Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu koşulda takıma takviye yapılmayacağıda sizin hayalinizdir.

Bu takım ama orhan ama Prica bir takviye yapacaktır. Bu duruma son derece karşı olsamda klübün şu andaki eğilimi bu yönde. Sanki klübün transfer konusundaki yetkilisi gibi çok şey biliyormuşçasına böyle yersiz bir çıkış yapmanız anlamsız.

Ben burada önerdiğim oyuncuları Trabzon klübü yetkilileriyle değil taraftarlarla paylaşıyorum. Bunların bir çoğu alabileceğimiz oyuncular. Bunların bir çoğu yakın gelecekte avrupanın önemli yıldızları olmaya aday futbolcular. Trabzondan bir Shevchenko , İbrahimovic geçecekse onu 18-19'unda almalısınız.
    iyi güzelde kardeşim biz yönetici değiliz yetkilide peki bunları alacak adamlar bilmiyomu bunların gelecek vadettiğini. Ki bilseler nolur bu yönetim değilmi geleceği parlak olan stepanov'u satan. bide bi oyuncu vaat edebilir gelecekte star olabilir aam herşeyden önemlisi trabzon a ayak uydurmalı tek.dir. ele anlaşabilmeli yada t.d. o oyuncuyu benimsemeliki yıldız olsun. ama bunu bu yönetimin yapacağını hiç sanmıyorum. Bende isterim çok isterim senin dediğin niteliklerde transferlerden en az bitanesinin yapılmasını ama .......... tam buna göre ata sözümüz var amma ayıp olur
    varsa yoksa

BORDO MAVİ

Yorum

• Ya birisi çıkıp da "Stepanov'u bire aldık dörde sattık. Trabzonspor'un marka olduğunu ispat ettik" diyorsa bana ancak yuh demek düşer. Hatta herhalde bu sözün bittiği yerdir
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Geçen yıl Hansa Rostock ile 26 maça çıkan , henüz 20 yaşındaki genç yıldız adayımız
        Her iki ayağınıda iyi kullanabilen ve çok iyi frikiklerini bildiğim orta sahanın ortasında oyun kurucu olarak görev yapan Zafer Yelen.

Çok izleyemedim ama oldukça teknik ve oyun zekası üst düzeyde bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim.

Aramızda Almanyada yaşayanlar var. Mutlaka içlerinde Hansa Rostock'u iyi takip edenleri vardır .

Fikir sahibi olanlar bu genç yıldız adayımızdan bahsederse çok sevinirim.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ya birisi çıkıp da "Stepanov'u bire aldık dörde sattık. Trabzonspor'un marka olduğunu ispat ettik" diyorsa bana ancak yuh demek düşer. Hatta herhalde bu sözün bittiği yerdir
          Ben üzerime düşeni yapayım, sevgili Travelair:
          YUH!

Yorum

Ya birisi çıkıp da "Stepanov'u bire aldık dörde sattık. Trabzonspor'un marka olduğunu ispat ettik" diyorsa bana ancak yuh demek düşer. Hatta herhalde bu sözün bittiği yerdir

bunu söyleyen zat-ı muhtereme bi yuuuuh da ben çekeyim..

Yorum

• mısafırdım yuhh cekmek ıcın aktıf oldum
              yuhhh ki ne yuhhh............

Yorum

YUH yetmezki bunlara...anlamazlarki arkadaş...
                En iyisi bir güzel küfür edelim... Nede olmasa Basın sözcüsü olan dingil çıkar başlar ağlanmaya...
                Eleştirin ama küfretmeyiiin...
                Siz aslında başka bir şey istiyorsunuz, ama ne yapalım halden anlayan yok...
                ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• Benim de cezam yeni bitti YUH çekeyim daha fazla ileri gitmeyeyim
                  ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• By the way..

Someone said that mentality was very important.

Rade Prica has quite the temper, and he argues a lot with both the referees and the opponents. He plays his game very roughly, but he can take som punches to. The defenders in the Danish league praise him because plays hard, but he also accepts that the defenders plays hard. He does not throw himself and try to fake a freekick. He would rather lose a leg than go down

Unfortunately he gets a lot of yellow cards because the danish referees does not tolerate that he argues with everyone and they are very aware of all the new stupid FIFA-rules; don't celebrate goals, don't touch the ball after the whistle etc.

Yorum

Aynı birisi yaklaşık 1 ay önce şöyle demişti ; " ferhat ın futbolundaki olağanüstü gelişme hoca-futbolcu diyaloğunun ne kadar önemli olduğunun ispatıdır" ve eklemişti "ferhatı çok beğeniyorum" bunu diyen zat -ı muhteremin geçen yıl ligi çok zevkli bulduğunu da hatırlatmak lazım tabi ....
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Kunji (AaB) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Unfortunately he gets a lot of yellow cards because the danish referees does not tolerate that he argues with everyone and they are very aware of all the new stupid FIFA-rules; don't celebrate goals, don't touch the ball after the whistle etc.
                        That's is so bad. Our cocah hates forward who gets yellow or red card. If Rada will come here and gets red card our master of mentality blames him to betray. Oh my God. This must be a bed dream...

I'm curious about Rada is a strenght player not? Our trainer allways prefer wretslers.

Yorum

• Abi ne diy bizim ajan YArısını anladım diğer yarısı gözümün içine bakay
                          FxY

Yorum

• eğer bir önceki sayfada denildiği gibi prica tek forvette başarılı olamıyorsa alınmasının hiç bir mantığı yok...sonuçta ziya hoca onuda tek forvet oynatacaktır
                            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi ne diy bizim ajan YArısını anladım diğer yarısı gözümün içine bakay
                              Su bizim alacagimiz adam hakemlere fazla itiraz ediyormus ve cok kart görüyormus anladigim kadariyla. Yani mantaliteye biraz ters gibi
                              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• hayırdır burada lisan değişimi mevcut..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X