorum

• Trabzon'da transfer planı değişti
          Yeni sezona şampiyonluk parolası ile giren Trabzonspor'da Sivasspor maçında yaşanan olaylar bütün planları alt üst etti. Takıma takviye yapmayı düşünen yönetim, araya olayların girmesi nedeniyle şimdilik transferi askıya aldı.

PRİCA TRANSFERİ BEKLEMEDE

Trabzonspor'da Sivasspor maçında yaşanan olaylar transferin de askıya alınmasına neden oldu. Aalborg'dan Prica ve Sivasspor'dan Hayrettin ile ciddi olarak ilgilenen bordo-mavililer, yaşanan olaylar nedeniyle görüşmeleri rafa kaldırdı. Trabzonspor'da özellikle olaylı maç nedeniyle Hayrettin defterinin kapandığı belirtilirken, Prica için ilerleyen günlerde yeniden bir değerlendirme yapılabileceği ifade edildi. Bordo - mavili yönetim, bu futbolcuyu ikna etderken, Aalborg kulübünün istediği yüksek bonservis bedelinde indirim yapmasını bekliyor. Bu arada sol kanat için şu ana kadar hiçbir kulüple anlaşamayan Orhan Ak'ın da yeniden gündeme gelebileceği belirtildi.

ÇAĞDAŞ VE MUSTAFA' YA KESİK

Trabzonspor'da teknik direktör Ziya Doğan, sakat futbolcuların iyileşmesi, yeni transferlerin de kendilerini bulması ile önemli isimleri ilk 18 kişilik kadroya almamaya başladı. İlk olarak Mustafa Keçeli'yi 18 kişilik kadronun dışında bırakan Doğan, Shaktar Donetsk' ten alınan Tolga'nın kondisyon eksiğini kapatması ile Çağdaş Atan'ı da ilk 18'den kesti. Ömer Rıza'yı da 18 kişilik kadronun dışında tutan Doğan, her hafta 18 kişilik kadroda bir iki değişiklik yaparak tüm futbolcuların gönlünü almaya çalışıyor. Doğan'ın, oynayamadıkları için moralleri bozuk olduğu öğrenilen Çağdaş, Mustafa ve Ömer Rıza' yı nasıl kazanacağı ise merak konusu. Doğan, daha önce yaptığı açıklamada, oynamayan futbolcularla oynayanlardan daha çok ilgilendiğini belirterek, "Ben onların her zaman hazır olmasını istiyorum. Çünkü her an sıra onlara gelebilir" diye konuşmuştu.

TRABZON' A HİÇ YAKIŞMADI

Trabzonpor Kulübü Eski Başkanı Atay Aktuğ, Sivasspor maçında yaşanan olayları değerlendirdi. Yerel bir gazeteye konuşan Aktuğ, herkesin aynaya bakması gerektiğini belirterek, "Bu olaylardan sonra Futbol Federasyonu' nun vereceği karara herkes saygılı olmalı. 5 - 6 senedir bu tip olaylar yaşanmıyordu. Tel örgüler varmış gibi seyirci centilmence sahaya müdahale etmiyordu, sahaya atlamak Trabzon' a yakışmadı. O noktada sahaya giren vatandaşa hemen müdahale edilseydi bunlar yaşanmazdı. Bu tür olayların olmaması için yönetimler, taraftar grupları ile bu olayları halletmiş olması gerekiyordu. Seyircinin futbolculara müdahale etmesi ağır cezalar gerektirir. Hakem tahrik etti demek mazerettir" diye konuştu.

TAKIM OYUNU OYNAYAMIYORUZ

Trabzonspor' un kendi iç bünyesini dengede tutması gerektiğini söyleyen Aktuğ, "Suçu hakemde ya da başkasına yöneltmeye gerek yok. Trabzonspor' da bazı iyi isimler var ama takım oyunu yok ve pas yapamıyor. Çok pozisyon veriyor ve gol yollarında sıkıntı çekiyor. Sivas maçında da öyle oldu. Bence takımı ve taraftarı strese sokan bu durum oldu. Trabzon' un normalde iki üç tane daha gol atması lazımdı. Bunu yapabilecek futbolcular var. Teknik adam ve futbolcular takım oyununu bir türlü oturtamadılar. Hangi futbolcunun ne derece oynayabileceği teknik adama diğer konular yönetime bağlıdır. Yönetimin teknik adamla konuşup eksikleri gidermeleri gerekiyor. Şampiyonluk bekleyen büyük bir camia var. Böyle olaylar Trabzon' a hiç yakışmıyor. Bu tür olaylarda olunca karalamak isteyenlere fırsat veriyoruz" dedi.

...............................
          Aktup sen kimsinde konuşuyorsun.. batırdın takımı gittin.. dinime küfreden müslüman olsa...
          En son Vkgz tarafından düzenlendi; 17.08.2007, 14:19.
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• f.tekke fenere gitmez...gitmemeli !

Yorum

• Yine duygusallaşmışız bakıyorum.

Giderse anlaşmışsı gitmiştir. Gitmezse Zenitte oynar. Türkiye de Biz de oynamak isteseydi dönerdi. Bizi tercih etmeyen bir futbolcuyla da kim olursa olsun bizim işimiz olmaz. Olmamalı. Ağlayarak ahh vahh diyerek bir yere varamayız.

Önümüze bakmalıyız. Tekke gelse şampiyon olurmuyuz? Bence Yüzde 5 bile olmaz Şampiyonluk şansımız.

Bu kulüp kısa vadede şampiyonluğu göremez. Kısa vadeden kastım 5 ile 20 yıl arası değişir. Olabilmesi için Stad projesinin hayata geçmesi, Kurumsallaşmamız, Altyapıya gerçek anlamda önem vermemiz, Yönetim gibi bir Yönetim ve Ortalama bir TD. lazım.(Bakın iyi bir TD.den bahsetmiyorum. Ziyanı gördükten sonra ortalamaya da razıyım.

Taraftarlar olarak da bazı gerçekleri kabullenme zamanımız gelmiştir. Nedir bu gerçekler.

1- Finansal açıdan İstanbul takımlarının çok ama çok gerisindeyiz.
              2- Birinci maddenin de etkisiyle Medya gücü açısından yine çok gerideyiz.
              3- Yönetim Başarısı ve kurumsallaşma açısından malesef yine gerideyiz.
              4- Futbolcu kalitesi ve TD. kalitesi açısından durumumuz içler acısı.
              5- Taraftarlar olarak yılların vermiş olduğu Şampiyon olamama stresi ve yukarıdaki maddelerdeki olguları kabullenememe durumumuz, malesef istenmeyen tepkiler doğurmaya başladı.(Örnek Sivasspor müsabakası)

Yukardaki maddeleri çok ama çok çoğaltmak mümkün. Taraftar olarak yapmamız gereken şampiyonluk istemekten ziyade iyi futbol izleyebilmek ve ana hatlarıyla yukardaki 5 madde de olabilecek muhtelif pozitif gelişmeleri daha yakından takip etmektir.
              Umarım dibe vurmuşuz dur. Yoksa vah halimize.
              TRABZONSPOR.

Yorum

• İlk olarak kerni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                f.tekke fenere gitmez...gitmemeli !
                herzamanki gibi paranın gücü bir sevdamı daha nefrete döndürdü, bu saatten sonra fatih Trabzonspora da gelse eski fatih olmayacak benim için şu saatten sonra fatih fenerlidir eziktir paracıdır.
                .

Yorum

• bir haber bu kadar gündeme geldiyse Fatih gitmiş demektir ...

Yorum

• allahım son 2 yılldır işler bu kadar mı ters gider ya.
                    sanki birisinin ahı var gibi beddua yemişiz gibi.
                    nedir bu terslikler ya.
                    sürekli başarısızlık sürekli bir baskı ve moral bozukluğu
                    bu işe yaramaz basiretsizler gitmeden kendimize gelemicez anlaşılan
                    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• gel aralık geeell

ağustos
                      eylül
                      ekim
                      kasım
                      aralık
                      7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• zenit e gittiğinden beri istanbul medyası fatihe 10 kez fenere imza attırdı ben bu asılsız haberlere inanmıyorum.fatih fener forması giymez...
                        Sen ağlat biz severiz seni...
                        Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                        ts_mania

Yorum

• Fatih giderse fenere kabus gibi birşey olur...Biz fatihe Sultan Makamı verdik giderse Traftarımız çok kırılır...İnşallah gitmez...Fener bukadar uğraşırken bizimkiler ne yapıyor basiretsiz yönetim...
                          T R A B Z O N S P O R

Yorum

• fatih fenere imzayı atar bence

Yorum

• İlk olarak atlantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fatih giderse fenere kabus gibi birşey olur...Biz fatihe Sultan Makamı verdik giderse Traftarımız çok kırılır...İnşallah gitmez...Fener bukadar uğraşırken bizimkiler ne yapıyor basiretsiz yönetim...
                              açmış gazeteleri okuyorlardır

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• trabzona geldm sivas maçına gttim rezillik çıktı şimdi cezalardan maçlara gidemicem off off transfer desen yok f.tekke gidiyor off off
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X