İlk olarak edim tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak edim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTyrkisk interesse for Rade Prica
03-08-07: 08:49 | af: Ingrid Mackay
Den tyrkiske fodboldklub Trabzonspor har givet udtryk for interesse for AaB's SAS Liga-topscorer fra sidste sæson, Rade Prica. Det bekræfter sportsdirektør Lynge Jacobsen over for Ekstra Bladet.
"Jeg vil ikke benægte, at der har været en henvendelse fra Trabzonspor. Noget konkret første det dog ikke til, så jeg betragter det som værende ude af verden," siger Lynge Jacobsen.
Sportsdirektøren slår fast, at han ikke er interesseret i at sælge nogen fra den aktuelle trup.
işte size ıspat??????????????????????
Translation.
Turkish interest in Rade Prica.
The turkish football club, Trabzonspor, har shown interesse in AaB's SASLiga Topscorer from last season, Rade Prica. This is confirmed by Sportsdirector Lynge Jacobsen to Ekstra Bladet (Newspaper).
"I will not deny that there has been a contact from Trabzonspor. It led to nothing serious, and I see this is as being over" says Lynge Jacobsen.
The sportsdirector underlines that he is not interested in selling anyone from his current squad.
Yorum
-
Thanks for translation.İlk olarak Kunji (AaB) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTranslation.
Turkish interest in Rade Prica.
The turkish football club, Trabzonspor, har shown interesse in AaB's SASLiga Topscorer from last season, Rade Prica. This is confirmed by Sportsdirector Lynge Jacobsen to Ekstra Bladet (Newspaper).
"I will not deny that there has been a contact from Trabzonspor. It led to nothing serious, and I see this is as being over" says Lynge Jacobsen.
The sportsdirector underlines that he is not interested in selling anyone from his current squad.
Ayrıca demişki; Spor direktörleri teklif olduğunu yalanlamamış. Ve şöyle demiş: teklifi kaale almaya gerek yok. Satmak için pek de istekli değilliz.En son Kadir Aydın tarafından düzenlendi; 07.08.2007, 21:07.
Yorum
-
olmadı şimdiiİlk olarak edim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegaliba turkcesini sordun sende ingilizce kapasitesi yok belli ediyon kendini
turkce olarak trabzonspora verdiklerini sölüyor
anladın
zorlama beynini
Yorum
-
yönetimin başarısını başarısızlığını bir yana braktım .... anlamakta güçlük çekiyorum ...anlamak istiyorum .. şimdi 10 gün önce zeyyat bey 2 si yabancı 3 transfer yapılacak dedimi ....dedi ... bu gün sayın başkan "transfer yapabiliriz de yapamayabilirzde " dedi mi dedi ...acaba zeyyat bey 10 gün önceki açıklamayı başkanın haberi olmadanmı yaptı ...yoksa ortalığı sakinleştirmek içinmi ... hepsini getim ....fatih tekke haberleri basının uydurması mı yoksa ortamın sakinleşmesi amacına hizmet eden bir servismi ....ve bütün bu hadiselerde sayın ve pek AHLAKLI başkanımız nerde duruyor ...ortasındamı kıyısındamı ...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Bu Prica mıdır nedir ne diye uzatırlar bu işi anlamıyorum Çingene pazarlığı yapıyolar muhtemelen Midoyu falan alsak neyse Yönetim çapınca işleri bile uzattıkça uzatıyor Aalborg da sanki Drogbayı satıyor Porto geldi 2 günde Stepanovu aldı gitti ne güzel Satarken kısa alırken uzun sürüyor Şu Mısırlı kaleciyi alırsalar hiç şaşırmayalım Üstüne birde Orhan Ak offff nasıl da geçirdik ama! Yönetimin en kötüyü yapma çalışmalarını hayretle izliyorum
Yorum
-
Üzülmeyelim yönetim gelecek seneki transferler için müthiş bir bilgi bankası oluşturdu
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Galatiye elendik.
Aradan 10 Gün gecdi.
Kafkas Bey (?) dizorki: Çalışmalarımız devam ediyor.
Ulan sizin çalışmanıza.
Klavyemden anlaşılacağı gibi Almanyadan Türkiyeye (İzmite) geldim.
Az kaldı. Bu gidişle yanlarına uğrayacağım...Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
bos yere yormayın kendınızı ıste pesınden kostugumuz prıca 1 mılyon euro fener adrıanonun pesınden kosuyo bu sartlarda bole yarısılmaz hala anlayamadınızmı yok anlamak ıstemoysanız sıze tek sozum var ajax dıye bı kulup var bılen bılmeyene anlatsın muthıs bı futbol okuuları var bız bunu yapabılırız suna ınanıyom kı sans verdıgımız hıç bı trabzonlu bı hollandalıdan asagı kalmaz yeterkı sans verelım bıde son soz BİZ HASANLARLA HÜSEYİNLERLER SAMPIYON OLDUK PRICAYMIS MUSAMBAYMIS JUNMUS HIKAYE BUNLAR
Yorum
-
İlk olarak akçaabatlim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebos yere yormayın kendınızı ıste pesınden kostugumuz prıca 1 mılyon euro fener adrıanonun pesınden kosuyo bu sartlarda bole yarısılmaz hala anlayamadınızmı yok anlamak ıstemoysanız sıze tek sozum var ajax dıye bı kulup var bılen bılmeyene anlatsın muthıs bı futbol okuuları var bız bunu yapabılırız suna ınanıyom kı sans verdıgımız hıç bı trabzonlu bı hollandalıdan asagı kalmaz yeterkı sans verelım bıde son soz BİZ HASANLARLA HÜSEYİNLERLER SAMPIYON OLDUK PRICAYMIS MUSAMBAYMIS JUNMUS HIKAYE BUNLAR
Ajax bir Futbolcu Makinası ama son yıllarda onlarda artık sıkca Şampiyon olamıyor.
Ayrıca yetişdirdikleri haric yinede dışarıdan Transfer yapıyorlar....Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
başlık 2007-2008 sezonu ancak bu sezonun bir farkı var:bundan önceki sezonlarda herşeye rağmen taraftarlarda acaba bu sezon bir şampiyonluk gelirmi diye bir umut vardı ancak bu sezon taraftarların yüzde 99'u acaba bu sezon kümeye mi oynayacağızı daha lig başlamadan düşünmeye başladı bile
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum