Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak vectra29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stoper ve ön libero fetişisti ZD Emre Aşık'ı isterse hiç şaşırmam.
    Haberi okur okumaz benim de aklıma gelen buydu. Benden çok yaşayacaksın.
    "Trabzonspor şampiyon olmak istiyorsa stoper almalıdır." diyen bir hocamız varken korkmakta haksız da sayılmayız hani..
    En son poetricus tarafından düzenlendi; 31.07.2007, 15:41.

Yorum

• Trabzonspor'da yönetici olabilmenin bir takım kriterleri olmalı ve bunları denetleyecek üst kurullar olmalı.Şimdi geçen akşam TS'da Basın Sözcüsü olarak çalışan Zeyyat Kafkas adlı vatandaşın orta oyunu kabilinden yaptığı basın toplantısına gelelim.Arkadaşımız kendide inanmadığı şeyleri söylerken yüzünün aldığı ifadeyi daha sonra seyretmişmidir acaba?Yani ağzı başka söylüyor suratı başka derlerya tıpkı onun gibi.Yok efendim TS 25 yıldır şampiyon olamamsı bir başarısızlık sonrası td değişikliğine gitmekle alakalı imiş.Peki güzel kardeşim sen değilmiydin ala ile vala ile Brezilya Milli Takımını çalıştırmış bir td'ü iki maç sonucunda üste para vererek gönderen.Hayır o td idi biz zaten Zd'ı td kabul etmiyoruz diyorsan ona birşey demem.Hatta seni bile anlayışla karşılayabilirim..
      Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
      Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
      Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• merak etmeyin arkadaşlar emre aşık şeftali kurtlarıyla %90 anlaşmış

Yorum

• İlk olarak ThE_PuNiShEr_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          merak etmeyin arkadaşlar emre aşık şeftali kurtlarıyla %90 anlaşmış
          ohhh beee
          Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• İlk olarak ThE_PuNiShEr_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Merak etmeyin arkadaşlar, Emre Aşık şeftali kurtlarıyla %90 anlaşmış.
            Kalan %10'luk ihtimal beni korkutmaya yetiyor.

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hiç aklıma gelmemişti. aman hocam ağzınızdan yel alsın
              Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• yok bursalı yöneticinin biri dedi bitmek üzere diye... bundan sonra bizle işi olmaz

Yorum

• ister misiniz şimdi bizimkiler transfer bitme aşamasındayken alsınlar bursanın elinden emre yi sonrada ne iyi iş yaptık diye geçinsinler
                  7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bizim yöneticiler buraya kadar gelmiş bi transferi kendi lehlerine çevirecek kadar becerikli değiller merak etme:

Yorum

• İlk olarak vectra29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hiç aklıma gelmemişti. Aman hocam ağzınızdan yel alsın
                      Çok defa aklıma gelen başıma geliyor da. Yüzde olarak zayıf rakamlardan çok korkarım çünkü son birkaç yıldır başımıza hep düşük ihtimalli şeyler geliyor. Rabbim sen muhafaza eyle.

İlk olarak ThE_PuNiShEr_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yok Bursalı yöneticinin biri dedi bitmek üzere diye... Bundan sonra bizle işi olmaz.
                      İnşallah, inşallah.
                      Hayırlısıyla Bursa'ya imza atsa da rahat bir nefes alsak.

Yorum

• bursanın transferine sevinir hale geldik
                        7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bursa'nın transferine sevinir hale geldik.
                          Sevinmek ne kelime. Bizimkilerin alma ihtimali olan diğer kazmaları da alsalar herhalde birkaç gün beni uyku tutmaz. Hele bir de bizim Keçeli, Koçak, Üçüncü gibileri alsalar zil takıp oynarım resmen.

Yorum

• Bursa Emre'yi alırsa Egemen'i feybe'ye verir biz de Rizeli Serhat'ı alırız
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak vaslat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              DOĞAN ‘EV’LENECEK!

Trabzonspor’un İnter Toto’dan elenmesiyle yönetim bir dizi önlem almaya çabalarken, önceki akşam yapılan toplantıda Teknik Direktör Ziya Doğan’ın artık Zorlu Grand Otel’de kalmaması yönünde bir karara vardı. Yöneticilerin, Doğan’ın burada kalmasıyla birlikte kentin içinde, taraftarla ve eski yöneticilerle çok iç içe kaldığı ve bir takım eleştirilerden aşırı etkilendiği sonucuna vardı. Bunun üzerine de Ziya Doğan’ın kendisine tahsis edilecek bir evde kalmasının daha uygun olacağı düşüncesinden hareketle böyle bir karar alındığı dile getirildi. Doğan’ın gerekirse ailesini de Trabzon’a getirmesinin istenebileceğine de işaret edildi.

İstifaya mı Zorlanıyor?
                              Yönetim kurulunun önceki akşam aldığı ve Ziya Doğan’a da tebliğ ettiği kararın altında gerçekten taraftarla ve eski yöneticilerle çok iç içe olması mı yoksa istifaya zorlanmasının mı yattığı kafalarda soru işareti yarattı. Doğan’ın daha önce görev yaparken de Zorlu Grand Otel’de kaldığı, bu ismin son 1 yıldır da yine ev yerine oteli tercih ettiği belirtilirken, “Asıl amaç, Ziya Doğan’ı istifaya mı zorlamak?” şeklinde yorumlar yapıldı. Yönetimin istikrar adına Doğan’ın işine son veremediği, bu tür yollarla birlikte zorlanabileceği kaydedildi. Bir istifa durumunda gündeme gelen isimlerin ise Eric Gerets ve Ersun Yanal olduğu dile getirildi.

Etme bulma dünyası dedikleri doğru olurmu?Bir demecinde Musampa bana verilecek villa,ZD emri ile Risp'e verildi ben yine otel köşelerinde sürünmeye devam demişti.Eh şimdi bu biraz ters orantı gibi oluyor ama şimdide 5 yıldızlı otelden eve çık denilen ZD efendinin hoşuna gitmeyecek ve TS'dan ayrılacaksa ki hiç ihtimal vermiyorum buna en çok Musampa sevinecektir.Bizim sevincimiz ayrı bir fasikül ister o konuya girmeyelim.ZD gönderilir/ giderse yerine en uygunu Eric Gerets olur.İnşaallah hayırlısı ile gitse şu adam Ersun artisine bile razı olabilirim.
                              Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                              Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                              Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Şunların almak için uğraştıkları adamlara bakın...Orhan Ak mış...sahi orhan da cincona bizi değişmişti değilmi,tolga gibi, Ziya gibi....ne kadar yüzsüzsünüz, ne kadar utanmazsınız, ne kadar............. Gel 11 Aralık Gel....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X