hasagiçi beğenmeyenler bu macı izlesin baksınlar kaleciye...Kaldık tolgaya ALLAH yüzümüzü kara çıkartmasın...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bizlerden tepki anlaminda hicbir cacik olmayacagina göre su mübarek günde Allah`tan temennim, su Yö netim ve tekinik ekibi biz taraftar icin ne düsünüyorlarsa, aynen öyle yapsin.
Bu arada herkesin Mirac kandili mübarek olsun.TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!
Yorum
-
Bizdeykende adamı bi dövmediğimiz kalmıştı. Hatırlıyorum da yorumları...İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemurat ocak fb ye gol attı
biz de sol bek arıyoz
Yorum
-
Benim en beğendiğim oyuncuların başında geliyodu...Biri cem diğeri murat bunlarda iş var diyodum 2side takımda yoqİlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizdeykende adamı bi dövmediğimiz kalmıştı. Hatırlıyorum da yorumları...
bu ziya bana zıt
Yorum
-
Gerek var..yoksa safradan atanların populasyonu hiçbi zaman azalmıycak..Lütfen..Trabzonda oturan yada oturmayan,bağlantıları olan arkadaşlar..mantık eleğinizde kalan gerekli şeyleri lütfen bize aktarın..İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizi uykudan uyandırdın, karanlıktan aydınlığa çıkardın, yolumuza ışık tuttun. Sağol, ama bilmiyorsan bir dinle önce.
1- Evet, Milan gitmek istiyordu. Ama gidemezsem de oynarım, sorun tam olarak Trabzon değil diyordu.
2- ZD'ı hiç sevmiyor, futboldan anlamadığını söylüyor, hatta adı geçtiğinde çok da kibar olamıyordu.
3- GS'yi 9 senedir yenemediğimzi duyduğunda çok heyecanlandığını, galibiyetten sonra herhalde sabaha kadar eğleneceklerini düşündüğünü, sonra herkesin eve gönderildiğini, kendisinin de sabaha kadar PS oynayıp en sonunda sinirden ağladığını söyledi.
4- Musampa'nın tek başına Trabzonspor'u şampiyon yapacağını, onu oynatmamanın açıklamasının da olmadığını düşünüyordu.
5- Hüseyin olmasa takım idman için zor bir araya gelir diyordu.
6- Koca kulüpe -onun tabiriyle bir kız dışında- İngilizce konuşan kimsenin olmadığından şikayet ediyordu.
7- Takımda adaletin olmadığını söylüyordu. Bazı isimler için yorum yapmıyor, sadece gülüyordu.
Daha çok yazarım da, ne gerek var...''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''
Yorum
-
Benim yorumlarımı pek hatırlamıyorsun anlaşılan.İlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizdeykende adamı bi dövmediğimiz kalmıştı. Hatırlıyorum da yorumları...
Ziya Doğan klasiği işte. En sağlam topcuydu bence Murat.
Geleceği de vardı. Ama Ziya işte.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
Yaa bırakın Allah aşkına, şimdi böyle oldu tabiİlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim yorumlarımı pek hatırlamıyorsun anlaşılan.
Ziya Doğan klasiği işte. En sağlam topcuydu bence Murat.
Geleceği de vardı. Ama Ziya işte.
Yorum
-
Geç o işi sen. İyi takip edememişsin.İlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaa bırakın Allah aşkına, şimdi böyle oldu tabi
Bu arada kafa ile atmış. Tebrikler.
Fenerbahçe: Serdar, Önder, Can, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Deniz, Aurelio, Uğur, Tümer, Kezman
Fener'in kadrosu da aman aman bi kadro değil aslında.
Bir eksik var bizde ama ne?
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
Tamam sen kurtar o zaman klübü, seni buradakilerden ayırıp ayrı bir yere koyuyorum. Maşallah engin bir ileri görüşün var.İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeç o işi sen. İyi takip edememişsin.
Bu arada kafa ile atmış. Tebrikler.
Fenerbahçe: Serdar, Önder, Can, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Deniz, Aurelio, Uğur, Tümer, Kezman
Fener'in kadrosu da aman aman bi kadro değil aslında.
Bir eksik var bizde ama ne?
Yorum
-
Hakkaten Tümerin %100 lük şutunu çıkardı,ayrıca fener bu hafta puan yüzü göremez yenmek farz oldu..İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehasagiçi beğenmeyenler bu macı izlesin baksınlar kaleciye...Kaldık tolgaya ALLAH yüzümüzü kara çıkartmasın...Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
söyle bir kadromuz vardı ama hocamız yoktuuuuuuuuuuuuu............
jeferson-musa,stephanov,erdinç,murat ocak-huseyin,semak-gökdeniz,marcello,musampa-umut .......................
yattara,ersen,cem,ufukhan,hasan yedek(yedekler zayıf)
su takımın basında adam gibi bir td olsa eze eze sampiyonduk.....
Söyle bir kadromuz oldu hala hocamız yokkkkkkkkkkkk.Yoksa varda benim mi haberim yok.....
tolga-ferhat,erdinc,cagdas,celo-serkan,huseyin,hasan,keceilnho,ayman-ersen....
(hasan oyun kurucu söylemezsem anlayamazsınız diye düşündüm).............ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Takip edemediğin şeyler hakkında ne yazarsın o zaman.İlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam sen kurtar o zaman klübü, seni buradakilerden ayırıp ayrı bir yere koyuyorum. Maşallah engin bir ileri görüşün var.
Benim öyle bir iddiam yok ki. Nereden çıkardın?Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
Ayrıca Murat İBB'de kiralık olarak görünüyor TFF resmi sitesinde.İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat Ocak sol bek değil stoper oynuyor şu anda istanbul bşb'de, bize gelmeden de öyle oynuyormuş. Ayrıca gol attı diye iyi oynuyor falan da sanmayın Kezman'ı kaçırıyor devamlı.
Ayrıca Ali Güzeldal 18'de yok.BORDO MAVİ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum